Nedjelja, Rujan 24, 2017

H18

Poruka
 • EU e-Privacy Directive

  Djurdjevac.eu koristi kolacice za pruzanje boljeg korisnickog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglasavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vasem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice djurdjevac.eu slazete se sa koristenjem kolacica. Za nastavak pregleda i koristenja web stranice kliknite na "Slazem se".

  View e-Privacy Directive Documents

Obavijesti PP Đurđevac

Dolijao dvojac koji je "operirao" po Đurđevcu

PP Đurđevac - Obavijesti PP Đurđevac

Policija oznakaPolicijski službenici Policijske postaje Đurđevac dovršili su kriminalističko istraživanje nad 19 – godišnjakom i 17 – godišnjakinjom zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela teških krađa i krađa.  Sumnja se da su osumnjičenici između 8. ožujka i 8. travnja ove godine u Đurđevcu u Ulici Antuna Radića provalili u dvije obiteljske kuće u kojima nitko ne stanuje, te otuđili razne kućanske predmete, oštetivši vlasnike za 3050 kuna. Sumnja se da su između 6. i 9. svibnja ove godine u Đurđevcu u Ulici Kudrinka provalili u prostorije udruge i otuđili muzičku liniju, oštetivši udrugu za 900 kuna.

 

Uzgajao konoplju, a ona posjedovala marihuanu

PP Đurđevac - Obavijesti PP Đurđevac

KonopljaPolicijski službenici Policijske postaje Đurđevac, dovršili su kriminalističko istraživanje nad hrvatskim državljaninom rođenim 1995. godine, sa šireg đurđevačkog područja, zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela neovlaštena proizvodnja i prometa drogama i omogućavanje trošenja droga. Sumnja se da je osumnjičeni od svibnja ove godine u šumskom predjelu na širem đurđevačkom području neovlašteno uzgajao stabljike konoplje tipa droga u svrhu proizvodnje droge marihuane.

   

Zatečeni s ukradenim biciklom

PP Đurđevac - Obavijesti PP Đurđevac

Policija-autoPolicijski službenici Policijske postaje Đurđevac dovršili su kriminalističko istraživanje nad 53 i 38  – godišnjakinjom sa đurđevačkog područja, zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela teške krađe. Sumnja se da su osumnjičenici u ponedjeljak, 5. lipnja, između 20 i 20.30 sati u Đurđevcu u Ulici Petra Zrinskog provalili u zaključani metalni kontejner za odlaganje metalnog otpada, iz kojeg su otuđili bicikl, oštetivši vlasnika za više desetaka kuna. Osumnjičenici su naknadno zatečeni s ukradenim biciklom nedaleko mjesta počinjenja kaznenog djela od strane policijskih službenika. 

 

Dolijali kradljivci automobila

PP Đurđevac - Obavijesti PP Đurđevac

Policija-autoPolicijski službenici Policijske postaje Đurđevac dovršili su kriminalističko istraživanje nad maloljetnicima rođenim 2001., 2001. i 2005. godine, zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela neovlaštene uporabe tuđe pokretne stvari. Sumnja se da su osumnjičenici noću 20./21. svibnja u Đurđevcu u Ulici Grgura Karlovčana iz dvorišta obiteljske kuće otuđili osobni automobil Zastava Yugo. U vozilo su provalili, a stavili ga u pogon s ključem koji se u njemu nalazio. Vozilo je naknadno pronađeno u Đurđevcu u Ulici Stiska. Potom su između 21. i 22. svibnja s parkirališta u Ulici grada Vukovara u Đurđevcu otuđili osobni automobil Renault Thalia, prevezli se do Zaprešića, gdje su ga oštećenog ostavili.

   

U Đurđevcu se nakon potjere zaletio u policijski auto, ozlijedio policajce i odupirao se uhićenju

PP Đurđevac - Obavijesti PP Đurđevac

Policijske lisicePolicijski službenici Policijske postaje Koprivnica dovršili su kriminalističko istraživanje nad muškarcem rođenim 1993. godine zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela napada na službenu osobu. Sumnja se da je osumnjičeni jučer, 26. travnja, oko 22 sata u Đurđevcu, u odvojku Ulice bana Jelačića, nakon potjere službenim policijskim vozilima osobnim automobilom vožnjom unazad udario u zaustavljeni policijski automobil, u kojem su se nalazila dva policijska službenika, koji su lakše ozlijeđeni.

