Srijeda, Rujan 20, 2017

H18

Poruka
 • EU e-Privacy Directive

  Djurdjevac.eu koristi kolacice za pruzanje boljeg korisnickog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglasavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vasem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice djurdjevac.eu slazete se sa koristenjem kolacica. Za nastavak pregleda i koristenja web stranice kliknite na "Slazem se".

  View e-Privacy Directive Documents

Udruge

Florijanovo u Čepelovcu uz Udrugu žena

Čepelovac - Udruge

cepelovac_04052012_015U petak, 04.05.2012., u Čepelovcu je Udruga žena Rukotvorine održala svoju godišnju skupštinu. Udruga djeluje šest godina, a trenutno je aktivno trinaest članova, koji uz marljivi i humanitarni rad ističu i svoje intenzivno druženje sa mnogim udrugama od kojih je većina njih bila prisutna na skupštini. Jedna od njih, KUD "Srce" iz Vinice, imala je svoj mali folklorni nastup kojim je oduševila sve prisutne.

 

Županijska izložba vina u K. Podravskom

Čepelovac - Udruge

case_izlozbaČlanovi Upravnog odbora Zajednice udruga vinogradara, vinara i voćara Koprivničko-križevačke županije sastali su se na svojoj 8. sjednici u četvrtak 22. ožujka u Čepelovcu. Na sjednici je okupljene pozdravio te se uključio u raspravu i zamjenik župana Darko Sobota. Predsjednik Zajednice Josip Trbus prezentirao je izmjene i dopune Pravilnika o županijskoj izložbi vina, a predstavljeni su i kandidati za domaćine 10. Županijske izložbe vina 2012. godine, te je izabran organizacijski odbor Izložbe.

   

Valentinovo v Čepelovcu 2011.

Čepelovac - Udruge

rukotvorine_2011_1

Dana 19.2.2011. u večernjim satima održana je manifestacija “Valentinovo v Čepelovcu” u organizaciji Udruge “Rukotvorine” iz Čepelovca. Ovaj susret ujedno je i prilika za informiranje javnosti o aktivnostima Udruge ”Rukotvorine” u protekloj 2010. godini. Susretu su nazočile: Udruga žena Budrovac, Udruga “Hrvatska žena” Ferdinandovac, Forum žena Herešin i Udruga ”S koljena na koljeno” iz Grkina.

 

Podravski zvon

Čepelovac - Udruge

Podravski zvonPrvim radnim sastankom Upravnog i Nadzornoga odbora u čepelovačkom Dvoru Barnagoru, 'Podravski zvon', Društvo za čuvanje i promicanje kulturnog identiteta Podravine, počelo je i formalno djelovati. Njegov predsjednik Siniša Cmrk je naglasio da će sve aktivnosti 'Podravskog zvona' biti okrenute promicanju književnih, likovnih, glazbenih, glazbeno - scenskih i filmskih djela te sportaša i klubova, ali i lobiranju za gospodarske projekte koji su u interesu Podravine, kao i humanitarno pomaganje Podravaca kojima će to biti potrebno.
   

Valentinovo v Čepelovcu

Čepelovac - Udruge

 U subotu na sam Dan Valentinova, Udruga Rukotvorine iz Čepelovca imala je svoju 2. godišnju skupštinu. U to kratko vrijeme postojanja ova je udruga, pod vodstvom agilnog Marijana Paurovića, pokazala kako se može korisno provoditi vrijeme u druženju. Moglo se tom prilikom vidjeti veliki broj ručnih radova, ogrlica, narukvica, suvenira svih vrsta i načina izrade. Sve to je izradilo 15 članova i članica udruge koji svojim radom svakodnevno privlače pažnju svojim radom. U ugodnom prostoru društvenog doma priredili su i malu zabavu poslije skupštine, a u goste su im došle udruge sa kojima surađuju.
 

Prodajna izložba

Čepelovac - Udruge

 Udruga "Rukotvorine" Ćepelovac, dana 21. i 22. prosinca 2008. godine, organizira prodajnu izložbu božićnih ukrasa čiji prihod ide u humanitarne svrhe za Caritas župe Budrovac. Prodajna izložba odrčati će se u prostorijama Udruge žena Budrovac u slijedećim terminima: u nedjelju 21. prosinca od 9-14 sati, te u ponedjeljak 22. prosinca od 15- 20 sati. Ako Vam nedostaje još koji ukras, navratite, kupite i pomognite ovu humanitarnu akciju.
   

Skupština "Rukotvorina"

Čepelovac - Udruge

 Udruga "Rukotvorine" iz Čepelovca održala je svoju godišnju skupštinu na kojoj su bili i brojni gosti iz susjednih mjesta i općina. Rad udruge je ocijenjen kao vrlo uspješan, te im ovom prilikom želimo još uspješniju 2008. godinu. Uz već poznatu gostoljubivost domaćina, skupština se produljila do kasno u noć uz veselje, pjesmu i ples. Ovakove udruge mogu biti za primjer mnogima u organizaciji i provedbi zamišljenih im planova.
   

Povijesno-kulturni sadržaj

Podravske širine

Župa svetog Jurja mučenika u Đurđevcu

 • Svete mise od 09.07.2017. - 16.07.2017. Nedjelja, 09. 07. 2017. – 14. NEDJELJA KROZ GODINU           10:00 – ŽUPNA; Marija i Đuro, Marija i Ivan Janči           10:00 – KRŠTENJE...
 • Glasnik župe svetog Jurja br. 201/17 Br. 201/17*09.07.2017.*14. NEDJELJA KROZ GODINU     „U ono vrijeme reče Isus: Slavim te, Oče, Gospodaru neba i zemlje, što si ovo sakrio od mudrih i umnih, a objavio malenima. Da,...
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15

Oglašavanje na portalu

Oglasavanje2013

Na stranicama je

Trenutno aktivnih Gostiju: 381 
 
Copyright © 2017 Đurđevac - Rooster.City. Sva prava pridržana.
Joomla! je Free Software objavljen pod GNU/GPL Licencom..