Petak, Rujan 22, 2017

H18

Poruka
 • EU e-Privacy Directive

  Djurdjevac.eu koristi kolacice za pruzanje boljeg korisnickog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglasavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vasem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice djurdjevac.eu slazete se sa koristenjem kolacica. Za nastavak pregleda i koristenja web stranice kliknite na "Slazem se".

  View e-Privacy Directive Documents

Udruge

Radionica "Plastiku recikliraj, torbu biraj"

Đurđevac - Udruge

Prva radionica gradjanske akcije 2016U prostorima Udruge Mali princ 09. ožujka je održana prva radionica u sklopu građanske akcije „Plastiku recikliraj, torbu biraj“. Radionici oslikavanja platna za šivanje platnenih torbi prisustvovali su učenici 4. A i 4. B razreda OŠ Grgura Karlovčana Đurđevac sa svojim razrednicama. Učenici su zajedno sa korisnicima udruge oslikavali platna raznim crtežima, a nakon toga su nastavili druženje uz sportske igre i male dramske improvizacije koje su djeca sami osmišljavali.

 

Uskrsna radionica u Malom princu

Đurđevac - Udruge

Mali princ Uskrsna radionica 2016U četvrtak 03. ožujka u popodnevnim satima u prostorima Udruge Mali princ održana je tradicionalna uskrsna radionica kojoj je nazočilo 50-tak članova – djece, roditelja, udomitelja, podupirajućih članova kao i predstavnika prijateljskih gradskih Udruga. Voditelj uskrsne radionice bio je Zoran Vidaković, učitelj likovne kulture i dugogodišnji suradnikudruge, koji već tradicionalno pronalazi ideje za uskrsne pisanice čija je izrada primjerena mogućnostima članova udruge.

 

Akcija dobrovoljnog darivanja krvi

Đurđevac - Udruge

Darujte krvHrvatski crveni križ Gradsko društvo Crvenog križa Đurđevac obavještava sve stanovnike Đurđevca, prigradskih naselja i đurđevačke Podravine da u suradnji s Hrvatskim zavodom za transfuzijsku medicinu iz Zagreba organizira dobrovoljnog darivanja krvi. Akcija će se održati u Đurđevcu, Virju, Kalinovcu, Molvama, Kloštru Podravskom i Novom Virju prema slijedećem rasporedu:

   

Poziv na izložbu "Uskrsu ususret 2016."

Đurđevac - Udruge

Uskrsna pisanica Peski Art 2016 003U subotu, 05.03.2016. ,članovi Udruge „Peski-Art Đurđevac“ Verica Babec, Petar Petrović, Ivan Rođak, Mirko Horvat, Đuro Škurdija, Zdravko Šabarić i Franjo Mihočka oslikavali su veliku pisanicu „B“ veličine koja će biti postavljena ispred doma "Mladen Markač" na Peskima, a povodom Uskrsnih blagdana i izložbe pisanica "Uskrsu ususret 2016." koja će se održati u nedjelju 13.03.2016. od 10-15 sati! Kod oslikavanja interes građana bio je velik, a naročito su veselile posjete mladih i djece te njihov interes za umjetnost i slikanje, a kod posjeta su i pomagali u oslikavanju.

 

Poziv za sudjelovanje na 2. izložbi pisanica

Đurđevac - Udruge

Izlozba pisanica 2015 Udruga "Peski-Art" Đurđevac objavila je JAVNI POZIV za sudjelovanje na 2. Uskršnjoj izložbi pisanica-prigodnih jaja koji je upućen zainteresiranim udrugama, ustanovama i pojedincima. Izložbu pisanica, u suradnji sa Mjesnim odborom Peski, organiziraju 13.03.2016. (nedjelja) u vremenu od 10,00 – 15,00 sati u Domu „Mladen Markač“ u Đurđevcu (u slučaju velikog broja prijavljenih sudionika izložba će biti u većem prostoru o čemu će izlagači biti naknadno obaviješteni).

   

Godišnja skupština Udruge Peski-Art Đurđevac

Đurđevac - Udruge

Peski Art DjurdjevacUdruga „Peski-Art Đurđevac“ održala je dana 05. veljače 2016. godine u Domu „Mladen Markač“ svoju redovitu godišnju skupštinu. Na skupštini su prezentirana izvješća za 2015. godinu i to financijsko izvješće, izvješće Nadzornog odbora te izvješće o radu. Podnašajući izvješće o radu predsjednik udruge Franjo Mihočka izrazio je zadovoljstvo bogatim, uspješnim programom koji je Udruga realizirala u 2015. godini.