 

Požar u šumi Borik

PP Đurđevac - Obavijesti PP Đurđevac

Jučer, 31. ožujka, oko 17 sati iz za sada neutvrđenog razloga došlo je do požara na otvorenom prostoru i zapaljenja borove šume u predjelu "Borik" nedaleko Đurđevca, a koji požar je zahvatio površinu oko 100 x 100 metara. Vatrogasci JVP Đurđevca stavili su požar pod nadzor. U jutarnjim satima vršiti će se očevid.

   

Nedozvoljena trgovina duhanom na đurđevačkom području

PP Đurđevac - Obavijesti PP Đurđevac

Duhan Foto: policijaPolicijski službenici Policijske uprave koprivničko - križevačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 53 i 51 – godišnjakom s đurđevačkog područja zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela nedozvoljene trgovine. Sumnja se da se osumnjičenici unazad nekoliko mjeseci bave nedozvoljenom trgovinom rezanim duhanom. Oduzeto je 44,05 kilograma duhana i ručno izrađene cigarete, te će biti podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

 

Kaznena prijava provalniku u župni ured u Virju

PP Đurđevac - Obavijesti PP Đurđevac

Policija oznakaPolicijski službenici Policijske postaje Đurđevac dovršili su kriminalističko istraživanje nad muškarcem rođenim 1968. godine sa đurđevačkog područja, zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela teške krađe. Sumnja se da je osumnjičenik u subotu, 21. siječnja, u jutarnjim satima u Virju provalio u prostorije župnog ureda i otuđio novac. Vlasnik je oštećen za nekoliko tisuća kuna.

   

Preventivna akcija "Dan ljubaznosti"

PP Đurđevac - Obavijesti PP Đurđevac

Dan ljubaznosti policija HAK 27102016 022Kako bi se smanjilo stradavanje pješaka u prometu Policijska uprava koprivničko-križevačka danas je provodila preventivnu akciju „Dan ljubaznosti“. U provedbi akcije u Đurđevcu, uz policiju, bio je uključen i Auto klub Đurđevac. Mogli smo se uvjeriti da su svi vozači, barem danas, poštovali propise te su propuštali pješake na pješačkim prijelazima za što su bili nagrađeni prigodim poklonima. Preventivnom akcijom „Dan ljubaznosti“ želi se senzibilizirati vozače motornih vozila na činjenicu stradavanja pješaka, te im  ukazati da nepoštivanje prometnih propisa i nepropuštanje pješaka koji se kreću ili se spremaju kretati obilježenim pješačkim prijelazima uvelike doprinosi teškom stradavanju pješaka u prometu na cestama.

 

Završena preventivna akcija "Poštujte naše znakove"

PP Đurđevac - Obavijesti PP Đurđevac

Poštujmo naše znakove 2016U sklopu preventivne akcije “Poštujte naše znakove” u srijedu 21. rujna završena su predavanja za učenike prvih razreda osnovnih i područnih škola na području Policijske postaje Đurđevac. Djeci su date osnovne upute za sigurno sudjelovanje u prometu, podijeljeni su im preventivni reflektirajući materijali te edukativne slikovnice. Predavanjima je obuhvaćen 251 prvašić dok je sveukupno sa drugim, trećim i četvrtim razredima u mješovitim odjeljenjima, predavanje slušalo i preko 280 učenika.

   

Dovršeno kriminalističko istraživanje prijevare u Đurđevcu

PP Đurđevac - Obavijesti PP Đurđevac

Policija-autoPolicijski službenici Policijske postaje Đurđevac dovršili su kriminalističko istraživanje nad hrvatskim državljankama rođenim 1978. 1976. godine s područja Virovitičko – podravske županije, zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela prijevare. Sumnja se da su osumnjičene u subotu, 27. kolovoza u prijepodnevnim satima u Đurđevcu u Ulici kralja Tomislava prijevarom 78 - godišnjakinji prodale uređaj za masiranje.

