Subota, Rujan 23, 2017

H18

Poruka
  • EU e-Privacy Directive

    Djurdjevac.eu koristi kolacice za pruzanje boljeg korisnickog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglasavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vasem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice djurdjevac.eu slazete se sa koristenjem kolacica. Za nastavak pregleda i koristenja web stranice kliknite na "Slazem se".

    View e-Privacy Directive Documents

Područne škole

Integrirani nastavni dan o zimi učenika Područnih škola

Škola - Područne škole

Terenska nastava Čepelovac 31012017 091„Zima, zima - e, pa šta je, ako je zima, nije lav! Zima, zima - pa neka je, ne boji se ko je zdrav!“ Ne boje je se ni učenici Područnih škola Budrovac, Čepelovac, Mičetinac i Sirova Katalena koji su 31. siječnja 2017. proveli u Područnoj školi Čepelovac gdje su integriranim nastavnim danom ponavljali o zimi u zavičaju. Njihove učiteljice: Silvija Topločić, Martina Krajcar Baltić i Olga Lazar i učitelj Davor Šokec za svoje su učenike pripremili niz interesantnih nastavnih sadržaja.

 

Deveta Mala olimpijada učenika područnih škola - Brže, više, jače

Škola - Područne škole

Mala olimpijada cepelovac 13092016 093Učenici Područnih škola Budrovac, Čepelovac, Mičetinac i Sirova Katalena sa svojim su učiteljicama Olgom Lazar, Silvijom Topolčić i Martinom Krajcar Baltić i učiteljem Davorom Šokecom obilježili 13. rujna 2016., Hrvatski olimpijski dan kroz niz zajedničkih aktivnosti. Okupili su se u Područnoj školi Čepelovac gdje su započeli svoj nastavni dan predavanjem uz PowerPoint prezentaciju o povijesti Olimpijskih igara i olimpijskim sportovima koje je održala učiteljica Silvija Topolčić, nakon čega su s učiteljem Davorom Šokecom kroz igru pantomime ponovili olimpijske sportove.

 

Sretan Dan očeva

Škola - Područne škole

Dan očeva Čepelovac 18032016 „Čuvaj mi tatu, Josipe sveti, samo to te molim,jer odavde pa sve do neba, tata, ja te volim!“ Učenici Područnih škola Budrovac, Čepelovac i Sirova Katalena sa svojim su učiteljicama Olgom Lazar, Majom Topolovčan i učiteljem Davorom Šokecom pripremili priredbu povodom dolaska proljeća, Uskrsa i Dana očeva koju su izveli 18. ožujka 2016. u Društvenom domu u Čepelovcu.

   

Područne škole posjetile Dom zdravlja i ljekarnu

Škola - Područne škole

Posjet Domu zdravlja i ljekarni 2016 009Učenici Područnih škola Budrovac, Čepelovac i Sirova Katalena su u pratnji svojih učiteljica i učitelja 10. ožujka 2016. posjetili zdravstvene ustanove u Đurđevcu s ciljem njihovog upoznavanja te tako proveli interesantan i uzbudljiv dio nastavnog dana. Povezujući nastavne sadržaje prirode i društva i zdravstvenog odgoja, željeli su prošiti svoja znanja vezana uz temu zdravlja te su prvo posjetili Dom zdravlja gdje ih je dočekala glavna sestra u ispostavi Đurđevac Martina Flanjek i provela kroz sve odjele.

 

8. Mala olimpijada učenika područnih škola

Škola - Područne škole

Olimpijski dan Područnih skola 17 09 2015Učenici Područnih škola Budrovac, Čepelovac, Mičetinac i Sirova Katalena sa svojim su učiteljicama Olgom Lazar, Karmelom Kralj i Majom Topolovčan i učiteljem Davorom Šokecom obilježili 17. rujna 2015., Hrvatski olimpijski dan kroz niz zajedničkih aktivnosti. Okupili su se u Područnoj školi Čepelovac gdje su nastavu započeli predavanjem uz PowerPoint prezentaciju o povijesti Olimpijskih igara, olimpijskim sportovima i sportskom ponašanju koje je održao domaćin druženja učitelj Davor Šokec, nakon čega su učenici pisali vlastita pravila o prihvatljivim oblicima ponašanja tijekom igre i natjecanja.

   

Stranica 1 od 6

Copyright © 2017 Đurđevac - Rooster.City. Sva prava pridržana.
Joomla! je Free Software objavljen pod GNU/GPL Licencom..