Srijeda, Rujan 20, 2017

H18

Poruka
 • EU e-Privacy Directive

  Djurdjevac.eu koristi kolacice za pruzanje boljeg korisnickog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglasavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vasem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice djurdjevac.eu slazete se sa koristenjem kolacica. Za nastavak pregleda i koristenja web stranice kliknite na "Slazem se".

  View e-Privacy Directive Documents

Reakcija na Lackovićevu kandidaturu za župana

Đurđevac - Izbori

HDZ kandidat za gradonacelnika Hrvoje Parag 2017 009Nakon što je Željko Lacković, đurđevački gradonačelnik objavio da se neće kandidirati za gradonačelnika na predstojećim izborima, već će ići u borbu za titulu župana Koprivničko-križevačke županije, dobili smo i prvu reakciju na ovu odluku. Priopćenje đurđevačkog HDZ-a pročitajte u cijelosti u nastavku...


 

 

Lacković "bježi" dok Đurđevac tone

 

Nakon što se u Zagrebu razišao sa Bandićem (na čijem mjestu sjedi u saborskim klupama) i nakon što je i sam izolirao Đurđevac, Lacković objavljuje da se više neće kandidirati za gradonačelnika Đurđevca! 

Nema više "Ljubavi prema svome Gradu". Nema više (samoproglašene) "Snage Sjevera". 

Ostali su dugovi, ostao je izoliran grad. Ostale su usamljene deve. Ostale su dvije prazne industrijske zone. Ostala je 3 puta veća komunalna naknada. Picoki danas žive lošije, nego su živjeli prije četiri godine! Sve što se u Đurđevcu napravilo (3 kružna toka i jedna asfaltirana gorička cesta), napravilo se usprkos, a ne zbog Lackovića.      

Đurđevac je zaslužio više. Đurđevac ima ljude, resurse i potencijal biti vodeći Grad Podravine! 

HDZ Grada Đurđevca će otvoriti vrata prema resornim ministarstvima, ulaganjima EU-fondova, poduzetnim Picokima, mladima i domaćem svijetu.                        

Nema više diktature pojedinca. Nema više straha namještenika gradske uprave te gradskih tvrtki i ustanova. Nema više svađe jednog sa svima!

Pratite nas jedan dio zajedničkog puta!

Hrvoje Parag,

 

predsjednik GO HDZ-a Đurđevac

 

 

Share on Facebook
comments

Komentari  

 
-7 # RE: Reakcija na Lackovićevu kandidaturu za županaĐuro Ferenčić 2017-04-05 00:52
Đurđevac je imao šansu i bojim se da ju je nepovratno izgubio.
Na neke stvari nije se reagiralo na vrijeme.
Olako se prešlo preko činjenica da su neka poduzeća propala a nisu trebala (Natura) jer se nije reagiralo na vrijeme.Isto je i sa sudom itd.itd.
Sada treba sve usmjeriti prema biološkom opstanku i to ne samo u našem gradu.
Ukoliko će u RH živjeti neki drugi narodi a ne Hrvati to više neće biti Hrvatska.
Budući načelnik mora ukidati radna mjesta a ne ih otvarati.Naravno, mislim na lokalnu samoupravu i gradska poduzeća.
Lackoviću zamjeram prodaju objekta u Prvić Luci.
I prijašnji načelnici su prodavali (Lidl,Konzum) gradska zemljišta i na taj način krpali rupe u proračunu a za poduzetništvo su dali jako malo.
Lacković je napravio neke odlične poteze (srušene stare zgrade) kružni tokovi i slično te uređenje ili gradnja novih objekata na gradskom stadionu.
No, postavlja se pitanje tko će to u budućnosti održavati i tko će to uopće koristiti ako svake godine grad izgubi oko 100 stanovnika.
"Diktatura pojedinca" nije mogla biti da su u Gradskom vijeću sjedili odgovorni ljudi koji misle svojeom glavom.Po meni vijećnici nisu odgovorno postupali.
Ako će Lacković biti kandidat za Župana to i nije loše.
On će vjerojatno kao novi Župan pokrenuti inicijativu za ukidanje oko 400 općina u RH i barem 10 županije.To je neminovnost.Ovoliko službenika u upravi,lokalnoj samoupravi i mnogim agencijama,turi stičkim zajednicama i samo Bog zna kojim sve ustanovama ne može izdržati niti najbolje gospodarstvo na svijetu a kamoli naše.

Pozdrav.
KUPUJTE HRVATSKO.
KUPUJTE U KONZUMU jer tim činom ne spašavate Todorića već sebe.
 

Nemate dozvolu za unos komentara.
Morate se prijaviti na stranice ili registrirati.
Za registraciju - u gornjem meniju, klik na "Registracija".
Nakon registracije na vrhu stranice, desno, klik na "Prijava".

Povijesno-kulturni sadržaj

Podravske širine

Župa svetog Jurja mučenika u Đurđevcu

 • Svete mise od 09.07.2017. - 16.07.2017. Nedjelja, 09. 07. 2017. – 14. NEDJELJA KROZ GODINU           10:00 – ŽUPNA; Marija i Đuro, Marija i Ivan Janči           10:00 – KRŠTENJE...
 • Glasnik župe svetog Jurja br. 201/17 Br. 201/17*09.07.2017.*14. NEDJELJA KROZ GODINU     „U ono vrijeme reče Isus: Slavim te, Oče, Gospodaru neba i zemlje, što si ovo sakrio od mudrih i umnih, a objavio malenima. Da,...
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15

Oglašavanje na portalu

Oglasavanje2013

Na stranicama je

Trenutno aktivnih Gostiju: 427 
 
Copyright © 2017 Đurđevac - Rooster.City. Sva prava pridržana.
Joomla! je Free Software objavljen pod GNU/GPL Licencom..