Nedjelja, Rujan 24, 2017

H18

Poruka
  • EU e-Privacy Directive

    Djurdjevac.eu koristi kolacice za pruzanje boljeg korisnickog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglasavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vasem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice djurdjevac.eu slazete se sa koristenjem kolacica. Za nastavak pregleda i koristenja web stranice kliknite na "Slazem se".

    View e-Privacy Directive Documents

Skupština Vatrogasne zajednice grada Đurđevca

Đurđevac - Udruge

Skupština Vatrogasne zajednice Djurdjevac 2017 006U prostorima Javne vatrogasne postrojbe Đurđevac održana je redovna izvještajno-izborna skupština Vatrogasne zajednice grada Đurđevca. Dosadašnji predsjednik Zajednice Ivan Hadžija otvorio je skupštinu te su podnesena izvješća o radu predsjedništva i zapovjedništva, financijsko izvješće i izvješće nadzornog odbora, koja su nakon kratke rasprave i prihvaćena.


 

Skupštini su prisustvovali gosti iz okolnih zajednica te županijski vatrogasni zapovjednik Zvonimir Habijan sa suradnicima. Prisustvovala je i predsjednica Županijske skupštine Verica Rupčić te izaslanik gradonačelnika Đurđevca Hrvoje Janči.

Za predsjednika Vatrogasne zajednice je izabran Željko Turbelija, dopredsjednika Robert Bajsar, zapovjednika VZG-a Matija Markešić, a za zamjenika zapovjednika Alen Škudar. Izabrani su i članovi upravnog i nadzornog odbora te tajnik Damir Nikša i blagajnik Andrija Puhač. Novo vodstvo je iznijelo plan rada i financijski plan za 2017 godinu. Gosti su čestitali na svim postignućima dosadašnjem vodstvu uz želje novoizabranom vodstvu za uspješan rad i izvršavanje svih zadaća koje predstoje Vatrogasnoj zajednici.

 

 

Share on Facebook
comments

Nemate dozvolu za unos komentara.
Morate se prijaviti na stranice ili registrirati.
Za registraciju - u gornjem meniju, klik na "Registracija".
Nakon registracije na vrhu stranice, desno, klik na "Prijava".

Copyright © 2017 Đurđevac - Rooster.City. Sva prava pridržana.
Joomla! je Free Software objavljen pod GNU/GPL Licencom..