 

Betlehemsko svijetlo u Đurđevac su donijeli izviđači

Đurđevac - Udruge

Betlehemsko svijetloOd davne 1986. godine Betlehemsko svjetlo mira oplemenjuje i uveličava božićni duh domova širom svijeta. Tradicionalno svake godine na prvu nedjelju Došašća predstavnik Austrijskih izviđača pali svjetlo u "Spilji Kristova Rođenja" i donosi ga u Austriju. Svjetlo se zatim prenosi predstavnicima izviđača ostalih zemalja (Savez izviđača Hrvatske kod nas) koji ga nose u svoje prvostolnice.

   

Podmladak Crvenog križa u posjeti udruzi Mali princ

Đurđevac - Udruge

Mail princ Podmladak Crvenog križa 2015 Udrugu Mali princ u ponedjeljak su posjetili članovi grupe Podmladak Crvenog križa, u sklopu izvannastavne aktivnosti, s učiteljicom Nadom Petrović. Susret su uveličali korisnici udruge i gosti s prigodnim programima, a nakon razmjene prigodnih poklona druženje su nastavili uz izradu božićne jelke. Korisnici i učenici iscrtali su obrise svojih ruku kojima su formirali prekrasno drvce prijateljstva, a iz udruge ističu kako je to tek početak zajedničkih druženja.

 

Izložba božićnih jaslica i ukrasa

Đurđevac - Udruge

Izložba božićnih jaslica 2015Na blagdan Svete Lucije 13.12.2015. u prepunom Domu „Mladen Markač“ u đurđevačkom kvartu Peski otvorena je izložba božićnih jaslica i božićnih ukrasa „Božiću ususret 2015.“ Koju je organizirala Udruga „Peski-Art Đurđevac“ i Mjesni odbor Peski. Namjera organizatora je u vrijeme Došašća potaknuti ljude da se odmaknu od konzumerizma te da žive i dožive blagdan Isusova rođenja u svoj punini koju ovaj radosni blagdan sobom donosi, a izrada božićnih jaslica i ukrasa od prirodnih i recikliranih materijala u vlastitoj kreativnosti uvelike tome doprinosti.

   

Crveni križ zahvaljuje na darovanoj krvi

Đurđevac - Udruge

Darivatelji krvi Djurdjevac 2015Hrvatski crveni križ Gradsko društvo Crvenog križa Đurđevac u suradnji sa Hrvatskim zavodom za transfuzijsku medicinu iz Zagreba organizirao je akciju dobrovoljnog  darivanja krvi koja je trajala od 7. do 10. prosinca. Akcija je uspješno provedena, a svoju plemenitost odazivom pokazala su 353 darivatelja, od čega 35 darivatelja nije moglo darovati krv zbog zdravstvenih razloga, te je prikupljeno 318 doza krvi, te dragocjene tekućine koja život znači.

 

Božićna radionica u udruzi Mali princ

Đurđevac - Udruge

Mali princ - božićna radionica 2015U četvrtak 10. prosinca u popodnevnim satima Udruga Mali princ održala je već tradicionalnu Božićnu radionicu na kojoj se okupilo 50-tak članova (djece i roditelja) i prijateljaUdruge, voditeljice aktivnosti i suradnici. Voditelj i ovogodišnje radionice bio je honorarni suradnik udruge Zoran Vidaković koji je za ukrašavanje bora osmislio šarene ptičice od papira i bijele mašne.

   

Stranica 8 od 22

Povijesno-kulturni sadržaj

Podravske širine

Župa svetog Jurja mučenika u Đurđevcu

 • Svete mise od 09.07.2017. - 16.07.2017. Nedjelja, 09. 07. 2017. – 14. NEDJELJA KROZ GODINU           10:00 – ŽUPNA; Marija i Đuro, Marija i Ivan Janči           10:00 – KRŠTENJE...
 • Glasnik župe svetog Jurja br. 201/17 Br. 201/17*09.07.2017.*14. NEDJELJA KROZ GODINU     „U ono vrijeme reče Isus: Slavim te, Oče, Gospodaru neba i zemlje, što si ovo sakrio od mudrih i umnih, a objavio malenima. Da,...
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15

Oglašavanje na portalu

Oglasavanje2013

Na stranicama je

Trenutno aktivnih Gostiju: 432 
 
Copyright © 2017 Đurđevac - Rooster.City. Sva prava pridržana.
Joomla! je Free Software objavljen pod GNU/GPL Licencom..