Nedjelja, Rujan 24, 2017

H18

Poruka
  • EU e-Privacy Directive

    Djurdjevac.eu koristi kolacice za pruzanje boljeg korisnickog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglasavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vasem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice djurdjevac.eu slazete se sa koristenjem kolacica. Za nastavak pregleda i koristenja web stranice kliknite na "Slazem se".

    View e-Privacy Directive Documents

Uvjeti korištenja

Kontakt - Obavijesti

Dobrodošli na stranice neovisnog portala djurdjevac.eu omogućuje vam korištenje usluga i sadržaja portala koje je podložno niže navedenim Uvjetima korištenja.

Uvjeti korištenja

Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na web stranici djurdjevac.eu ne smiju se reproducirati, distribuirati ili na bilo koji način koristiti u komercijalne svrhe bez izričitog pristanka portala djurdjevac.eu ili na bilo koji način koji može uzrokovati štetu portalu ili bilo kojoj trećoj strani. Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na ovoj web stranici mogu se koristiti samo za individualne potrebe korisnika uz poštivanje svih autorskih i vlasničkih prava te prava trećih osoba.

Zabranjeno je javno prikazivanje, objavljivanje, prenošenje, mijenjanje, reproduciranje, sudjelovanje u prijenosu ili prodaji, distribucija, izrada kopija, otpremanje te svaka druga vrsta uporabe sadržaja ovih stranica ili jednog njihova dijela te odabir i usklađivanje njihova sadržaja, bez izričitog prethodnog pismenog dopuštenja portala djurdjevac.eu i drugih vlasnika autorskih prava.

Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela portala, bez dozvole vlasnika autorskih prava, smatra se kršenjem autorskih prava portala djurdjevac.eu i podložno je tužbi.

Privatnost

Korištenjem sadržaja ove web stranice korisnik prihvaća sve rizike koji nastaju iz korištenja ove web stranice te prihvaća koristiti sadržaj ove web stranice isključivo za osobnu uporabu i na vlastitu odgovornost.

Djurdjevac.eu portal poštuje privatnost svojih korisnika i posjetitelja. Podatke iz registracije, te ostale podatke o korisniku, djurdjevac.eu neće davati na uvid trećoj strani. Podaci o korisniku neće biti dostupni trećoj strani osim u slučaju kada je takva obaveza regulirana zakonom.

Djurdjevac.eu može u skladu sa zakonom prikupljati određene podatke o korisnicima dobivene tijekom korištenja portala. Ove podatke portal koristi kako bi imao informacije kojima bi poboljšao portal i njegove sadržaje dodatno usmjerio i prilagodio publici koja ga posjećuje.

Komentiranje

Komentar je na djurdjevac.eu portalu besplatan. Komentari koje korisnici postavljaju na portal djurdjevac.eu moraju biti civilizirani i ukusni. Ne dozvoljavaju se uvredljivi ili pogrdni komentari, koji nisu konstruktivni i pristojni ili koji se postavljaju s namjerom izazivanja nevolja. Također se ne dozvoljava postavljanje nezakonitih, klevetničkih, prijetećih, opscenih, diskriminirajućih i seksualno orijentiranih sadržaja.

Autorska prava

djurdjevac.eu polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizualne i audio materijale, baze podataka i programerski kod). Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela portala, bez dozvole vlasnika autorskih prava, smatra se kršenjem autorskih prava djurdjevac.eu portala i podložno je tužbi.

Odgovornost

Tekstovi su pisani u skladu sa činjenično potkrepljenim dokazima. Svaki novinar osobno je odgovoran za svako iskrivljivanje istine, dovođenje u zabludu, klevetu, uvredu ili iznošenje podataka protivno propisima Zakona o medijima, Kaznenog zakona, prekršajnih propisa i dr. pozitivnih zakona RH. Svaki novinar upozoren je na gore navedeno, te je time djurdjevac.eu zajedno sa vlasnikom oslobođen od svih vrsta gonjenja i odgovornosti.

Izmjene uvjeta korištenja

Djurdjevac.eu portal zadržava pravo izmjene ovih uvjeta korištenja u bilo kojem trenutku te neće biti odgovoran za moguće posljedice proizašle iz takvih promjena.

comments
Copyright © 2017 Đurđevac - Rooster.City. Sva prava pridržana.
Joomla! je Free Software objavljen pod GNU/GPL Licencom..