Subota, Rujan 23, 2017

H18

Poruka
 • EU e-Privacy Directive

  Djurdjevac.eu koristi kolacice za pruzanje boljeg korisnickog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglasavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vasem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice djurdjevac.eu slazete se sa koristenjem kolacica. Za nastavak pregleda i koristenja web stranice kliknite na "Slazem se".

  View e-Privacy Directive Documents

8. Mala olimpijada učenika područnih škola

Škola - Područne škole

Olimpijski dan Područnih skola 17 09 2015Učenici Područnih škola Budrovac, Čepelovac, Mičetinac i Sirova Katalena sa svojim su učiteljicama Olgom Lazar, Karmelom Kralj i Majom Topolovčan i učiteljem Davorom Šokecom obilježili 17. rujna 2015., Hrvatski olimpijski dan kroz niz zajedničkih aktivnosti. Okupili su se u Područnoj školi Čepelovac gdje su nastavu započeli predavanjem uz PowerPoint prezentaciju o povijesti Olimpijskih igara, olimpijskim sportovima i sportskom ponašanju koje je održao domaćin druženja učitelj Davor Šokec, nakon čega su učenici pisali vlastita pravila o prihvatljivim oblicima ponašanja tijekom igre i natjecanja.


 

Nastavni dan nastavljen je, na nogometnom igralištu u Čepelovcu, predavanjem o prometnim pravilima: kako se sigurno i pravilno kretati od kuće do škole, poštivanje prometnih pravila za pješake i vozače bicikla te vježbe spretnosti u vožnji biciklom.

Ukusan i zdrav doručak, koji su za sve sudionike pripremili  roditelji učenika PŠ Čepelovac  u suradnji s Mjesnim odborom Čepelovac, osnažio je male olimpijce za nastavak rada i natjecanja koja su slijedila.

 Učenici su se povedeni geslom olimpijskih igara: brže, više, jače, tijekom osme po redu Male olimpijade učenika područnih škola, natjecali u tri sportske discipline i postigli sljedeće rezultate:

Učenici prvog razreda natjecali su se u brzom hodanju do 20 metara. Prvo mjesto osvojili su Marija Elizabet Vedriš i Robert Tomrlin iz PŠ Čepelovac, drugo mjesto osvojili su Mia Pleško iz PŠ Čepelovac  i Tino Mihočka iz PŠ Budrovac, a treće mjesto osvojili su Dora Kerovec iz PŠ Mičetinac  i David Kožar iz PŠ Budrovac.

Učenici drugog razreda natjecali su se u disciplini vođenja lopte unutarnjom stranom stopala, udarac na vrata. Zlatnu medalju osvojili su Melani Vinković  i David Tomašek iz PŠ Čepelovac, srebrnu medalju osvojili su Martina Megec iz PŠ Sirova Katalena i Matej Šokec iz PŠ Budrovac, a brončanu medalju osvojili su Marija Karlović iz PŠ Budrovac i Mihael Zglavnik iz PŠ Sirova Katalena.

Učenici trećeg razreda skakali su na jednoj nozi do obruča na udaljenosti od 10 metara. Najbrže su skakali i osvojili zlatnu medalju Paula Markić iz PŠ Budrovac i Saša Škrinjar iz PŠ Čepelovac, drugo mjesto i srebrnu medalju osvojio je Ivan Marjanović iz PŠ Sirova Katalena, a treće mjesto i brončanu medalju osvojio je Patrick Vinković iz PŠ Čepelovac.

Male olimpijce, uz roditelje, podržali su i gradonačelnik Željko Lacković, ravnatelj Osnovne škole Grgura Karlovčana Marijan Vinković, pedagog Nikola Vuković, predsjednik gradske Zajednice sportskih udruga Đuro Tomrlin te predsjednik Mjesnog odbora Čepelovac Đuro Prelec kojima se zahvaljujemo što su svojim dolaskom uveličali i podržali aktivnosti područnih škola i  tradicionalno održavanje Male olimpijade učenika područnih škola.

Medalje najuspješnijim učenicima podijelili su predsjednik gradske Zajednice sportskih udruga Đuro Tomrlin te predsjednik Mjesnog odbora Čepelovac Đuro Prelec, a susret je završen igrom nakon čega su se učenici sa svojim roditeljima, uputili svojim kućama.

Hvala svim vanjskim suradnicima i gostima koji su svojim sudjelovanjem uveličali ovo sportsko natjecanje, svim mamama učenika PŠ Čepelovac koje su pomagale u organizaciji i provedbi  susreta i mnogim roditeljima, bakama i djedovima koji su došli bodriti svoje mališane. 

 

 

Share on Facebook
comments

Nemate dozvolu za unos komentara.
Morate se prijaviti na stranice ili registrirati.
Za registraciju - u gornjem meniju, klik na "Registracija".
Nakon registracije na vrhu stranice, desno, klik na "Prijava".

Povijesno-kulturni sadržaj

Podravske širine

Župa svetog Jurja mučenika u Đurđevcu

 • Svete mise od 09.07.2017. - 16.07.2017. Nedjelja, 09. 07. 2017. – 14. NEDJELJA KROZ GODINU           10:00 – ŽUPNA; Marija i Đuro, Marija i Ivan Janči           10:00 – KRŠTENJE...
 • Glasnik župe svetog Jurja br. 201/17 Br. 201/17*09.07.2017.*14. NEDJELJA KROZ GODINU     „U ono vrijeme reče Isus: Slavim te, Oče, Gospodaru neba i zemlje, što si ovo sakrio od mudrih i umnih, a objavio malenima. Da,...
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15

Oglašavanje na portalu

Oglasavanje2013

 
Copyright © 2017 Đurđevac - Rooster.City. Sva prava pridržana.
Joomla! je Free Software objavljen pod GNU/GPL Licencom..