Nedjelja, Rujan 24, 2017

H18

Poruka
 • EU e-Privacy Directive

  Djurdjevac.eu koristi kolacice za pruzanje boljeg korisnickog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglasavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vasem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice djurdjevac.eu slazete se sa koristenjem kolacica. Za nastavak pregleda i koristenja web stranice kliknite na "Slazem se".

  View e-Privacy Directive Documents

Udruge

Da vam se predstavimo - Mali princ

Đurđevac - Udruge

Dan osoba s invaliditetom 2016 008Povodom Međunarodnog dana osoba s invaliditetom, članovi Udruge Mali princ koji su korisnici poludnevnog boravka su zajedno sa svojim voditeljicama pripremili prigodni program pod nazivom „Da Vam se predstavimo“. Program je održan u petak 02. prosinca u 18,00 sati u prepunoj dvorani Gradske knjižnice u kojoj su se skupili građani Đurđevca i okolice kojima su svoje svakodnevne aktivnosti u Udruzi predstavili sami korisnici Lidija, Marija, Maja, Filip, Mirko, Mateja, Petra, Mihaela i Robert.

 

Obilježen Dan Volontera u Crvenom križu

Đurđevac - Udruge

Dan volontera - Crveni križ 2016Učenici 3. B razreda i polaznici izvannastavne aktivnosti Podmladak Crvenog križa sa svojom učiteljicom Nadom Petrović u petak 2. 12. 2016. obilježili su Dan volontera u prostorijama Crvenog križa Đurđevac. Sve prisutne pozdravila je gospođa Branka Stipović, predsjednica Gradskog društva Crvenog križa. Gospođa Stipović je govorila o volontiranju, što je volontiranje i koliko je važan volonterski rad u pojedinim situacijama. Posebno je istaknula kako je lijepo čuti i vidjeti učenike već u nižim razredima da se bave volontiranjem i svojim nesebičnim pomaganjem, osmjehom i lijepom riječju usrećuju druge, posebice, stare, bolesne i nemoćne osobe.

 

Dobrovoljno darivanje krvi

Đurđevac - Udruge

Darujte krvHrvatski crveni križ Gradsko društvo Crvenog križa Đurđevac obavještava sve stanovnike Đurđevca, prigradskih naselja i đurđevačke Podravine da u suradnji s Hrvatskim zavodom za transfuzijsku medicinu iz Zagreba organizira akciju dobrovoljnog darivanja krvi. Akcija dobrovoljnog darivanja krvi biti će od 05. do 07. prosinca 2016. u Đurđevcu, Virju, Kalinovcu, Kloštru Podravskom i Molvama.

   

Članovi udruge Mali princ na trodnevnom kampu

Đurđevac - Udruge

Trodnevni kamp 2016 003U organizaciji Hrvatskog saveza udruga osoba s intelektualnim teškoćama, a u okviru trogodišnjeg programa financiranog odMinistarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku u razdoblju od 25. do 27. studenog 2016. u Tuheljskim Toplicama održan je kamp "Kvalitetna edukacija udruga - put u nove izazove". U radu kampa sudjelovali su predstavnici 20-tak udruga osoba s intelektualnim teškoćama iz cijele Hrvatske.

 

Podravina svome generalu

Đurđevac - Udruge

Podravina svom generalu 2016 007Dom „Mladen Markač“ bio je premali za primiti sve zainteresirane na svečanosti obilježavanja obljetnice izricanja oslobađajuće presude hrvatskim generalima u Haagu, a održane u čast sugrađanina i počasnog građanina, heroja Domovinskoga rata generala Mladena Markača. Naime, udruga „Peski-Art Đurđevac“ kao nositelj organizacije uz suorganizaciju Turističke zajednice grada Đurđevca, Mjesnog odbora Peski-Đurđevac, Udruge žena Peski i Udruge cimbalista Hrvatske i ove godine organizirala je obilježavanje četvrte obljetnice važnog datuma novije hrvatske povijesti, 16. studenoga, Dana oslobađajuće presude za hrvatske generale u Haagu.

   

Radionica izrade Božićnog nakita tehnikom svile

Đurđevac - Udruge

Božićna radionica 2016 014Udruga „Peski-Art Đurđevac“ organizirala je u Domu „Mladen Markač“ u Đurđevcu, 22.11.2016. Božićnu radionicu izrade Božićnog nakita tehnikom svile. Voditelji radionice bili su član ove udruge Dražen Milenković i Marina Vešligaj, članica Udruge „Sveta Margareta“, oboje iz Vrbovečke Dubrave, a inicijatorica radionice bila je učiteljica Željka Mihočka. Ova izuzetno zahtjevna tehnika potaknula je i zainteresirala odazivanje dvadesetak sudionica, a unatoč zahtjevnosti sve su pokazale veliko strpljenje, kreativnost i želju da nauče nešto novo potičući i pomažući jedna drugu, te razmjenjujući ideje i iskustva.

