Petak, Rujan 22, 2017

H18

Poruka
 • EU e-Privacy Directive

  Djurdjevac.eu koristi kolacice za pruzanje boljeg korisnickog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglasavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vasem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice djurdjevac.eu slazete se sa koristenjem kolacica. Za nastavak pregleda i koristenja web stranice kliknite na "Slazem se".

  View e-Privacy Directive Documents

Zašto nije bilo predstavnika Županije?

Đurđevac - Komentari

grb-zupanijeNakon održane svečanosti proglašenja najuspješnijih sportašica, sportaša, sportskih ekipa, trenera te zaslužnog sportskog djelatnika grada Đurđevca za 2013. godinu, nametnula su se neka pitanja. Kako to da nije bilo predstavnika Koprivničko-križevačke županije, koja izdvaja značajna sredstva za sportske aktivnosti na području cijele županije pa tako i Grada Đurđevca? 


 

Prema saznanju, kod pripreme ovog značajnog događaja, u protokolu nije bilo predviđeno da među govornicima bude i predstavnik Županije pa je samim tim bilo evidentno da je i prisustvo bilo nepoželjno.

Nameće se pitanje: zar je opcija koja je do sada vodila grad i koja je posredno pripremala ovaj izbor morala pokazati svoj konstantni antagonizam prema Županiji ? Je li ovo još jedan slučaj u nizu, kojim određene strukture na sve načine provode izolaciju grada Đurđevca, dajući jasno do znanja da ovom gradu Županija nije potrebna? Ili je prisutna bojazan zbog onoga što bi županijski čelnici mogli reći, budući da je ovo predizborno vrijeme?

Akteri bi ipak trebali znati elementarne postavke organizacije ovakvih događaja. Na prvom mjestu bi trebao biti sport i ljudi, koji se njime bave. Ovdje ne bi smjelo biti politike, a to naši županijski čelnici jako dobro znaju pa se u skladu s tim i ponašaju.

N.N.

 

Share on Facebook
comments

Komentari  

 
-13 # predstavnik županijeĐurok 2014-02-23 14:32
koliko vidim sa snimki na ovom portalu na dodjeli priznanja za sportaše grada đurđevca bio je povjerenik vlade za grad đurđevac gospodin car.prema tome ako je on bio tamo u ime grada đurđevca onda je on mogao pozvati predstavnike županije.očito nije.uistinu nikakva šteta da nije bilo predstavnika županije.ionako je županija koprivničko-križevačka,a ne đurđevečka.
 
 
+2 # predstavnik županijeĐurok 2014-02-23 15:57
kao što vidim gospodin ivan juričić-jura je iznio činjenicu da su predstavnici županije dobili poziv,ali se nisu odazvali.toliko im je stalo do grada đurđevca.ovo je uistinu koprivničko-križevačka županija,a ne đurđevečka.
 
 
+3 # RE: Zašto nije bilo predstavnika Županije?Kokodakalo 2014-02-23 20:58
Vidim da je politika jednostrano došla na ovo proglašenje, a za to je kriv Đurđevac a ne Županija.
Organizacija je fulala (hmmm... jel stvarno ili po naputku) a sad se si zvlače...
Đurok, naj se blesejrati... Zajednica šalje pozive a ne gradonačelnik... a to kak se zove županija ti je stvarno blesav komentar...
Al meni je interesantno da se za "Naknade članovima u predstavničkim i izvršnim tijelima, povjerenstvima i slično" v Zajednici za 2012. leto potrošilo 41.423,00 kuničev :o a od toga je najviše otišlo predsjedniku i tajniku... je možda to Laci srezal prošle lete !?
 
