Nedjelja, Rujan 24, 2017

H18

Poruka
 • EU e-Privacy Directive

  Djurdjevac.eu koristi kolacice za pruzanje boljeg korisnickog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglasavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vasem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice djurdjevac.eu slazete se sa koristenjem kolacica. Za nastavak pregleda i koristenja web stranice kliknite na "Slazem se".

  View e-Privacy Directive Documents

Udruge

Udruga Mali princ na druženju i pješadijadi u Sv. Ivan Zelina

Đurđevac - Udruge

Pješadija Zelina 2016 003U subotu 01. listopada članovi Udruge Mali princ sudjelovali su na tradicionalnom druženju i pješadijadi u Sv. Ivan Zelina, organiziranim od strane prijateljske nam Udruge „Srce“. Na već tradicionalnom druženju sudjelovale su Udruge djece s teškoćama i osoba s invaliditetom i to Udruga Maslačak Križevci, Udruga Sunce Novi Marof, Udruga invalida Križevci, Udruga Ludbreško sunce Ludbreg, Udruga Mali princ Đurđevac i domačini Udruga Srce Sv. Ivan Zelina.

 

9. nacionalni susret udomiteljskih obitelji

Đurđevac - Udruge

Osmijeh Kljuci Brdo 2016 007Na poziv Foruma za kvalitetno udomiteljstvo djece iz Zagreba, 44 člana Udomiteljske udruge za djecu "Osmijeh" iz Đurđevca i njihove udomljene djece boravilo je u subotu, 10. rujna, na 9. nacionalnom susretu udomiteljskih obitelji, koji je održan na izletištu obitelji Matković na Ključić Brdu. Đurđevačka udruga "Osmijeh" u svibnju je postala najmlađom članicom Foruma za kvalitetno udomiteljstvo djece, koji kao nacionalna neprofitna udruga udomitelja ima za cilj poticanje i pružanje podrške razvoju  i praksi kvalitetnog udomiteljstva djece u Republici Hrvatskoj. 

 

Udruga Mali princ u posjeti predsjednici Kolindi Grabar Kitarović

Đurđevac - Udruge

Mali princ kod predsjednice drzave 10092016 004Članovi Udruge Mali princ su, u subotu 10. rujna, posjetili Pantovčak i družili se sa predsjednicom Republike Hrvatske, Kolindom Grabar Kitarović. Ovaj posjet upriličen je u sklopu Dana otvorenih vrata, a u organizaciji Podravskog radija. U posjetu je sudjelovalo 10 korisnika Udruge, predsjednica Udruge Kristinka Štefan i voditeljica Kluba Ksenija Grgičin. Svi su bili oduševljeni smo lijepim dočekom i prijemom, mogućnošću upoznavanja prostora u kojima boravi i radi naša Predsjednica, a ponajviše mogućnošću osobnog upoznavanja i razgovora sa Predsjednicom.

   

Prezentacija Udruge Mali princ za roditelje/udomitelje

Đurđevac - Udruge

Predavanje Mali princ 09092016 003Predsjednica Udruge Mali princ Kristinka Štefan je u OŠ Grgura Karlovčana, odjelu za djecu s teškoćama u razvoju, u petak 09. rujna održala prezentaciju o radu Udruge. Prezentacija je bila namijenjena roditeljima/udomiteljima djece s teškoćama u razvoju, a s ciljem njihova upoznavanja s projektima i aktivnostima Udruge namijenjenim školskoj djeci, ali i sa svim drugim aktivnostima koje Udruga provodi.

 

Svjetski dan prve pomoći: I djeca mogu naučiti pružanje prve pomoći

Đurđevac - Udruge

Prva pomoćZnanje prve pomoći spašava ljudske živote, ali te činjenice ljudi, nažalost, postaju svjesni tek kada se nesreća dogodi. Statistike pokazuju kako hitna medicinska pomoć na mjesto nesreće dolazi najranije deset minuta nakon poziva. Upravo te prve minute nakon bilo koje vrste nesreće, ključne su za spašavanje života i zato je važno da svatko od nas zna pružiti prvu pomoć te tako povećati šanse za preživljavanje unesrećenoj osobi.

   

Mali princ u Mariji Bistrici i na Šoderici

Đurđevac - Udruge

Mali princ izleti 2016 005Udruga Mali Princ je, u utorak 08.09., organizirala za svoje štićenike posjet svetištu Marija Bistrica. Prisustvovali su Svetoj misi, kratko razgledali svetište te ručali u restoranu „Dobro nam došel prijatelj“, a nakon ručka imali su zabavu uz glazbu i ples. Uz njih su bile i tri udruge: Udruga „Latice“ iz Koprivnice, Udruga „Maslačak“ iz Križevaca i Udruga „Srce“ iz Sveti Ivan Zelina.

