Subota, Rujan 23, 2017

H18

Poruka
 • EU e-Privacy Directive

  Djurdjevac.eu koristi kolacice za pruzanje boljeg korisnickog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglasavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vasem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice djurdjevac.eu slazete se sa koristenjem kolacica. Za nastavak pregleda i koristenja web stranice kliknite na "Slazem se".

  View e-Privacy Directive Documents

ZA SKIJAŠKU STAZU -150 TISUĆA EURA

Sveta Ana - Sport

Grad Đurđevac treba oko 150.000 eura za izgradnju skijališta u Svetoj Ani, prema idejnom projektu koji predviđa stazu dugu 442 metra, sa 65 sidra za transport skijaša i kapacitetom žičare za 350 osoba na sat, široku 426 metara i visinske razlike od 65 metara. Terene budućeg rekreativno-skijaškog centra razgledali su predsjednik Hrvatskog skijaškog saveza Srećko Ferenčak i direktor Svjetskog skijaškog kupa 'Snježna kraljica' Reno Fleis, u pratnji đurđevačkog gradonačelnika Mladena Roštana i predsjednika Turističke zajednice Grada Marijana Ružmana.
Gosti su pokazali izniman interes za gradnju skijališta u Svetoj Ani i ponovili svoja gledišta vezana uz perspektive tog jedinstvenog rekreativno turističkog projekta u našoj Županiji.....

Imate sve preduvjete za razvoj zimskih sportova i turizma, rekao je Fleis i dodao da je to idealni prostor za učenje skijanja za djecu i rekreativce. Osim tri zimska mjeseca, blage se padine mogu koristiti i za ljetno skijanje na rolama, dodao je Fleis, koji je uključen od samoga početka u planove za gradnju skijališta i klizališta u tom đurđevačkom prigradskom naselju. Njegove ocjene vezane uz prednosti i pogodnosti svetojanskog terena su bile i presudne u odlukama da se ostane uporan u nastojanjima za gradnju. Od Hrvatskog skijaškog saveza možete očekivati svu logističku i lobističku pomoć, a novac morate potražiti preko Županije, do europskih fondova, savjetovao je domaćine predsjednik Saveza Ferenčak. Krovna skijaška asocijacija podržava razvoj takvih malih skijaških projekata, rekao je Ferenčak i zaključio: 'na ovakvim terenima trebaju učiti skijati buduće male Janice i Ivice'.
Radio Koprivnica

Share on Facebook
comments

Komentari  

 
0 # Gdje je nestalamoljac 2009-01-03 00:22
ova inicijativa. Snijeg je počeo padati :whistle:
 
 
0 # Inflacijamoljac 2009-01-25 18:46
je u Hrvatskoj oko 50%, jer godinu dana nakon prvih izjava o potrebnih 150.000 eura, Martin Mahović za Podravski list od 19.01.2009. izjavljuje da je potrebno oko 1,500.000,00 kuna za skijašku stazu :huh: Ili su to samo porasli apetiti :whistle:
 
 
0 # Realnostlovac 2009-01-27 23:47
Nemojte ovo shvatiti kritikom, već samo jednim razmišljanjem malog čovjeka. Cijenim rad i napor gospona Pajtaka i svih Svetojančana, da od svog malog mjesta naprave nešto korisno za sve. No budimo realni. Iskoristite ono što Vam je Bog dao, vodu i šumu, imate mlin-vodenicu, imate mogućnosti za ribolov, planinarenje, seoski turizam, pa iskoristite kao atrakciju i Ferenčakovu čeku ( ne onog Ferenčaka iz skijaškog saveza), tu treba ulagati. No, budite realni i svijesni, pa mi imamo mali breg, za razliku gdje su i planine u pitanju pa baš skijanjem ne ostvaruju neku dobit. Godišnje možda se nakupi pola mjeseca kad je snijeg, još pola godine kada je temperatura kada bi „topovi“ mogli napraviti umjetni snijeg, ali ostalo je toplo, na kojoj smo mi nadmorskoj visini ili nizini. Budimo realni, puno novca treba izdvojiti za nešto što bi se moglo svesti u onu pjesmu „plesali smo jedno leto“. Ako su neki već pijani, a ne vjerujem da imamo milijardere, možda kojeg milijunaša, al najte se ponašati baš kak pijani milijarderi. Najte rasipati novce, kojih iovak nema, na neke promašene investicije. Morti neki misle da budu nekog nasanjkali, ali rado od toga ne bu ništ.
 

Nemate dozvolu za unos komentara.
Morate se prijaviti na stranice ili registrirati.
Za registraciju - u gornjem meniju, klik na "Registracija".
Nakon registracije na vrhu stranice, desno, klik na "Prijava".

Povijesno-kulturni sadržaj

Podravske širine

Župa svetog Jurja mučenika u Đurđevcu

 • Svete mise od 09.07.2017. - 16.07.2017. Nedjelja, 09. 07. 2017. – 14. NEDJELJA KROZ GODINU           10:00 – ŽUPNA; Marija i Đuro, Marija i Ivan Janči           10:00 – KRŠTENJE...
 • Glasnik župe svetog Jurja br. 201/17 Br. 201/17*09.07.2017.*14. NEDJELJA KROZ GODINU     „U ono vrijeme reče Isus: Slavim te, Oče, Gospodaru neba i zemlje, što si ovo sakrio od mudrih i umnih, a objavio malenima. Da,...
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15

Oglašavanje na portalu

Oglasavanje2013

Na stranicama je

Trenutno aktivnih Gostiju: 341 
 
Copyright © 2017 Đurđevac - Rooster.City. Sva prava pridržana.
Joomla! je Free Software objavljen pod GNU/GPL Licencom..