Srijeda, Rujan 20, 2017

H18

Poruka
 • EU e-Privacy Directive

  Djurdjevac.eu koristi kolacice za pruzanje boljeg korisnickog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglasavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vasem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice djurdjevac.eu slazete se sa koristenjem kolacica. Za nastavak pregleda i koristenja web stranice kliknite na "Slazem se".

  View e-Privacy Directive Documents

7. Mala olimpijada područnih škola

Čepelovac - Sport

Mala olimpijada u ČepelovcuUčenici Područnih škola Budrovac, Čepelovac, Mičetinac i Sirova Katalena sa svojim su učiteljicama Olgom Lazar, Marinom Patačko, Bojanom Bionda i Martinom Krajcar Baltić  obilježili 18. rujna 2014., Hrvatski olimpijski dan kroz niz zajedničkih aktivnosti. Okupili su se u Područnoj školi Čepelovac gdje su započeli svoj nastavni dan predavanjem uz PowerPoint prezentaciju o povijesti Olimpijskih igara i olimpijskim sportovima koje je održala učiteljica Marina Patačko, nakon čega su kroz sat likovne kulture crtali olimpijske krugove i baklje s olimpijskim plamenom.


 

Slijedio je sat prirode i društva na kojem su u posjet došli djelatnik HAK-a Đurđevac, gospodin Pero Krešić i djelatnik Prometne policije, gospodin Marijan Domović . Oni su male učenike poučili o tome kako se sigurno kretati prometnicom  te ih upoznali s opasnostima koje prijete u prometu.

Nakon poučavanja, u pratnji policijskog vozila i uz vijorenje olimpijske zastave, svi su se uputili do nogometnog igrališta u Čepelovcu  gdje su ih dočekali roditelji učenika PŠ Čepelovac koji su zajedno s Mjesnim odborom Čepelovac za sve pripremili ukusan i zdrav doručak nakon čega su se pripremili za održavanje sedme po redu Male olimpijade učenika područnih škola.

Učenici su se povedeni geslom olimpijskih igara: brže, više, jače, natjecali u tri sportske discipline i postigli sljedeće rezultate:

Učenici prvog razreda natjecali su se u brzom trčanju do 20 metara. Prvo mjesto osvojili su Sara Zebec i Matej Šokec iz PŠ Budrovac. Drugo mjesto osvojili su Karmela Lebinec iz PŠ Čepelovac  i Stjepan Miloš iz PŠ Mičetinac. Treće mjesto osvojili su Ana Gavrić i Mihael Zglavnik iz  PŠ Sirove Katalene. 

Učenici drugog razreda skakali su u vrećama. Zlatnu medalju osvojili su Anamarija Barberic i Dino Kožar iz PŠ Budrovac. Srebrnu medalju osvojili su Paula Markić iz PŠ Budrovac i Ivan Marjanović iz PŠ Sirova Katalena, a brončanu medalju osvojio je Saša Škrinjar iz PŠ Čepelovac.

 Učenici trećeg i četvrtog razreda bacali su medicinku od 1 kg u dalj. Najdalje su bacili i osvojili zlatnu medalju Tatjana Miloš iz PŠ Mičetinac  i Karlo Lebinec iz PŠ Čepelovac. Drugo mjesto i srebrnu medalju osvojili su Vanesa Žilić iz PŠ Čepelovac i Ivan Pajtak iz PŠ Mičetinac, a treće mjesto i brončanu medalju osvojili su Ena Pleško iz PŠ Čepelovac i David Zebec iz PŠ Budrovac.

Medalje najuspješnijim učenicima podijelili su gradonačelnik Grada Đurđevca, gospodin Željko Lacković, predsjednik Zajednice sportskih udruga Grada Đurđevca, gospodin Đuro Tomrlin i tajnik Udruge, gospodin Danijel Domišljanović  te predsjednik Mjesnog odbora Čepelovac, gospodin Đuro Prelec kojima se zahvaljujemo što su svojim dolaskom uveličali i podržali aktivnosti područnih škola i  tradicionalno održavanje Male olimpijade učenika područnih škola.

Sretni i uzbuđeni, nagrađeni učenici tješili su svoje prijatelje koji nisu osvojili nagrade riječima: Nije važno pobijediti, već je važno sudjelovati i time pokazali da imaju veliko i toplo srce.

Susret je završen igrom graničari nakon čega su se učenici sa svojim roditeljima, koji su ih došli bodriti, uputili svojim kućama.

Hvala svim vanjskim suradnicima i gostima koji su svojim sudjelovanjem uveličali ovo sportsko natjecanje, svim mamama učenika PŠ Čepelovac koje su pomagale u organizaciji i provedbi  susreta i mnogim roditeljima, bakama i djedovima koji su došli bodriti svoje mališane. 

 

 

Share on Facebook
comments

Nemate dozvolu za unos komentara.
Morate se prijaviti na stranice ili registrirati.
Za registraciju - u gornjem meniju, klik na "Registracija".
Nakon registracije na vrhu stranice, desno, klik na "Prijava".

Povijesno-kulturni sadržaj

Podravske širine

Župa svetog Jurja mučenika u Đurđevcu

 • Svete mise od 09.07.2017. - 16.07.2017. Nedjelja, 09. 07. 2017. – 14. NEDJELJA KROZ GODINU           10:00 – ŽUPNA; Marija i Đuro, Marija i Ivan Janči           10:00 – KRŠTENJE...
 • Glasnik župe svetog Jurja br. 201/17 Br. 201/17*09.07.2017.*14. NEDJELJA KROZ GODINU     „U ono vrijeme reče Isus: Slavim te, Oče, Gospodaru neba i zemlje, što si ovo sakrio od mudrih i umnih, a objavio malenima. Da,...
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15

Oglašavanje na portalu

Oglasavanje2013

Na stranicama je

Trenutno aktivnih Gostiju: 390 
 
Copyright © 2017 Đurđevac - Rooster.City. Sva prava pridržana.
Joomla! je Free Software objavljen pod GNU/GPL Licencom..