Srijeda, Rujan 20, 2017

H18

Poruka
 • EU e-Privacy Directive

  Djurdjevac.eu koristi kolacice za pruzanje boljeg korisnickog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglasavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vasem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice djurdjevac.eu slazete se sa koristenjem kolacica. Za nastavak pregleda i koristenja web stranice kliknite na "Slazem se".

  View e-Privacy Directive Documents

Područne škole

Druženje Područnih škola

Škola - Područne škole

P1260430Druženje učenika Područnih škola Budrovac, Čepelovac, Mičetinac i Sirova Katalena s učenicima Područne škole za djecu s teškoćama u razvoju te njihovih učiteljica, održano je 27. svibnja 2014. u Đurđevcu. Domaćin ovog već tradicionalnog druženja, ove je godine bila Područna škola za djecu s teškoćama u razvoju te su njihove učiteljice osmislile interesantne i raznolike aktivnosti.

 

U obilasku Podravskih Sesveta i Drave

Škola - Područne škole

P1260132Učenici Područnih škola Budrovac, Čepelovac, Mičetinac i Sirova Katalena u pratnji svojih učiteljica su 4. travnja 2014. ostvarili ineteresantnu i poučnu poludnevnu terensku nastavu. U Podravskim Sesvetama posjetili su gospodina Josipa Cugovčana koji im je pokazao svoju bogatu etnografsku, arheološku i paleontološku zbirku. Učenici su s velikim zanimanjem pažljivo slušali njegove priče o prošlosti i postavljali bezbroj pitanja na koja je ljubazan domaćin strpljivo i s puno ljubavi odgovarao. Na kraju posjeta, gospodin Cugovčan poučio ih je tradicijskom načinu oslikavanja uskršnjih pisanica.

   

Tjelovježbene aktivnosti u Čepelovcu

Škola - Područne škole

Tjelovjezba Cepelovac 04022014 016Zajednički roditeljski sastanak za roditelje i njihovu djecu Područnih škola, Budrovac, Čepelovac, Mičetinac i Sirova Katalena održan je 4. veljače 2014. u Područnoj školi Čepelovac. Temu predavanja "Tjelovježbene aktivnosti u slobodnom vremenu" obradila je profesorica tjelesne i zdravstvene kulture Lidija Ormanec koja je nazočnima objasnila što je tjelesna aktivnost, zašto je važna te je nabrojila brojne prednosti tjelesnih aktivnosti (zdravstvene, psihološke, društvene, ekonomske i ekološke).

 

Područne škole u Varaždinu

Škola - Područne škole

Podrucne u Varazdinu 12112013 00019Učenici Područnih škola Budrovac, Mičetinac i Sirova Katalena sa svojim učiteljicama Olgom Lazar, Majom Matić i Martinom Krajcar Baltić, 12. studenog 2013. posjetili su Varaždin. U Hrvatskom narodnom kazalištu uživali su u dječjoj predstavi "Čarobnica Berta, Maks i mala princeza", koja ih je poučila o čaroliji, prijateljstvu i ljubavi, nakon čega su razgledali cijelo kazalište i koncertnu dvoranu. U šetnji gradom, upoznali su bogatu kulturnu baštinu ovog prekrasnog baroknog grada.

   

Šesta Mala olimpijada područnih škola

Škola - Područne škole

P1250061Učenici Područnih škola Budrovac, Čepelovac, Mičetinac i Sirova Katalena sa svojim su učiteljicama Olgom Lazar, Marinom Patačko, Nadom Petrović i Martinom Krajcar Baltić obilježile, dana 13. rujna 2013., Hrvatski olimpijski dan te Međunarodni dan kulturne baštine kroz niz zajedničkih aktivnosti. Okupili su se na pitomome bilogorskome pobrđu u blizini Čepelovca gdje se prostire ladanjsko imanje, danas u vlasništvu obitelji Jelušić-Kranželić, Božice, naše poznate književnice, i supruga joj Đure, kojim dominira gotovo stoljeće i pol staro zdanje - dvor Barnagor.

 

Područne škole u Hrvatskom zagorju

Škola - Područne škole

Podrucne_Dvorci_05062013_0026Učenici i učiteljice Područnih škola Budrovac, Čepelovac, Mičetinac i Sirova Katalena su 5. lipnja, 2013. cjelodnevnom terenskom nastavom posjetili Hrvatsko zagorje. U želji da nauče što su to kulturno-povijesni spomenici i upoznaju dio hrvatske bogate povijesti, posjetili su utvrdu Veliki Tabor i Trakošćan, jedan od najljepših hrvatskih dvoraca koji se nalaze u Hrvatskom zagorju. Učenici su s velikim interesom razgledali dvorce – muzeje i uživali u ljepotama ovih poznatih izletišta.

   

Stranica 2 od 5

Povijesno-kulturni sadržaj

Podravske širine

Župa svetog Jurja mučenika u Đurđevcu

 • Svete mise od 09.07.2017. - 16.07.2017. Nedjelja, 09. 07. 2017. – 14. NEDJELJA KROZ GODINU           10:00 – ŽUPNA; Marija i Đuro, Marija i Ivan Janči           10:00 – KRŠTENJE...
 • Glasnik župe svetog Jurja br. 201/17 Br. 201/17*09.07.2017.*14. NEDJELJA KROZ GODINU     „U ono vrijeme reče Isus: Slavim te, Oče, Gospodaru neba i zemlje, što si ovo sakrio od mudrih i umnih, a objavio malenima. Da,...
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15

Oglašavanje na portalu

Oglasavanje2013

 
Copyright © 2017 Đurđevac - Rooster.City. Sva prava pridržana.
Joomla! je Free Software objavljen pod GNU/GPL Licencom..