 

Preventivnim kutijama do smanjenja prometnih nesreća

PP Đurđevac - Obavijesti PP Đurđevac

preven kutija 1Vodeći se statističkim podacima tijekom petogodišnjeg razdoblja vezano za počinjenje prekršaja prekoračenja brzine kretanja vozila, kao i podacima o brzini kao uzroku prometnih nesreća, a s ciljem smanjenja prekršaja prekoračenja brzine kretanja i smanjenja prometnih nesreća kojima je uzrok brzina, policijski službenici Policijske postaje Đurđevac osmislili su „Preventivnu kutiju“, u kojoj će biti povremeno smješten uređaj za mjerenje brzine Multanova 6F.

   

"Sigurno u prometu" u Đurđevcu

PP Đurđevac - Obavijesti PP Đurđevac

Sigurno u prometuU petak 22. travnja, od 10 do 12 sati, Auto-klub Đurđevac u suradnji s Policijskom postajom Đurđevac proveo je vježbu spretnosti upravljanja biciklima za učenike petih razreda „Sigurno u prometu“. Vježba je održana na biciklističkom poligonu kod OŠ Grgura Karlovčana u Đurđevcu, a svi sudionici vježbe koji su prisustvovali, njih 48, registrirali su svoje bicikle.

 

Suradnja biciklističkog kluba i policije

PP Đurđevac - Obavijesti PP Đurđevac

Biciklisti MUP 2016Dana 05. ožujka 2016. godine Policijska postaja Đurđevac održala je sastanak sa Biciklističkim klubom Đurđevca. Rukovodstvu kluba prezentirano je stanje sigurnosti prometa na cestama sa naglaskom na prometne nesreće biciklista te utjecaju alkohola na vožnju. Članovi kluba pozvani su da kroz djelovanje kluba promoviraju sigurnu vožnju biciklista, korištenje sigurnosne kacige, korištenje reflektirajuće biciklističke odjeće ili prsluka te vožnju tehnički ispravnim biciklima.

   

Edukativna predavanja za srednjoškolce u Đurđevcu

PP Đurđevac - Obavijesti PP Đurđevac

MUP djurdjevac srednje skole 2015Policijska postaja Đurđevac u suradnji s Auto-klubom Đurđevac, u petak 11. prosinca, započela je s edukacijama pod nazivom „Sekunda koja život znači“. Edukacijama koje će se održavati sve do 18. prosinca obuhvatit će se svi treći razredi Strukovne škole Đurđevac te gimnazije „Dr. Ivan Kranjčeva“ iz Đurđevca. Učenici koji će uskoro postati mladi vozači, upoznati su s obvezama mladih vozača, upozoreni su na najčešće uzroke prometnih nesreća, brzinom i vožnjom pod utjecajem alkohola kroz video prikaze posljedica prometnih nesreća.

 

Pronađen provalnik sa đurđevačkog područja

PP Đurđevac - Obavijesti PP Đurđevac

Policijski službenici Policijske postaje Đurđevac dovršili su kriminalističko istraživanje nad hrvatskim državljaninom rođenim 1995. godine sa đurđevačkog područja, zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela teške krađe i krađe. Sumnja se da je osumnjičeni od 28. do 31. kolovoza, u Đurđevcu provalio u skladište trgovine i otuđio 16 vreća prazne ambalaže, oštetivši vlasnika za više stotina kuna.

   

Zbog krađe goriva završili u pritvoru

PP Đurđevac - Obavijesti PP Đurđevac

policijaPolicijski službenici Policijske postaje Koprivnica dovršili su kriminalističko istraživanje nad dvojicom osumnjičenika rođenim 1990. godine, zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela teških krađa. Sumnja se da su osumnjičeni između 26. i 28. rujna u Đurđevcu u Ulici Petra Zrinskog, provalili u skladište i iz radnog stroja otuđili gorivo. Vlasnik je oštećen za nekoliko stotina kuna.

 

Preventivna akcija "Poštujte naše znakove"

PP Đurđevac - Obavijesti PP Đurđevac

Kloštar podravskiU sklopu preventivne akcije “Poštujte naše znakove” u utorak 15. rujna započela su predavanja za učenike prvih razreda osnovnih i područnih škola na području Policijske postaje Đurđevac. Prvi dan predavanja, posjećena je Osnovna škola Kloštar Podravski sa svojim područnim školama, Suha Katalena, Prugovac, Kozarevac i Podravske Sesvete, a djeci su date osnovne upute za sigurno sudjelovanje u prometu, podijeljeni su im reflektirajući prsluci te edukativne slikovnice.

