Nedjelja, Rujan 24, 2017

H18

Poruka
 • EU e-Privacy Directive

  Djurdjevac.eu koristi kolacice za pruzanje boljeg korisnickog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglasavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vasem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice djurdjevac.eu slazete se sa koristenjem kolacica. Za nastavak pregleda i koristenja web stranice kliknite na "Slazem se".

  View e-Privacy Directive Documents

Udruge

Danas su ocijenjena vina za izložbu Đurđevo 2016.

Đurđevac - Udruge

Ocjenjivanje vina 2016Donosimo vam neslužbene rezultate ocjenjivanja vina za 33. međunarodnu izložbu vina "Đurđevo 2016." koje je danas obavljeno u prostoru Udruge vinogradara. Čestitke nagrađenima i vidimo se na izložbi “Đurđevo 2016.” koja će se održati 23. travnja (subota) u 18,00 sati u atriju Starog grada u Đurđevcu. Uz otvaranje izložbe vina biti će i prigodni kulturno-umjetnički program, podjela diploma i priznanja te degustacija vina.

 

Održana godišnja skupština udruge Mali princ

Đurđevac - Udruge

Godišnja skupština Mali princ 2016 U četvrtak, 07.04.2016. godine s početkom u 18,00 sati održana je godišnja skupština Udruge osoba s intelektualnim teškoćama i njihovih obitelji „Mali princ“. Predsjednica Udruge Kristinka Štefan je podnijela izvješće o radu Udruge za 2015. g.,te financijsko izvješće o radu za 2015. g. Izvješće Nadzornog odbora o nadzoru nad materijalnim i financijskim poslovanju Udruge u 2015.g. podnio je predsjednik Nadzornog odbora Milorad Potkonjak, a izvješće Stegovnog suda predsjednica Stegovnog suda Katica Bratanović.

 

Veliki uspjeh đurđevačkih vinogradara u Mađarskoj

Đurđevac - Udruge

Vinogradari Csurg 2016Na nedavno održanoj izložbi vina u mađarskom gradiću Csurgu, u jakoj konkurenciji sa vrsnim mađarskim te istarskim vinarima, vina đurđevačkih vinogradara odnose najveći broj zlatnih medalja, čak njih 11 od 26.  Tako su zlatna odličja doma donijeli Mlinjarić Josip (za mješavinu bijelo), Kolar Petar (za sauvignon), Cvekan Ivan ( za graševinu i chardonnay), Vinarija Matočec ( za chardonnay, sauvignon te pinot sivi), Kovačević Dražen (za rizling rajnski), Ređep Marijanko (za graševinu), Jušta Martin (za graševinu) te Matica Bolto za sauvignon koji je sa 19,1 bodova najviše ocjenjeno bijelo vino izložbe.

   

Poziv za sudjelovanje na izložbi vina Đurđevo 2016.

Đurđevac - Udruge

čaše - izložbaPovodom predstojećih dana Grada Đurđevca, Udruga vinogradara i voćara Đurđevac organizira i ovim putem Vas poziva na 33. MEĐUNARODNU IZLOŽBU VINA  „ĐURĐEVO 2016.“  PRIJEM UZORAKA VINA (bijela, crna, predikatna i voćna vina) je 03. travnja (u nedjelju) od 10,00 do 20,00 sati u Podrumu Udruge u Đurđevcu. Potrebno je donjeti 3 boce bijelog te crnog vina i po 2 boce predikatnog i voćnog vina. Kotizacija za članove Udruge je 70,00 kn po uzorku.

 

Udruga Mali princ obilježila "Ljubičasti dan"

Đurđevac - Udruge

Ljubicasti dan 2016 005U petak, 25. ožujka korisnici Udruge Mali princ i zaposlenice obilježili su „Ljubičasti dan“ Internacionalni dana posvećen povećanju razine osvještenosti o epilepsiji – na izložbenom štandu Udruge ispred turističke kućice na Trgu svetog Jurja dijeljeni su letci o Ljubičastom danu te organizirana prodaja prigodnih uskrsnih radova članova Udruge.

   

Obilježili smo Dan osoba s Down sindromom

Đurđevac - Udruge

Dan Down sindroma 21032016 Danas smo dali podršku i pokušali proširi svijest o Downovu sindromu tako da smo obukli dvije različite čarape. One su simbol jer ih osobe s Downovim sindromom ne mogu upariti. U međuvremenu su članovi udruge Mali princ, povodom obilježavanja Međunarodnog dana osoba s Down sindromom, imali susret sa gradonačelnikom Željkom Lackovićem u Gradskoj knjižnici, a tom prilikom su mu uručili i prigodni poklon te ga upoznali sa svojim aktivnostima.

