Ponedjeljak, Kolovoz 21, 2017

H18

Poruka
 • EU e-Privacy Directive

  Djurdjevac.eu koristi kolacice za pruzanje boljeg korisnickog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglasavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vasem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice djurdjevac.eu slazete se sa koristenjem kolacica. Za nastavak pregleda i koristenja web stranice kliknite na "Slazem se".

  View e-Privacy Directive Documents

Razne vijesti

Humanitarne "Katarine"

Županija Kc-kž - Razne vijesti

DSCF5753Kao i svake godine uoči Božićnih blagdana članice županijske Zajednice žena HDZ-a "Katarina Zrinski" predvođene predsjednicom Vericom Rupčić su u okviru svojih planiranih aktivnosti posjetile Pučku kuhinju, koja djeluje pri koprivničkom Crvenom križu. Prilikom tradicionalne posjete uoči blagdana donirano je voće, povrće, tjestenina, zimnica i ostale namirnice, koje će se iskoristiti za pripremu obroka u Pučkoj kuhinji u kojoj se svakodnevno hrani oko 150 ljudi.

 

Caru zlato, Slunjskom i Zemanu bronca, Haidleru pohvala

Županija Kc-kž - Razne vijesti

Obiteljska plovidba, Željko CarNa objavljeni natječaj Foto kino kluba ''Podravina'', a za prijem fotografija na VIII. koprivnički salon fotografije ''Sretno dijete – sretna obitelj'' odazvalo se ukupno u obje teme 142 autora sa 575 fotografija. Dana 7. prosinca 2015 .godine Ocjenjivački sud VIII. salona u sastavu: Vladimir Puž - predsjednik, Dražen Tetec - član i Valerija Golubić - član, odlučio je o najuspješnijim autorima. Otvorenje završne izložbe i svečana dodjela nagrada i priznanja održat će se večeras, 12. prosinca, u koprivničkom Domu mladih s početkom u 18 sati.

   

Daleko od grada - i od prava?

Županija Kc-kž - Razne vijesti

Verica Rupčić 2015Predsjednica Povjerenstva za ravnopravnost spolova Koprivničko-križevačke županije Verica Rupčić je sudjelovala na konferenciji pod nazivom "Daleko od grada - i od prava? Ljudska prava u ruralnim područjima". Konferenciju su u Hrvatskom saboru organizirale pučka pravobraniteljica, pravobraniteljica za ravnopravnost spolova, pravobraniteljica za djecu i pravobraniteljica za osobe s invaliditetom povodom Međunarodnog dana ljudskih prava.

 

Željku Caru prva, Mati Zemanu druga nagrada

Županija Kc-kž - Razne vijesti

Željko Car - VinogradŽeljko Car iz Đurđevca i Goran Dorić iz Nove Gradiške pobjednici su ovogodišnjeg natječaja 11. Međunarodne revije turističke fotografije TOURPHOTO 2015 kojeg su provele Turistička zajednica Koprivničko-križevačke županije i đurđevački Foto kino klub Drava. Natječaj je imao dvije kategorije i to Turizam kontinentalne Hrvatske i Turizam Koprivničko-križevačke županije, a od pristiglih radova u konkurenciju su ušle 104 fotografije 29 autora.

   

Predstavljena fotomonografija Skriveni biseri hrvatskih županija

Županija Kc-kž - Razne vijesti

ZupaniU velikoj dvorani Novinarskog doma u Zagrebu, Hrvatska zajednica županija predstavila je svoj izdavački prvijenac – fotomonografiju Skriveni biseri hrvatskih županija – koja na više od 180 stranica objedinjuje već dobro poznate, ali i zanimljive nepoznate informacije o kulturnim, povijesnim ili prirodnim znamenitostima svih hrvatskih županija.

 

Gabrijela Golub: Reggio pedagogija zainteresirala je roditelje, kod nas se traži mjesto više

Županija Kc-kž - Razne vijesti

Dječji vrtić IgraKoprivnički Dječji vrtić Igra broji 16 zaposlenih na čelu s ravnateljicom Gabrijelom Golub. Svi oni brinu o stotinjak djece, smještenih u nekoliko skupina, i ponosni su na svoj rad koji je jedinstven na ovom prostoru. Naime, vrtić funkcionira prema metodi koja se zove reggio pedagogija i koja je uvelike zainteresirala koprivničke roditelje. Prema riječima ravnateljice Golub, riječ je o dinamičnoj i smislenoj cjelini koja djeluje prema posebnom programu, zbog kojeg je vrtić ubrzo postao popularan i u njemu se danas traži mjesto više. Piše Ozren Špiranec u današnjem broju Glasa Podravine i Prigorja.

   

Stranica 6 od 6

Povijesno-kulturni sadržaj

Podravske širine

Župa svetog Jurja mučenika u Đurđevcu

 • Svete mise od 09.07.2017. - 16.07.2017. Nedjelja, 09. 07. 2017. – 14. NEDJELJA KROZ GODINU           10:00 – ŽUPNA; Marija i Đuro, Marija i Ivan Janči           10:00 – KRŠTENJE...
 • Glasnik župe svetog Jurja br. 201/17 Br. 201/17*09.07.2017.*14. NEDJELJA KROZ GODINU     „U ono vrijeme reče Isus: Slavim te, Oče, Gospodaru neba i zemlje, što si ovo sakrio od mudrih i umnih, a objavio malenima. Da,...
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15

Oglašavanje na portalu

Oglasavanje2013

Na stranicama je

Trenutno aktivnih Gostiju: 405 
 
Copyright © 2017 Đurđevac - Rooster.City. Sva prava pridržana.
Joomla! je Free Software objavljen pod GNU/GPL Licencom..