   

Edukacija roditelja u Kalinovcu

PP Đurđevac - Obavijesti PP Đurđevac

Edukacija roditelja Kalinovac 2015U nedjelju, 31. svibnja, u Kalinovcu, u župnoj crkvi „Sv. Luke“, povodom blagdana Presvetog Trojstva, nakon mise, prečasni gospodin Mladen Gorupić dekan đurđevačkog dekanata te župnik župe sv. Luke evanđeliste omogućio je policijskim službenicima Policijske postaje Đurđevac da održe predavanje roditeljima učenika Osnovne škole „Ivana Lackovića Croate“. Predavanje je održano vezano uz prevenciju nasilja među mladima, o odredbama Obiteljskog zakona, a koji govori o noćnim izlascima djece mlađe od 16 godina.

 

Prometna nesreća u S. Radića u Đurđevcu

PP Đurđevac - Obavijesti PP Đurđevac

U ĐurđevcuDjurdjevac Stjepana Radica, u ulici Stjepana Radića, noćas se dogodila prometna nesreća u kojoj nije bilo ozlijeđenih osoba. Policija je izvijestila kako je oko 02,10 sati, zbog umora vozača koji je zaspao u vožnji, osobni automobil udario u drugi propisno parkirani automobil te potom i u stup javne rasvjete i rubnjak. Vozač je bio pod utjecajem alkohola od 1,81 promila te je zadržan do otriježnjenja u posebnim prostorijama policije.

   

Prometna nesreća u Đurđevcu

PP Đurđevac - Obavijesti PP Đurđevac

Danas, 18.05.2015. oko 11.00  sati u Đurđevcu, u ulica Antuna Radića došlo je do prometne nesreće slijetanja osobnog automobila van kolnika i udara u zid kuće, dvije osobe zadobile su ozlijede i kolima hitne pomoći su odvežene su na liječnićki pregled u OB Koprivnica. Očevid je u tijeku.

 

Simulator prevrtanja

PP Đurđevac - Obavijesti PP Đurđevac

Simulator prevrtanjaU četvrtak 23. travnja od 09,00 do 13,00 sati ispred zgrade policijske postaje Đurđevac, u sklopu obilježavanja „Đurđeva“, Policijska postaja Đurđevac i Auto klub Đurđevac osigurali su „Simulator prevrtanja“ kojeg je ustupio HAK. Radi se o vozilu postavljenom duž uzdužne osi na osovinu koja se okreće i vozač koji sjedi u vozilu može osjetiti što se događa sa njime prilikom okretanja vozila, odnosno u slučaju prometne nesreće.

   

Sigurno u prometu

PP Đurđevac - Obavijesti PP Đurđevac

Registracija bicikalaDana 22. travnja 2015. god od 10,00 do 14,00 sati Auto-klub Đurđevac u suradnji sa Policijskom postajom Đurđevac proveo je vježbu spretnosti upravljanja biciklima za učenike petih razreda „Sigurno u prometu“. Vježba je održana na biciklističkom poligonu kod OŠ G. Karlovčana u Đurđevcu, a svi sudionici vježbe kao i učenici ostalih razreda, navedenom prilikom, registrirali su svoje bicikle. Ukupno je registrirano 87 bicikala.

 

Pronađen počinitelj teške krađe

PP Đurđevac - Obavijesti PP Đurđevac

Policijski službenici Policijske postaje Đurđevac dovršili su kriminalističko istraživanje nad 25 – godišnjakom, zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela teške krađe. Sumnja se da je osumnjičeni u razdoblju od 22. ožujka do 1. travnja, u vinogradima kod Mičetinca provalio u priručni prostor vikend objekt i otuđio motorni trimer, motorni agregat i električnu brusilicu.

   

Stranica 1 od 3

Povijesno-kulturni sadržaj

Podravske širine

POLICIJSKA POSTAJA ĐURĐEVAC

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
Copyright © 2017 Đurđevac - Rooster.City. Sva prava pridržana.
Joomla! je Free Software objavljen pod GNU/GPL Licencom..