Nedjelja, Rujan 24, 2017

H18

Poruka
 • EU e-Privacy Directive

  Djurdjevac.eu koristi kolacice za pruzanje boljeg korisnickog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglasavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vasem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice djurdjevac.eu slazete se sa koristenjem kolacica. Za nastavak pregleda i koristenja web stranice kliknite na "Slazem se".

  View e-Privacy Directive Documents

Politika

Posjeta ministrice Anke Mrak Taritaš 17. Danima voća i podružnici HNS-a u Đurđevcu

Đurđevac - Politika

Dani voća 2015 ministrica Anka Mrak-TaritašĐurđevčani i izlagači na Danima voća još jednom su pokazali, pored rezultata rada marljivih podravaca, i svoju gostoljubivost kojom su uljepšali krasan jesenski dan i oduševili posjetitelje. Na osnovu iskustva od ranijih posjeta, kada je iz Đurđevca ponijela lijepe dojmove, Anka Mrak-Taritaš, dipl.ing.arh. ministrica graditeljstva i prostornoga uređenja, sa zadovoljstvom se odazvala pozivu HNS-ove Podružnice Grada Đurđevca na 17. Dane voća Koprivničko-Križevačke županije u subotu 3. listopada 2015.

 

Darovanjem državne imovine JLS-u do efikasnijeg upravljanja

Đurđevac - Politika

Milorad Batinic HNS Djurdjevac 2015„Upravljanje državnom imovinom podrazumijeva pronalaženje optimalnih rješenja koja će dugoročno očuvati imovinu i generirati gospodarski rast. Stoga će Klub zastupnika HNS-a u Hrvatskom saboru u saborsku proceduru uputiti Prijedlog zakona o izmjenama i dopunama Zakona o upravljanju i raspolaganju imovinom u vlasništvu Republike Hrvatske, kako bi se decentraliziralo upravljanje, ali i rasteretila državna tijela zadužena za taj posao“

 

Može li hostel "Peski" u Prvić Luci biti profitabilan?

Đurđevac - Politika

Konferencija 08052015Projekcijski plan upravljanja gradskim hostelom „Peski“ u Prvić Luci izradio je i predstavio đurđevački HDZ prošli petak na konferenciji za medije. Njime se predviđa, uz 55% popunjenosti kapaciteta, dobit od 200.000 kuna koju bi ostvarilo sedmero zaposlenih, a sve to po prihvatljivim cijenama. Taj plan će dostaviti gradonačelniku Željku Lackoviću kako bi utjecali na donošenje odluke o odustajanju od prodaje hostela.

   

Lackovićeve prijetnje

Đurđevac - Politika

Logo HDZNakon što smo objavili priopćenje Gradskog odbora HDZ-a Đurđevac pod naslovom "Javni poziv za objavu kupoprodajnih ugovora", u lokalnim tjednim novinama mogli smo pročitati svojevrsni odgovor na to priopćenje. Tom prilikom gradonačelnik grada Đurđevca, Željko Lacković, zaprijetio je kaznenom prijavom protiv Hrvoja Paraga, predsjednika GO HDZ-a Đurđevac. To je bio razlog za još jedno priopćenje koje vam prenosimo u nastavku.

 

Gradonačelnik zabranio proslavu

Đurđevac - Politika

Grah 01052013 0111U ovom našem malom gradu iznenađenjima nikad kraja, a ovaj put se "vodi rat" oko kuhanja graha za Praznik rada. Tradiciju gradskog SDP-a preuzima Grad Đurđevac i TZ grada Đurđevca, pa će oni tako ove godine organizirati kuhanje graha u šumi Borik. Kako je došlo do zamjene uluga u ovom tradicionalnom okupljanju, pročitajte u priopćenju Gradske organizacije SDP-a grada Đurđevca. Da li i oni sada mogu očekivati prijetnju kaznenom prijavom, kao i HDZ-ovac Hrvoje Parag?

   

Javni poziv za objavu kupoprodajnih ugovora

Đurđevac - Politika

Fiserovo Kupoprodaja nekretnina u Đurđevcu je mnogima i dalje top tema u razgovorima i ne silazi s "dnevnog reda", ponajviše zbog cijene koju je (ili će) Grad platio. Sa time se ne mire niti u Gradskom odboru HDZ-a Đurđevac koji nam je poslao priopćenje u kojem se od gradonačelnika Željka Lackovića traži da objelodani kupoprodajne ugovore.

