Nedjelja, Rujan 24, 2017

H18

Poruka
 • EU e-Privacy Directive

  Djurdjevac.eu koristi kolacice za pruzanje boljeg korisnickog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglasavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vasem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice djurdjevac.eu slazete se sa koristenjem kolacica. Za nastavak pregleda i koristenja web stranice kliknite na "Slazem se".

  View e-Privacy Directive Documents

O.Š. Đurđevac

Maturalac sedmih razreda

Đurđevac - O.Š. Đurđevac

Maturalac OS GKarlovcan 2014 008Učenici sedmih razreda zajedno sa svojim razrednicima Darijom Car, Zoranom Vidakovićem, Ivanom Jakopčević i Arijanom Lenardić krenuli su na najvažniji osnovnoškolski izlet – maturalac. Nakon okupljanja ispred crkve sv. Jurja u Đurđevcu započeli su svoje petodnevno putovanje. Na putu prema Biogradu na Moru posjetili su Cerovačke špilje koje obiluju bogatim nalazima iz davne prošlosti. Uz stručnu pratnju vidjeli su nalazište špiljskog medvjeda i prirodne ljepote nastale stvaranjem siga.

 

Dan škole Grgura Karlovčana Đurđevac

Đurđevac - O.Š. Đurđevac

Dan škole U četvrtak 29. svibnja 2014.  u Đurđevcu je obilježen Dan Osnovne škole Grgura Karlovčana. Riječ dobrodošlice prisutnima je uputio ravnatelj škole Marijan Vinković rekavši kako je Dan škole prigoda da se pohvale učenička dostignuća i uspjesi. Također,  u svojem se obraćanju osvrnuo i na manifestacije u kojima je škola sudjelovala (Dan Grada Đurđevca, Dan planeta Zemlje, Dan ružičaste vrpce, itd.).

   

Na terenskoj nastavi u Čepelovcu

Đurđevac - O.Š. Đurđevac

6Učenici prvih razreda OŠ Grgura Karlovčana Đurđevac zajedno sa svojim učiteljicama Kamile Bućan, Anom Mlinjarić, Barbarom Šignjar Mihočka te Senkom Zobunđija posjetili su Čepelovac u petak 11.travnja. U sklopu terenske nastave najprije smo posjetili obitelj Zorana i Valentine Pleško, a oni su nas upoznali sa radom i životom na farmi. Za većinu učenika ovo je bio jedinstven događaj prilikom kojeg su imali mogućnost družiti se sa domaćim životinjam, a čak ih i hraniti.

 

Nasilje prestaje ovdje

Đurđevac - O.Š. Đurđevac

Dan ruzicastih majica 26022014 0139Županijsko Povjerenstvo za ravnopravnost spolova u suradnji s OŠ Grgura Karlovčana Đurđevac obilježilo je Dan Ružičastih Majica (Pink Shirt Day). Ovaj dan se obilježava zadnje srijede u mjesecu veljači. Ideja je nastala u Kanadi u znak protesta na incident nasilja koji se dogodio u školi u Novoj Scotiji. Na taj dan, u cijeloj zemlji se organiziraju razne aktivnosti kako po školama tako i na radnim mjestima te se nose ružičaste majice kako bi simbolizirali borbu protiv nasilje među vršnjacima. Događaj su pokrenula dva učenika koji su na prvi dan škole nosili ružičaste majice i radi toga su bili žrtve nasilja svojih vršnjaka.

   

Nastavni dan o građanskom odgoju

Đurđevac - O.Š. Đurđevac

Gradjanski odgoj 11022014 009Učenici 4. d razreda Osnovne škole Grgura Karlovčana i Područne škole Budrovac sa svojim su učiteljicama Nadom Petrović i Olgom Lazar kroz integrirani nastavni dan učili o temi građanskog odgoja. Povezujući nastavne sadržaje prvog, drugog, trećeg i četvrtog razreda iz hrvatskog jezika, prirode i društva, likovne kulture i sata razrednika govorili su o dužnostima učenika i zanimanjima te o gospodarstvu i gospodarskim granama u zavičajnoj regiji te osvijestili vezu učenja i rada kao izvora sredstava za život.

 

Poštujte naše znakove

Đurđevac - O.Š. Đurđevac

MUP HAK 12092013 DjurdjevacU sklopu preventivne akcije “Poštujte naše znakove” povodom početka školske godine, policijski službenik PP Đurđevac zadužen za poslove prevencije i sigurnosti prometa Marijan Domović, zajedno sa tajnikom Auto-kluba Đurđevac Perom Krešić, bili su u obilasku djece u prvim razredima. Naglasak edukacije bio je na opasnostima koje djecu čekaju u prometu od kuće do škole, te su savjetovana na koji način se treba ponašati kako bi bili sigurniji u prometu. Ujedno je prvašićima skrenuta pozornost na značaj vožnje na stražnjim sjedalima u osobnim automobilima, te na korištenje sigurnosnog pojasa.

   

Važnost edukacije učitelja i roditelja

Đurđevac - O.Š. Đurđevac

Skola Djurdjevac 09092013Županijsko Povjerenstvo za ravnopravnost spolova je partner OŠ Grgura Karlovčana Đurđevac u kampanji „Djeca su naše najveće bogatstvo i radost“, koja se provodi u kontinuitetu, a sastavljena je od različitih aktivnosti. U ponedjeljak je u đurđevačkoj školi gostovala prof. dr. Dubravka Miljković, koja je održala dva predavanja: za učitelje pod nazivom „Upravljanje razredom“, a za roditelje pod nazivom „Odgoj kao komunikacija“. Predsjednica PZRS Verica Rupčić je istaknula važnost edukacije kako učitelja, tako i roditelja jer je odgoj djeteta veliki izazov i važan segment života.

 

Formirani su prvi razredi

Đurđevac - O.Š. Đurđevac

os skola djudjevacĐaci prvaci, kao i svake godine, s nestrpljenjem dočekuju prvi dan nastave, a i roditelji su zainteresirani tko će im biti učitelj/ica. Danas je na internet stranicama Osnovne škole G. Karlovčana objavljena i ta obavijest, tko ide u koji razred. "Za školsku 2013./14.godinu odobrena su nam četiri odjela prvog razreda. U nastavku ove obavijesti donosimo imena učiteljica, smjene i ulice iz kojih su učenici u pojedinom razrednom odjelu.

   

Stranica 3 od 3

Povijesno-kulturni sadržaj

Podravske širine

Župa svetog Jurja mučenika u Đurđevcu

 • Svete mise od 09.07.2017. - 16.07.2017. Nedjelja, 09. 07. 2017. – 14. NEDJELJA KROZ GODINU           10:00 – ŽUPNA; Marija i Đuro, Marija i Ivan Janči           10:00 – KRŠTENJE...
 • Glasnik župe svetog Jurja br. 201/17 Br. 201/17*09.07.2017.*14. NEDJELJA KROZ GODINU     „U ono vrijeme reče Isus: Slavim te, Oče, Gospodaru neba i zemlje, što si ovo sakrio od mudrih i umnih, a objavio malenima. Da,...
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15

Oglašavanje na portalu

Oglasavanje2013

Na stranicama je

Trenutno aktivnih Gostiju: 636 
 
Copyright © 2017 Đurđevac - Rooster.City. Sva prava pridržana.
Joomla! je Free Software objavljen pod GNU/GPL Licencom..