 

Svečanost za dobrovoljne darivatelje krvi

Đurđevac - Udruge

Zahvalnice darivateljima krvi 2016i 089Hrvatski Crveni križ Gradsko društvo Crvenog križa Đurđevac obilježilo je Dan dobrovoljnih darivatelja krvi, 25. listopad, a svečanost je održana u prostorima Ina-Naftaplina Đurđevac u petak 28. listopada 2016. godine. Ove godine 168 dobrovoljnih darivatelja krvi ostvarilo je pravo na priznanja za darovanu krv, među njima su; za 55 puta darovanu krv Čubelić Bara, za 50 puta darovanu krv: Arap Josip, Mladić Siniša, Pregiban Tomo, Popadić Stanko, Žugaj Mario, Kovač Vladimir, Habijanec Siniša, Martinčević Dražen, za 75 puta darovanu krv: Fuček Fabijan, Furdić Ilija, Jurić Marko, Paunović Zdenko, za 100 puta darovanu krv: Domišljanović Ivan, Mašić Vladimir, Šadek Dražen, a za 125 puta darovanu krv Nemeš Rudolf.

   

Održan Medveni den 2016.

Đurđevac - Udruge

Medveni den Djurdjevac 15102016 113U subotu je, na Trgu sv. Jurja u Đurđevcu, održan 13. Đurđevečki medveni den u organizaciji Grada Đurđevca, Turističke zajednice i Pčelarske udruge Bagrem. Na izložbeno-prodajnom dijelu manifestacije okupilo se više od 30 izlagača te predstavilo svoje pčelarske proizvode, kolače i rukotvorine, a u programu su nastupili vrtićaraci iz Molvi, Novog Virja, Virja, Kalinovca, Đurđevca te učenici osnovnih škola iz Molvi i Đurđevca, dok je na početku programa nastupio Puhački orkestar DVD-a Đurđevac.

 

Provedena sabirna akcija "Solidarnost na djelu 2016."

Đurđevac - Udruge

Prepoznaj sebe 2016Hrvatski Crveni križ Gradsko društvo Crvenog križa Đurđevac 13.10.2016. godine provelo je u Đurđevcu tradicionalnu 44. sabirnu akciju ¨Solidarnost na djelu 2016.¨ pod nazivom ¨Prepoznajmo one kojima je pomoć najpotrebnija¨. Građani Đurđevca i ovoga su puta pokazali razumijevanje za one koji su u potrebi te su darovali 6.282,00 kune, 344 kg odjeće i 66 pari obuće, a u sabirnoj akciji sudjelovalo je 56 volontera. Zahvaljujemo svima onima koji su darovali, kao i onima koji će narednih dana darovati svoj prilog, jer se sabirna akcija provodi na području djelovanja Gradskog društva Crvenog križa Đurđevac do kraja mjeseca listopada.

   

Prepoznajmo one kojima je pomoć najpotrebnija

Đurđevac - Udruge

Humanitarna akcija CK 2016Provođenje sabirne akcije ¨Solidarnost na djelu 2016.¨ predviđeno je Odlukom o zajedničkim akcijama Hrvatskog Crvenog križa u 2016. godini, u četvrtak 13. listopada kao zajednička akcija svih društava Hrvatskog Crvenog križa. 44. sabirna akcija ¨Solidarnost na djelu 2016.¨ provesti će se pod nazivom ¨Prepoznajmo one kojima je pomoć najpotrebnija¨. OVOGODIŠNJA SABIRNA AKCIJA U GRADU ĐURĐEVCU ODRŽAT ĆE SE 13. LISTOPADA 2016. GODINE /ČETVRTAK/ U POSLIJEPODNEVNIM SATIMA.

 

Poziv na 13. Đurđevečki medveni den

Đurđevac - Udruge

Medveni denPčelarska udruga "BAGREM" Đurđevac, u suradnji s Gradom Đurđevcom i Turističkom zajednicom garda Đurđevca, poziva Vas na tradicionalni 13. Đurđevečki medveni den i V. županijsko ocjenjivanje medova koji će se održati 15. listopada 2016. u 10 sati na Trgu svetog Jurja u Đurđevcu. Posebnost ovogodišnjeg Đurđevečkog medvenog dena bit će obilježavanje 85. obljetnice organiziranog pčelarenja na području đurđevačke Podravine, izložba muzejskog pčelarskog pribora, promocija i prezentiranje medonosnog bilja i drveća te gastro kutak - medeni doručak.

   

Stranica 4 od 22

Povijesno-kulturni sadržaj

Podravske širine

Župa svetog Jurja mučenika u Đurđevcu

 • Svete mise od 09.07.2017. - 16.07.2017. Nedjelja, 09. 07. 2017. – 14. NEDJELJA KROZ GODINU           10:00 – ŽUPNA; Marija i Đuro, Marija i Ivan Janči           10:00 – KRŠTENJE...
 • Glasnik župe svetog Jurja br. 201/17 Br. 201/17*09.07.2017.*14. NEDJELJA KROZ GODINU     „U ono vrijeme reče Isus: Slavim te, Oče, Gospodaru neba i zemlje, što si ovo sakrio od mudrih i umnih, a objavio malenima. Da,...
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15

Oglašavanje na portalu

Oglasavanje2013

Na stranicama je

Trenutno aktivnih Gostiju: 378 
 
Copyright © 2017 Đurđevac - Rooster.City. Sva prava pridržana.
Joomla! je Free Software objavljen pod GNU/GPL Licencom..