Srijeda, Rujan 20, 2017

H18

Poruka
 • EU e-Privacy Directive

  Djurdjevac.eu koristi kolacice za pruzanje boljeg korisnickog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglasavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vasem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice djurdjevac.eu slazete se sa koristenjem kolacica. Za nastavak pregleda i koristenja web stranice kliknite na "Slazem se".

  View e-Privacy Directive Documents

Poduzetništvo

Nakon Uskrsa počinje proizvodnja?

Đurđevac - Poduzetništvo

mllijeko_naturaagroNovi vlasnik mljekare i pekare đurđevačke Nature Agro, Pulska tvrtka Betoven, mogla bi već nakon Uskrsa pokrenuti proizvodnju, najavio je nakon posjeta pogonima i razgovora s poduzetnikom Miodragom Grbićem gradonačelnik Slavko Gračan. "Sa zadovoljstvom mogu reći da bi se negdje kroz 10 dana trebala pokrenuti nekakva početna proizvodnja. Oni imaju ideju da prerade oko 70 tisuća litara mlijeka, a samo ilustracije radi, maksimalna količina koja se preradila u nekadašnjoj mljekari bila je 25 tisuća litara."

 

Ekskluzivno: Natura Agro prodana?

Đurđevac - Poduzetništvo

natura_agro_logoDanas smo, neslužbeno, saznali da je Naturu Agro, navodno, kupila tvrtka Osatina iz Semeljaca kraj Đakova, kojoj je vlasnik Mirko Ervačić. Kako je danas bilo nemoguće dobiti potvrdu ove dobre vijesti za Đurđevac, detalji će biti poznati idući tjedan kada bi ova akvizicija trebala biti i službeno potvrđena. Ukoliko je ova vijest točna, možemo zaključiti da bi ovo mogao biti dobar početak u oporavku đurđevačke privrede kroz zapošljavanje radnika, a samim time i očekivano "punjenje" gradskog proračuna.

 

Podignute optužnice za Naturu Agro

Đurđevac - Poduzetništvo

Blazok_uhicenjeŽupanijsko državno odvjetništvo podiglo je optužnicu protiv bivšeg čelnika posrnule đurđevačke Nature Agro Željka Blažoka te četvorice njegovih suradnika i poslovnih partnera zbog višemilijunske štete. Osim Blažoka, kako neslužbeno doznajemo, optužnica je podignuta protiv šefa pravne službe Nature Vladimira Dobravca, čelnika Skupštine tvrtke Stjepana Škurdije, direktora tvrtke Talan-trade Dalibora Parabića i direktora đurđevačkog Trendšpeda Damira Zagorščaka, saznaje Podravski list.

   

Obavijest Komunalija za radio

Đurđevac - Poduzetništvo

komunalije_upravna_zgradaOvo je danas dostavljeno Podravskom radiju, uz zahvalu što smo ih upozorili, a mi s veseljem besplatno objavljujemo isto:

Poštovani,

Molimo Vas da u tijekom eminitranja programa u periodu od 15.02. – 22.02.2013., kao i informativne emisije koju emitirate nedjeljom u 13.00 objavite slijedeću obavijest:

„Sukladno Zakonu o vodama i Odluci Grada Đurđevca o priključenju na komunalne vodne građevine, Komunalije d.o.o. kao javni isporučitelj vodnih usluga dostavile su  Obavijest o mogućnosti priključenja na sustav odvodnje za one građevine koje još nisu priključene na taj sustav. U pripremi Obavijesti došlo je do određenih propusta, te ih ovom prilikom želimo ispraviti i ujedno se zbog toga ispričati svima koji su ih zaprimili.

 

Isprika, naša i direktora Komunalija

Đurđevac - Poduzetništvo

Obavijest_Komunalije_2013Danas smo došli u posjed Obavijesti koje su Komunalije d.o.o. poslale građanima, a u svezi sa priključkom na kanalizaciju. U telefonskom razgovoru sa direktorom Marijanom Blažokom, zajednički smo došli do zaključka da je Obavijest pogrešno napisana, a potpisani direktor se od nje ograđuje i ne zna tko ju je sastavljao, a kako nam je kazao, nije ju detaljno proučio prije slanja građanima. Ovom prilikom se ispričava svim građanima koji su dobili ovu obavijest koja nije u skladu sa Gradskom odlukom i poručuje da ju smatraju nevažećom. Uz ovu ispriku kazao je da će se i kroz druge medije očitovati o ovoj nenamjernoj pogrešci. Osvrtom na naš prijašnji tekst "Dezinformacije i informacije-kanalizacija" zaključujemo da smo ispravno zaključili, ali...

   

Zajednički obnovili poslovni prostor

Đurđevac - Poduzetništvo

Trgovina_borovo_2013Udruženje obrtnika Đurđevac i Borovo trgovačka mreža d.o.o. zajednički su obnovili poslovni prostor u obrtničkom domu u Đurđevcu. Razlog adaptacije je bila neodgodiva i hitna sanacija nosivih stupova zgrade jer je došlo do njihova slijeganja, koje je bilo 2-3 puta veće od dozvoljenog. Radi sprječavanja urušavanja zgrade obrtničkog doma pristupilo se hitnoj sanaciji stupova. Na prijedlog Upravnog odbora Udruženja, održano je nekoliko sastanaka s predstavnicima Borova, te se je, osim sanacije nosivih stupova, zajednički pristupilo kompletnoj adaptaciji i uređenju poslovnog prostora.

   

Stranica 3 od 3

Povijesno-kulturni sadržaj

Podravske širine

Župa svetog Jurja mučenika u Đurđevcu

 • Svete mise od 09.07.2017. - 16.07.2017. Nedjelja, 09. 07. 2017. – 14. NEDJELJA KROZ GODINU           10:00 – ŽUPNA; Marija i Đuro, Marija i Ivan Janči           10:00 – KRŠTENJE...
 • Glasnik župe svetog Jurja br. 201/17 Br. 201/17*09.07.2017.*14. NEDJELJA KROZ GODINU     „U ono vrijeme reče Isus: Slavim te, Oče, Gospodaru neba i zemlje, što si ovo sakrio od mudrih i umnih, a objavio malenima. Da,...
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15

Oglašavanje na portalu

Oglasavanje2013

Na stranicama je

Trenutno aktivnih Gostiju: 445 
 
Copyright © 2017 Đurđevac - Rooster.City. Sva prava pridržana.
Joomla! je Free Software objavljen pod GNU/GPL Licencom..