Petak, Rujan 22, 2017

H18

Poruka
 • EU e-Privacy Directive

  Djurdjevac.eu koristi kolacice za pruzanje boljeg korisnickog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglasavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vasem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice djurdjevac.eu slazete se sa koristenjem kolacica. Za nastavak pregleda i koristenja web stranice kliknite na "Slazem se".

  View e-Privacy Directive Documents

Dnevna informacija za 3./4. lipnja 2017.

Obavijesti - Policijske

Kriminalitet - U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježeno je jedno kazneno djelo.Krađa - U petak, 2. lipnja, u Đurđevcu nepoznati počinitelj je iz skladišta trgovine otuđio mesnate proizvode, oštetivši vlasnika za više stotina kuna. Policija traga za nepoznatim počiniteljem.


 

Prometne nesreće

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježena je prometna nesreća u kojoj je jedna osoba lakše ozlijeđena i prometna nesreća s materijalnom štetom.

Prometna nesreća s ozlijeđenom osobom

Jučer, 3. lipnja, oko 22.45 sati na cesti Plavšinac - Vlaislav zbog nepropisnog kretanja vozač motocikla je sletio van kolnika i lakše je ozlijeđen.

Prometna nesreća s materijalnom štetom

Jutros, 4. lipnja, oko 5 sati na cesti Plavšinac – Vlaislav zbog nepropisnog kretanja osobni autombil je sletio van kolnika. Vozač je bio pod utjecajem alkohola od 1,19 promila.

Javni red i mir

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježena su tri prekršaja narušavanja javnog reda i mira i to drsko ponašanje u Đurđevcu, te tuča, svađa i vika u Križevcima i Gabajevoj Gredi. Jedna osoba je uhićena.

Ostali događaji

Dragovoljna predaja streljiva

Jučer je jedna osoba s koprivničkog područja dragovoljno predala 80 komada streljiva.

Neovlašteno posjedovanje droge

Jučer, 3. lipnja u 23.15 sati u Križevcima u Ulici Milislava Demecera zatečen je 21 - godišnjak, kod kojega je pronađeno 2,28 grama droge marihuane, koja je oduzeta. Protiv osumnjičenika će biti podnesen optužni prijedlog.

Obavijesti 

Dobro je podsjetiti

Alkohol je jedan od najčešćih uzročnika stradavanja u prometu

Ako sjedate za volan, postoji samo jedan izbor – bez alkohola. Vaš život je predragocjen da biste ga utopili u alkoholu.

Vozače pozivamo da nakon konzumacije alkoholnih pića ne sudjeluju u prometu. Policija će spram vozača pod utjecajem alkohola poduzimati sve raspoložive zakonske mjere. 

Ponovno podsjećamo da se upravljanjem pod utjecajem alkohola eksponencijalno povećava rizik događanja prometnih nesreća. Tako kod koncentracije alkohola 0,50 g/kg alkohola u organizmu postoji dva puta veća mogućnost za događanje prometne nesreće, a kod koncentracije od 1,20 g/kg alkohola u organizmu postoji 35 puta veća mogućnost događanja prometne nesreće. Stoga, pozivamo sve vozače da nakon konzumacije alkoholnih pića ne upravljaju vozilima u prometu na cesti.

Akcija „Manje oružja – manje tragedija“

Ova akcija omogućava građanima dobrovoljnu predaju zabranjenog i dozvoljenog oružja bez vremenskog ograničenja.

Protiv građana koji prijave zabranjeno i dozvoljeno oružje nadležnom tijelu radi predaje neće se pokretati prekršajni niti kazneni postupak.

Dragovoljna predaja odnosi se na sve vrste oružja, a osobito na oružje kategorije A - zabranjeno oružje:  

automatsko vatreno oružje, vatreno oružje skriveno u drugim predmetima, vojni projektili s eksplozivnim punjenjem, eksplozivno oružje i njegovi dijelovi, streljiva s probojnim, eksplozivnim ili zapaljivim zrnima, vojno oružje i sl.

Građani koji dragovoljno žele predati oružje mogu nazvati broj policije 192. Nakon poziva na njihove kućne adrese uputit će se policijski službenici u civilu s vozilom bez policijskih oznaka koji će takvo oružje preuzeti te na taj način osigurati anonimnost građana i sigurnu predaju oružja.

 

 Policijska službenica za odnose s javnošću  

 

Dijana Žagar

 

Share on Facebook
comments

Nemate dozvolu za unos komentara.
Morate se prijaviti na stranice ili registrirati.
Za registraciju - u gornjem meniju, klik na "Registracija".
Nakon registracije na vrhu stranice, desno, klik na "Prijava".

Povijesno-kulturni sadržaj

Podravske širine

Župa svetog Jurja mučenika u Đurđevcu

 • Svete mise od 09.07.2017. - 16.07.2017. Nedjelja, 09. 07. 2017. – 14. NEDJELJA KROZ GODINU           10:00 – ŽUPNA; Marija i Đuro, Marija i Ivan Janči           10:00 – KRŠTENJE...
 • Glasnik župe svetog Jurja br. 201/17 Br. 201/17*09.07.2017.*14. NEDJELJA KROZ GODINU     „U ono vrijeme reče Isus: Slavim te, Oče, Gospodaru neba i zemlje, što si ovo sakrio od mudrih i umnih, a objavio malenima. Da,...
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15

Oglašavanje na portalu

Oglasavanje2013

 
Copyright © 2017 Đurđevac - Rooster.City. Sva prava pridržana.
Joomla! je Free Software objavljen pod GNU/GPL Licencom..