Subota, Rujan 23, 2017

H18

Poruka
  • EU e-Privacy Directive

    Djurdjevac.eu koristi kolacice za pruzanje boljeg korisnickog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglasavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vasem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice djurdjevac.eu slazete se sa koristenjem kolacica. Za nastavak pregleda i koristenja web stranice kliknite na "Slazem se".

    View e-Privacy Directive Documents

Održana skupština DVD-a Đurđevac

Đurđevac - Udruge

JVP Djurdjevac 11032017U Đurđevcu je održana 137. godišnja izvještajna, koja je bila i izborna skupština Dobrovoljnog vatrogasnog društva Đurđevac. Pored izvješća o radu DVD-a i Puhačkog orkestra, koji djeluje u okviru DVD-a izabrano je novo vodstvo. Za predsjednika je izabran dosadašnji predsjednik Ivan Hadžija, a novi zapovjednik je Mirko Večerić.


 

 

Skupštini je prisustvovao dopredsjednik Vatrogasne zajednice županije Koprivničko-križevačke Goran Matoničkin, gradonačelnik Željko Lacković i predsjednica Županijske skupštine Verica Rupčić, koja je uputila pozdrave i u ime župana te čestitala na 137 godina kontinuiranog djelovanja vatrogasnog društva u Đurđevcu.

Izrazila je zadovoljstvo plemenitošću vatrogasaca, koji su uvijek prisutni i pomažu u teškim prilikama, ne samo kad se radi o požaru, već i kod različitih katastrofa. Istaknula je kako vatrogasci spašavaju ljudske živote i imovinu, a njihov rad pridonosi većoj sigurnosti svih stanovnika, što je izuzetno važno. Naglasila je važnost vatrogastva za Koprivničko-križevačku županiju, koja u proračunu osigurava sredstva za rad JVP, a time i za rad svih DVD-a na području županije i koja, bez obzira na financijsku situaciju, nisu reducirana.

Zahvalila je svim članicama i članovima DVD-a Đurđevac na nesebičnom angažmanu i poželjela im uspješan rad sa što manje požara i drugih situacija, kao što su prirodne katastrofe, u kojima je njihovo djelovanje od najvećeg značaja.

Uz novog - starog predsjednika Ivana Hadžiju, DVD Đurđevac će u narednom mandatu voditi, dopredsjednik Danijel Martinčić, zapovjednik Mirko Večerić i zamjenik zapovjednika Ivan Petrović. Izabrani su i ostali članovi za upravni i nadzorni odbor, te tajnica Vesna Nikša i blagajnica Ana Čubelić.

 

 

Share on Facebook
comments

Nemate dozvolu za unos komentara.
Morate se prijaviti na stranice ili registrirati.
Za registraciju - u gornjem meniju, klik na "Registracija".
Nakon registracije na vrhu stranice, desno, klik na "Prijava".

Copyright © 2017 Đurđevac - Rooster.City. Sva prava pridržana.
Joomla! je Free Software objavljen pod GNU/GPL Licencom..