Srijeda, Rujan 20, 2017

H18

Poruka
 • EU e-Privacy Directive

  Djurdjevac.eu koristi kolacice za pruzanje boljeg korisnickog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglasavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vasem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice djurdjevac.eu slazete se sa koristenjem kolacica. Za nastavak pregleda i koristenja web stranice kliknite na "Slazem se".

  View e-Privacy Directive Documents

Područne škole

5. Mala olimpijada područnih škola

Škola - Područne škole

olimpijski_dan_podrucne_2012_011Učenici Područnih škola Budrovac, Čepelovac, Mičetinac i Sirova Katalena sa svojim su učiteljicama Olgom Lazar, Marijom Šimunić, Nadom Petrović i Senkom Zobunđija obilježili 12. rujna 2012. Hrvatski olimpijski dan kroz niz zajedničkih aktivnosti. Okupili su se u Područnoj školi Čepelovac gdje su započeli svoj nastavni dan predavanjem uz PowerPoint prezentaciju o povijesti Olimpijskih igara i olimpijskim sportovima.

 

Djeca svijeta to smo mi....

Škola - Područne škole

druzenje_Micetinac_2012001Tako su pjevali učenici Područnih škola Budrovac, Čepelovac, Mičetinac i Sirova Katalena svojim gostima i prijateljima, učenicima i učiteljima Područne škole za djecu s posebnim potrebama iz Đurđevca, 29. svibnja 2012. u Mičetincu. Ovo već tradicionalno druženje spomenutih područnih škola, započelo je prigodnim programom kojim su domaćini zaželjeli dobrodošlicu svojim gostima, nakon čega je učenike i njihove učitelje pozdravio te zaželio uspješan nastavni dan ravnatelj škole, Marijan Vinković.

   

Mala olimpijada Područnih škola

Škola - Područne škole

ps_olimpijada_2011_156Učenici Područnih škola Budrovac, Čepelovac, Mičetinac i Sirova Katalena sa svojim su učiteljicama Olgom Lazar, Marijom Šimunić, Nadom Petrović i Senkom Zobunđija cjelodnevnim integriranim nastavnim danom u Mičetincu, Đurđevcu i Mičetinskom jarku obilježili Europski tjedan kretanja i Hrvatski olimpijski dan 14. rujna 2011. Ugostili su učenike prijateljske im Područne škole Bakovčice i njihovog učitelja Radovana Kneževića te su zajedno kroz različite nastavne situacije ostvarili raznolik i interesantan nastavni dan.

 

Upoznavanje škole i tradicijske baštine

Škola - Područne škole

terenska_proljece_201119Prekrasan proljetni dan, učenici naših područnih škola, Budrovac, Čepelovac, Mičetinac i Sirova Katalena iskoristili su da sa svojim učiteljima, 19. travnja, 2011.ostvare terensku nastavu u Đurđevac. Posjetili su svoju matičnu školu gdje su upoznali život i rad „velike“ škole. Dočekao ih je i primio u svoj ured ravnatelj škole, gospodin Martin Trepotec i njegova tajnica, a učenici su posjetili i pedagoga i psihologinju škole, te razgledali zbornicu i računovodstvo.

   

Pozdrav proljeću u Budrovcu

Škola - Područne škole

terenska_nastava_11042011_10

Učenici područnih škola Budrovac, Čepelovac, Mičetinac i Sirova Katalena sa svojim su učiteljima interesnatnim i poučnim integriranim nastavnim danom pozdravili proljeće i obilježili Dan voda. Okupili su se u Područnoj školi Budrovac 11. travnja, 2011. i započeli svojim radom kroz interpretaciju priče Nade Zidar-Bogadi, Najljepši cvijet, nakon čega su prema redoslijedu događaja u priči izrađivali slikovnicu. Poslije doručka i kratkog odmora, krenuli su u šetnju Budrovcem do obližnjeg ribnjaka gdje su uživali u ljepotama prirode u proljeće te proučavali biljni i životnjski svijet uz vodu stajaćicu.

 

Zima u našem zavičaju

Škola - Područne škole

Sirova_katalena_zima_24U želji da istraže promjene u prirodi i rad ljudi zimi, učenici područnih škola Budrovac, Čepelovac, Mičetinac i Sirova Katalena sa svojim su učiteljima ostvarili interesantan i sadržajno bogat integrirani nastavni dan. Okupili su se, 26.siječnja 2011., u Područnoj školi Sirova Katalena gdje su rad započeli interpretacijom bajke Snježna kraljica. Upoznavši se s pustolovinama glavnih likova ove bajke, krenuli su u izradu dvorca Snježne kraljice kroz igru modeliranja i građenja te kaširanja od neoblikovanog didaktičkog materijala. Nakon kratkog odmora, uputili su se do seoskog gospodarstva obitelji Stankić iz Sirove Katalene.

   

Stranica 4 od 5

Povijesno-kulturni sadržaj

Podravske širine

Župa svetog Jurja mučenika u Đurđevcu

 • Svete mise od 09.07.2017. - 16.07.2017. Nedjelja, 09. 07. 2017. – 14. NEDJELJA KROZ GODINU           10:00 – ŽUPNA; Marija i Đuro, Marija i Ivan Janči           10:00 – KRŠTENJE...
 • Glasnik župe svetog Jurja br. 201/17 Br. 201/17*09.07.2017.*14. NEDJELJA KROZ GODINU     „U ono vrijeme reče Isus: Slavim te, Oče, Gospodaru neba i zemlje, što si ovo sakrio od mudrih i umnih, a objavio malenima. Da,...
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15

Oglašavanje na portalu

Oglasavanje2013

 
Copyright © 2017 Đurđevac - Rooster.City. Sva prava pridržana.
Joomla! je Free Software objavljen pod GNU/GPL Licencom..