 
+12 # RE: Zašto nije bilo predstavnika Županije?Kokodakalo 2014-02-23 21:23
Slučajno sam čul jednu zanimljivu teoriju zakaj je Đurevac ostal bez sudova i gruntovnice..
Veli čovek da na jednom Danu Grada, Gračan Slavek ondak gradonačelnik, nije dozvolil Mršiću, koji je bil v sali, da održi pozdravni govor.
Ovaj pak se jako rasrdil i obečal "osvetu", a kak znamo da je politički jak, ta "osveta" je bila preseljenje gore rečenog v Koprivnicu.
Mogel bi čak i poverovati v to :D
Pa dragi đurđefčani, sam se svadite z županijom.... :-*
 
 
-2 # predstavnik županijeĐurok 2014-02-23 23:22
hahaha kokodakalo.ovaj puta ste si zabili AUTOGOL.kaj ne vidiš da so u županiji prijeli poziv,ali se nisu odazvali.a da ih je zval i povjerenik car sigurno nebi došli,jer za nje đurđevec ne postoji,več samo koprivnica i križevci.a više vam i ne pali taj famozni n.n. tekstopisac koji je okrivil prošlo lacijevo vlast da je neje pozvala,a ti si sam napisal da pozive šalje zajednica.pak onda u to uputi i urednika koji je dal da takov tekst bude tu objavljen.kaj je je zadali ste si sami takvoga AUTOGOLA kojega čete teško objasniti.
 
 
+6 # RE: Zašto nije bilo predstavnika Županije?Kokodakalo 2014-02-24 00:20
Kakvi autogolovi, človek Božji... Kopiram ti isto to kaj je i urednik gore objašnjaval: "Prema saznanju, kod pripreme ovog značajnog događaja, u protokolu nije bilo predviđeno da među govornicima bude i predstavnik Županije pa je samim tim bilo evidentno da je i prisustvo bilo nepoželjno." Kaj sad tebi tu nije jasno????????????
Stvarno mi na jetra idete vi koji neznate čitati sa razumijevanjem već samo lupate bez veze samo da skrenete pažnju s istine.... :-x
ti očito nisi baš upučen u to ko kome zapoveda kaj da napravi... ak si ti naivec, bormeš puno nas neje...
 
 
-1 # predstavnik županijeĐurok 2014-02-24 16:16
hahaha kokodakalo itekako ste si zabili autogol.po tvojem svatko tko nije predviđen da drži govor je nepoželjan.po tvome bi ispalo da su gotovo svi uzvanici nepoželjni,jer malo njih je predviđeno da drži govor.po tvome ispada da onda bi se svi uvrjedili kak so to napravili predstavnici županije u ovom slučaju i nebi došli.a koliko je meni poznato na svakom skupu domačin na kraju predviđenih govora se obrati skupu sa pitanjem da li još tko želi održati govor.tako su mogli i predstavnici županije u ovom slučaju održati govor samo da su se udostojili odazvati pozivu.očito se nisu udostojili,jer ipak to je županija koprivničko-križevačka a ne đurđevečka.sretno im bilo još ih malo čemo morati trpjeti,jer uskoro če hrvatska biti podjeljena na regije pa če nam koprivnica i križevci biti samo beznačajni zemljopisni pojam i ništa više.
 

Nemate dozvolu za unos komentara.
Morate se prijaviti na stranice ili registrirati.
Za registraciju - u gornjem meniju, klik na "Registracija".
Nakon registracije na vrhu stranice, desno, klik na "Prijava".

Povijesno-kulturni sadržaj

Podravske širine

Župa svetog Jurja mučenika u Đurđevcu

 • Svete mise od 09.07.2017. - 16.07.2017. Nedjelja, 09. 07. 2017. – 14. NEDJELJA KROZ GODINU           10:00 – ŽUPNA; Marija i Đuro, Marija i Ivan Janči           10:00 – KRŠTENJE...
 • Glasnik župe svetog Jurja br. 201/17 Br. 201/17*09.07.2017.*14. NEDJELJA KROZ GODINU     „U ono vrijeme reče Isus: Slavim te, Oče, Gospodaru neba i zemlje, što si ovo sakrio od mudrih i umnih, a objavio malenima. Da,...
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15

Oglašavanje na portalu

Oglasavanje2013

Na stranicama je

Trenutno aktivnih Gostiju: 420 
 
Copyright © 2017 Đurđevac - Rooster.City. Sva prava pridržana.
Joomla! je Free Software objavljen pod GNU/GPL Licencom..