Subota, Rujan 23, 2017

H18

Poruka
  • EU e-Privacy Directive

    Djurdjevac.eu koristi kolacice za pruzanje boljeg korisnickog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglasavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vasem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice djurdjevac.eu slazete se sa koristenjem kolacica. Za nastavak pregleda i koristenja web stranice kliknite na "Slazem se".

    View e-Privacy Directive Documents

Đurđevac - Rooster.City

Građanski "KERMES"

Razno - Politika

«Građanke i građani», pozdrav što vam ga kroz više od deset godina upućuju demokratski izabrani predsjednici naše mlade republike (dvojica), trebao bi odslikati društvenu situaciju nacije koja ustrajno (bez obzira na moguće poteškoće!) kroči naprijed. Ne daj, Bože, da bi netko posumnjao da MI nismo građani i da ne živimo u građanskom društvu. A kakvo je to građansko društvo i kakvo je to društvo europske građanske tradicije? Je li hrvatsko društvo građansko društvo i u kojem stupnju?

 

POVIJESNE VEZE

Razno - Povijest

Naš grad je oduvijek bio povezan sa Varaždinom. Kako ? Pročitajte u nastavku. Ovo je ujedno i naš mali poticaj Turističkoj zajednici da počne razmišljati u tom smjeru. Može se tu mnogo stvari napraviti. Naročito što Varaždin već ima mnogo iskustva koja mi možemo...hmmmm... jeste bili na ŠPANCIRFESTU ?
 

PRIZNANJE ZA ŽIVOTNO DJELO

Razno - Znanost

Naša sugrađanka, Anđelka Hodalić,na prigodnoj svečanosti u Ministarstvu poljoprivrede u Zagrebu primila je nagradu za životno djelo Hrvatskog zavoda za poljoprivredno-savjetodavnu službu. Ta se nagrada povodom Dana Zavoda dodjeljuje osobito zaslužnim djelatnicima za razvoj struke. Kolege su prepoznale marljivost, temeljitost i stručnost Anđelke Hodalić, kojom ona radi na razvoju voćarstva, vinogradarstva i cvjećarstava na području naše županije. Svojim pravodobnim stručnim savjetima ona olakšava poljoprivrednicima uzgoj, proizvodnju i podizanje novih trajnih nasada.
   

Picoki po Picokačama

Razno - Komentari

Pod komentarima teksta "Nek se zna tko je gazda u gradu" upozoreni smo na tekst u Večernjem listu, a može se pročitati na slijedećoj adresi http://www.vecernji.hr/newsroom/regions/podravina/1034267/index.do

 

Teže ozlijeđen u prevrtanju traktora

Mičetinac - Razno

Traktor prevrnuti - ILUSTRACIJAOpreza u šumi prilikom šumskih radova nikad dosta, jer dovoljna je i mala neopreznost da se dogodi tragedija. U vinogradarskom predjelu kod Mičetinca na padini šljunčanog puta, jučer, 3. rujna, oko 17,30 sati, prevrnuo se traktor koji je vukao prikolicu s drvima, a vozač priklješten i teže je ozlijeđen.

   

Stranica 1 od 465

Copyright © 2017 Đurđevac - Rooster.City. Sva prava pridržana.
Joomla! je Free Software objavljen pod GNU/GPL Licencom..