 

Još stignete darovati krv

Đurđevac - Udruge

Darivanje krvi 05092016 005U tijeku je akcija dobrovoljnog darivanja krvi u Domu kulture u Đurđevcu i traje sve do 17,00 sati, sa pauzom od 13,30-14,00 sati. Ukoliko niste stigli jutros biti humanitarni to možete biti danas poslijepodne. Akcija dobrovoljnog darivanja krvi održava se od 05. do 07. rujna 2016. u Đurđevcu, Virju, Kalinovcu, Kloštru Podravskom i Molvama.

   

Akcija dobrovoljnog darivanja krvi

Đurđevac - Udruge

Darujte krvHrvatski crveni križ Gradsko društvo Crvenog križa Đurđevac obavještava sve stanovnike Đurđevca, prigradskih naselja i đurđevačke Podravine da u suradnji s Hrvatskim zavodom za transfuzijsku medicinu iz Zagreba organizira akciju dobrovoljnog darivanja krvi. Akcija dobrovoljnog darivanja krvi biti će od 05. do 07. rujna 2016. u Đurđevcu, Virju, Kalinovcu, Kloštru Podravskom i Molvama.

 

Peščani svojemu gradu

Đurđevac - Udruge

Pescani svome gradu 2016 011Ispred Društvenog doma Mladen Markač u Đurđevcu jučer je održana priredba "Peščani svojemu gradu" u sklopu programa Picokijade 2016. Tom prilikom je Kulturno umjetničko društvo Grgur Karlovčan iz Kalinovca izvelo set podravskih napjeva, a već tradicionalno nastupila je i Udruga cimbalista Hrvatske, te pokazala umijeće izrade i sviranja cimbala. Članovi Udruge SKUP ujedno i članovi Udruge sv. Juraj Đurđevac prikazali su borbe mačevanja i prezentirali haramijske odore branitelja Grada iz turskog doba koje su sami izradili.

   

Darujte krv

Đurđevac - Udruge

Darujte krvHrvatski crveni križ Gradsko društvo Crvenog križa Đurđevac obavještava sve stanovnike Đurđevca, prigradskih naselja i đurđevačke Podravine da u suradnji s Hrvatskim zavodom za transfuzijsku medicinu iz Zagreba organizira akciju dobrovoljnog darivanja krvi. Akcija dobrovoljnog darivanja krvi biti će od 06. do 09. lipnja 2016. u Đurđevcu, Virju, Kalinovcu, Kloštru Podravskom, Novom Virju i Molvama.

 

Mali princ na susretu udruga u Ludbregu

Đurđevac - Udruge

Susret klubova Ludbreg 2016 002U subotu 28. svibnja 2016. godine naši korisnici Ana, Matea, Mirko, Ines, Tamara i Matea te predsjednica Udruge Kristinka Štefan i zaposlenica Mirela Kožar sudjelovali su na 7. Susretu klubova osoba s intelektualnim teškoćama koje je u Ludbregu organizirao Hrvatski savez udruga osoba s intelektualnim teškoćama u suradnji s Udrugom za osobe s invaliditetom „LUDBREŠKO SUNCE“, a u sklopu provedbe trogodišnjeg programa (2014. – 2017.) Ministarstva socijalne politike i mladih „Kvalitetna edukacija udruga – Put u nove izazove“.

   

Stranica 5 od 22

Povijesno-kulturni sadržaj

Podravske širine

Župa svetog Jurja mučenika u Đurđevcu

 • Svete mise od 09.07.2017. - 16.07.2017. Nedjelja, 09. 07. 2017. – 14. NEDJELJA KROZ GODINU           10:00 – ŽUPNA; Marija i Đuro, Marija i Ivan Janči           10:00 – KRŠTENJE...
 • Glasnik župe svetog Jurja br. 201/17 Br. 201/17*09.07.2017.*14. NEDJELJA KROZ GODINU     „U ono vrijeme reče Isus: Slavim te, Oče, Gospodaru neba i zemlje, što si ovo sakrio od mudrih i umnih, a objavio malenima. Da,...
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15

Oglašavanje na portalu

Oglasavanje2013

Na stranicama je

Trenutno aktivnih Gostiju: 378 
 
Copyright © 2017 Đurđevac - Rooster.City. Sva prava pridržana.
Joomla! je Free Software objavljen pod GNU/GPL Licencom..