Nedjelja, Rujan 24, 2017

H18

Poruka
  • EU e-Privacy Directive

    Djurdjevac.eu koristi kolacice za pruzanje boljeg korisnickog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglasavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vasem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice djurdjevac.eu slazete se sa koristenjem kolacica. Za nastavak pregleda i koristenja web stranice kliknite na "Slazem se".

    View e-Privacy Directive Documents

Održana izborna skupština udruge Mali princ

Đurđevac - Udruge

Izborna skupstina Mali princ 2017 003U četvrtak 16. ožujka održana je izborna skupština Udruge osoba s intelektualnim teškoćama i njihovih obitelji „Mali princ“. 40-tak redovnih i podupirajućih članova udruge je u prvom dijelu Skupštine usvojilo izvještaj o radu Udruge za 2016.g., financijski izvještaj za 2016.g. i izvještaj nadzornog odbora o financijskom poslovanju za 2016.g. Osim toga, predsjednica Udruge upoznala je članove sa funkcioniranjem sustava financijskog upravljanja i kontrola za 2016.g.

 


 

Upoznavajući članove Udruge sa izvještajem o radu Udruge, predsjednica je istaknula da se u 2016.g. provodili program Klub Mali princ, projekti Svi smo mi djeca i I ja to mogu i građanska akcija Plastiku recikliraj, torbu biraj, da su aktivnosti provodile četiri zaposlene osobe, da je tijekom gotovo cijele godine bilo uključeno pet zaposlenica putem javnog rada, da su u radu pomagali mnogobrojni volonteri te je ukupno odrađeno više od 1.000 sati volonterskog rada. Nadalje, predsjednica je istaknula dobru suradnju sa srodnim Udrugama osoba s invaliditetom, lokalnim udrugama, odgojno-obrazovnim ustanovama i institucijama, te lokalnom samoupravom s kojima smo se intenzivno družili tijekom cijele godine. Tijekom godine organizirane su tradicionalne radionice, obilježavanje važnih datuma i izleti od kojih je važno spomenuti hodočašće u Mariju Bistricu i posjet Pantovčaku i predsjednici RH. Na kraju izvještaja Predsjednica je istaknula da je Udruga u 2016.g. dobitnica Županijske nagrade za iznimna postignuća.

U drugom dijelu Skupštine izabrana su tijela Udruge za idući četverogodišnji mandat. Tako je za predsjednicu Udruge izabrana Kristinka Štefan, za tajnicu Udruge Marina Gregurek, za blagajnicu Ivka Ređep, a ostali članovi upravnog odbora su Božica Mikuldaš i Sanja Flajs Vidaković. Za članove nadzornog odbora izabrane su Nada Matkov, Vera Škrinjar i Katarina Međimorec a za članove stegovnog suda Mato Živko, Ivka Šiptar i Jasminka Grčić. Predsjednica Udruge Kristinka Štefan, koja ovu dužnost obnaša od 2005.g., zahvalila je na ukazanom povjerenju s obzirom da je za predsjednicu izabrana i u četvrtom mandatu, te istaknula da će i nadalje raditi na dobrobit korisnika Udruge, s ciljem poboljšanja kvalitete života njih i njihovih obitelji.

Nakon izbora novih tijela Udruge, donesen je i novi Strateški plan Udruge za 2017.g. do 2020.g. u kojem su strateški pravci za naredno razdoblje:povećati integraciju djece i mladih s teškoćama i odraslih osoba s intelektualnim teškoćama na važnim životnim područjima ravnopravnim sudjelovanjem u političkom, javnom i kulturnom životu, unaprijediti pružanje postojećih socijalnih usluga i uvesti nove socijalne usluge za djecu i mlade s teškoćama u razvoju i odrasle osobe s intelektualnim teškoćama i njihove obitelji i jačanje kapaciteta udruge, rad s članovima i razvoj specifičnih znanja i vještina i promicanje volonterstva.

Nakon radnog dijela Skupštine, članovi su vrijeme proveli u zajedničkom druženju.

Skupštini je kao gost nazočio Hrvoje Janči ravnatelj Osnovne škole Grgura Karlovčana koja je partner Udruzi u provođenju projekata.

 

 

Share on Facebook
comments

Nemate dozvolu za unos komentara.
Morate se prijaviti na stranice ili registrirati.
Za registraciju - u gornjem meniju, klik na "Registracija".
Nakon registracije na vrhu stranice, desno, klik na "Prijava".

Copyright © 2017 Đurđevac - Rooster.City. Sva prava pridržana.
Joomla! je Free Software objavljen pod GNU/GPL Licencom..