 

HDZ-ova peticija za promjenu komunalne naknade

Đurđevac - Politika

Hrvoje Parag HDZKomunalna naknada koja je u Đurđevcu pojedinim poslovnim subjektima povećana, kako oni kažu, u nerealnim iznosima, potaknula je i gradski Hdz da se obrati sa svojim Priopćenjem za javnost. U njemu najavljuju i akciju prikupljanja potpisa za promjenu odluke o komunalnoj naknadi. Cijelo priopćenje možete pročitati u nastavku...

   

25 godina HDZ-a Kc-Kž županije

Đurđevac - Politika

25 godina HDZ Kc-Kž županije 11032015 037U Đurđevcu je jučer velikim skupom u Domu kulture svečano obilježena 25. obljetnica osnutka HDZ-a u Koprivničko-križevačkoj županiji. Prije samog skupa, predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko, odgovarao je na pitanja prisutnih novinara. Komentirao je, među inim, Milanovićevu „regionalizaciju“, sjednicu Vijeća za nacionalnu sigurnost koje napokon mora početi raspravljati o bitnim temama za državu, o najboljim ljudima koji će činiti buduću HDZ-ovu vladu, uhićenje Milana Bandića, najboljem kandidatu najjače hrvatske stranke na izborima za zagrebačkog gradonačelnika....

 

Sastanak Tima HNS-a u Đurđevcu

Đurđevac - Politika

HNS u Đurđevcu 07.03.2015.„Sretan vam Međunarodni dan žena, dan koji povijesno govori o borbi žena za jednaku plaću za jednak rad, za pravo da žive na isti način od svoga rada kao i njihovi muški kolege“, poručila je predsjednica HNS-a, prva potpredsjednica Vlade i ministrica vanjskih i europskih poslova Vesna Pusić na jučerašnjoj konferenciji za medije u Đurđevcu, održanoj u sklopu sastanka Tima HNS-a te, prigodno, uoči Međunarodnog dana žena.

   

Priopćenje GO HDZ-a Đurđevac

Đurđevac - Politika

Parag HrvojePriopćenje Gradskog odbora HDZ-a Đurđevac nakon 7. sjednice Gradskog vijeća Grada Đurđevca održane 21. studenoga 2014. godine. Na posljednjoj sjednici Gradskog vijeća Grada Đurđevca donesena je Odluka o prijenosu osnivačkih prava nad Osnovnom školom Grgura Karlovčana u Đurđevcu sa Koprivničko-križevačke županije na Grad Đurđevac. Pritom su vijećnici HDZ-a su upozorili da se radi i o prijenosu obveza (!), pa tako  Županija više nije obavezna financirati našu osnovnu školu nego će to od sada biti obaveza Grada Đurđevca.

 

Predsjednik dr. Ivo Josipović u Đurđevcu

Đurđevac - Politika

IMG 5996Pedsjednik RH dr. Ivo Josipović boravio je u petak 17. listopada u Đurđevcu gdje je posjetio Strukovnu školu i Gimnaziju Dr. Ivana Kranjčeva. U knjižnici je predsjednik okupljenim učenicima održao kratko predavanje te odgovarao na njihova brojna pitanja. Na odlasku je zasvirao cimbule, nematerijalno kulturno dobro RH, koje je dobio na poklon, a u ime Grada ih je uručio gradonačelnik Željko Lacković.

   

Stranica 2 od 6

Povijesno-kulturni sadržaj

Podravske širine

Župa svetog Jurja mučenika u Đurđevcu

 • Svete mise od 09.07.2017. - 16.07.2017. Nedjelja, 09. 07. 2017. – 14. NEDJELJA KROZ GODINU           10:00 – ŽUPNA; Marija i Đuro, Marija i Ivan Janči           10:00 – KRŠTENJE...
 • Glasnik župe svetog Jurja br. 201/17 Br. 201/17*09.07.2017.*14. NEDJELJA KROZ GODINU     „U ono vrijeme reče Isus: Slavim te, Oče, Gospodaru neba i zemlje, što si ovo sakrio od mudrih i umnih, a objavio malenima. Da,...
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15

Oglašavanje na portalu

Oglasavanje2013

Na stranicama je

Trenutno aktivnih Gostiju: 659 
 
Copyright © 2017 Đurđevac - Rooster.City. Sva prava pridržana.
Joomla! je Free Software objavljen pod GNU/GPL Licencom..