 

Dan narcisa u Đurđevcu

Đurđevac - Udruge

Dan narcisa Djurdjevac 19032016Udruga žena "Narcise" Đurđevac, učenici 2.a i 4.c razreda OŠ G. Karlovčana Đurđevac i Udruga "A je to" iz Đurđevca danas, 19. ožujka, zajednički su sudjelovali u provođenju humanitarne akcije "Dan narcisa" na Trgu Svetoga Jurja. Građani su svojim donacijama podržali akciju, a za uzvrat Udruge su im iz zahvalnosti darovale buketiće narcisa i kreativne uradke koji su nastali u radionicama s učenicima. Sav prihod doniran je Udruzi žena s bolestima dojke "Narcise" iz Đurđevca.

   

Radionica "Plastiku recikliraj, torbu biraj" sa gošćama iz Lidla

Đurđevac - Udruge

Mali princ i Lidl 2016 001Na jučerašnjoj radionici Udruga Mali princ ugostila je svoje drage prijateljice, djelatnice Lidla, Ceciliju Tomić i Spomenku Vukšan. Sudjelovale su zajedno s korisnicima udruge u oslikavanju platnenih vreća raznim motivima, a nekolicinu vreća su oslikali i logom Lidla. Korisnici udruge su uživali u zajedničkom druženju i krativnom izražavanju. Pripremljene su mnogobrojne slike na platnu iz kojih će u idućem razdoblju nastati torbe kojima će razveseliti mnogobrojne sugrađane u organiziranim zamjenama za PVC vrećice.

 

Prikupljeno je 311 doza krvi

Đurđevac - Udruge

Darivanje krvi 07032016Hrvatski crveni križ Gradsko društvo Crvenog križa Đurđevac u suradnji s Hrvatskim zavodom za transfuzijsku medicinu iz Zagreba prošli je tjedan organizirao akciju dobrovoljnog darivanja krvi. Akcija se održala u Đurđevcu, Virju, Kalinovcu, Molvama, Kloštru Podravskom i Novom Virju te je tom prilikom prikupljeno 311 doza krvi. Akciji se odazvalo 346 dobrovoljnih darivatelja krvi od kojih je nakon liječničkog pregleda, nažalost, odbijeno njih 35. Crveni križ zahvaljuje svim darivateljima i aktivistima.

   

Izložba pisanica "Uskrsu ususret 2016."

Đurđevac - Udruge

Izlozba Uskrsna pisanica Djurdjevac 2016 076U organizaciji Udruge "Peski-Art Đurđevac" i Mjesnog odbora Peski u nedjelju je u domu "Mladen Markač" u Đurđevcu održana izložba pisanica. Izložbu "Uskrsu ususret 2016." je otvorila predsjednica Županijske skupštine Koprivničko-križevačke županije Verica Rupčić, koja je zahvalila organizatorima, a posebno izlagačima kojih je bilo 34 iz pet županija.

 

Osnovana udruga udomitelja za djecu "Osmijeh"

Đurđevac - Udruge

Udruga Osmijeh 2016Đurđevac je postao bogatiji za novu udrugu. U prostorijama Centra za socijalnu skrb u Đurđevcu 9. ožujka okupilo se tridesetak osoba na osnivačkoj skupštini prve udruge udomitelja za djecu na našem području. Potreba za osnivanjem ovakve udruge osjećala se već odavno, jer se sjeverozapadna Hrvatska smatra vodećom regijom s dugogodišnjom uspješnom praksom u provođenja udomiteljstva.

   

Stranica 7 od 22

Povijesno-kulturni sadržaj

Podravske širine

Župa svetog Jurja mučenika u Đurđevcu

 • Svete mise od 09.07.2017. - 16.07.2017. Nedjelja, 09. 07. 2017. – 14. NEDJELJA KROZ GODINU           10:00 – ŽUPNA; Marija i Đuro, Marija i Ivan Janči           10:00 – KRŠTENJE...
 • Glasnik župe svetog Jurja br. 201/17 Br. 201/17*09.07.2017.*14. NEDJELJA KROZ GODINU     „U ono vrijeme reče Isus: Slavim te, Oče, Gospodaru neba i zemlje, što si ovo sakrio od mudrih i umnih, a objavio malenima. Da,...
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15

Oglašavanje na portalu

Oglasavanje2013

Na stranicama je

Trenutno aktivnih Gostiju: 378 
 
Copyright © 2017 Đurđevac - Rooster.City. Sva prava pridržana.
Joomla! je Free Software objavljen pod GNU/GPL Licencom..