Nedjelja, Rujan 24, 2017

H18

Poruka
 • EU e-Privacy Directive

  Djurdjevac.eu koristi kolacice za pruzanje boljeg korisnickog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglasavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vasem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice djurdjevac.eu slazete se sa koristenjem kolacica. Za nastavak pregleda i koristenja web stranice kliknite na "Slazem se".

  View e-Privacy Directive Documents

Udruge

Održana radionica "Društveno poduzetništvo"

Đurđevac - Udruge

Društveno poduzetništvo U sklopu projekta "Zajedno jači" koji je sufinanciran sredstvima Europske Unije iz Europskog socijalnog fonda a kojeg provodi Udruga Srce Sveti Ivan Zelina zajedno s partnerima među kojima je i Udruga Mali princ Đurđevac u petak 23.10. i subotu 24.10. u prostorima Udruge Srce Sveti Ivan Zelina održana je radionica „Društveno poduzetništvo“. Cilj ove radionice bio je kroz teoretski i praktični dio osnažiti zaposlenike i roditelje/voditelje udruga za bolju suradnju s institucijama i lokalnom zajednicom, a radionicu je održao Teo Petričević, predsjednik čakovečke ACT Grupe, konzorcija pet društvenih poduzeća koji radi na (samo)održivosti lokalne zajednice.

 

Svečanost povodom Dana dobrovoljnih darivatelja krvi

Đurđevac - Udruge

Crveni križ Djurdjevac 25102015Hrvatski Crveni križ Gradsko društvo Crvenog križa Đurđevac obilježilo je Dan dobrovoljnih darivatelja krvi, 25. listopad, a svečanost je već tradicionalno održana u prostorima Ina-Naftaplina u Đurđevcu. Ove godine 179 dobrovoljnih darivatelja krvi ostvarilo je pravo na priznanja za darovanu krv, među njima su Dorčec Ranko, Domišljanović Danijel, Grškovnjak Petar, Bušetinčan Petar, Fancev Mladen, Jajčević Davor, Bogat Dražen, Pintarek Darko, Fritz Siniša i Zobunđija Ivan za 50 puta darovanu krv, Kolar Milica, Marić Sofija, Prevedan Marijana, Kopričanec Katarina i Tkalec Katica za 55 puta darovanu krv, Čelik Marta, Hajduk Tomo, Cikoš Josip i Matovina Tihomir za 75 puta darovanu krv.

 

Jesen u gradu 2015.

Đurđevac - Udruge

Jesen u gradu, Djurdjevac 24.10.2015.Nakon kraćeg razdoblja kišnih i hladnih dana u Đurđevcu je svanulo sunce, idealno za šetnju i druženje na tradicionalnoj manifestaciji "Jesen u gradu". Bila je to ujedno prilika raznim udrugama, obrazovnim institucijama, OPG-ovima i domaćim radinostima da se predstave, a građanima da uživaju u pečenim kestenima, moštu, kolačima i drugim slasticama. Ispečeno je 80 kilograma kestena koji su prodavani u humanitarne svrhe, a za veselu atmosferu pobrinule su se "Cure iz centra" i "Black Tatto Band".

   

Obilježena 24. obljetnica osnivanja Postrojbe protuzračne obrane Đurđevac

Đurđevac - Udruge

Protuzračna obrana Djurdjevac 2015 001U organizaciji Udruge branitelja Domovinskog rata Protuzračne obrane Đurđevac u petak, 23. listopada u zgradi INA-e Naftaplin Stari Kotar obilježena je 24. obljetnica osnivanja Postrojbe protuzračne obrane Đurđevac kojoj su prisustvovali župan Darko Koren i zamjenik župana Darko Sobota.Postrojba je osnovana 1991. godine u okviru Policijske stanice Đurđevac radi zaštite važnih objekata INA-e na području tadašnje Općine Đurđevac.

 

Prva konjička utrka u daljinskom jahanju u županiji

Đurđevac - Udruge

Daljinsko jahanje Kalinovac 2015 U organizaciji konjičkog kluba „Đurđevački graničari“ i pokrovitelja Općine Kalinovac u subotu 17. listopada 2015. održana je prva konjička utrka u daljinskom jahanju na području naše županije, a u sklopu dana Općine Kalinovac. U prekrasnom ambijentu Ribnjaka Batinske , svoje snage su odmjerili juniori i seniori na stazi dugoj 28 km, jahalo se je dva kruga po 14 kilometara.

   

Radionica "Mogućnosti novih inovativnih usluga preko primjera dobre prakse"

Đurđevac - Udruge

Inovativne uslugeU sklopu projekta "Zajedno jači" koji je sufinanciran sredstvima Europske Unije iz Europskog socijalnog fonda a kojeg provodi Udruga Srce Sveti Ivan Zelina zajedno s partnerima među kojima je i Udruga Mali princ Đurđevac održana je 17.10.2015. radionica o mogućnostima novih inovativnih usluga preko primjera dobre prakse. Radionica je održana u prostorima Udruge Srce Sveti Ivan Zelina.

 

Solidarnost na djelu - Vaš dar za pravu stvar

Đurđevac - Udruge

solidarnost-na-djelu-2015-plakatHrvatski Crveni križ poziva vas da se uključite u 43. sabirnu akciju ¨Solidarnost na djelu¨. Ovogodišnja sabirna akcija označit će i početak velike kampanje ¨VAŠ DAR ZA PRAVU STVAR¨. Sabirna akcija ¨Solidarnost na djelu 2015.¨ u Đurđevcu provodit će se u četvrtak, 15. listopada u poslijepodnevnim satima. U akciji će se prikupljati novac, a aktivisti Crvenog križa svaki će prilog poimenično evidentirati.

   

Đurđevečki Medveni den 2015.

Đurđevac - Udruge

Dani meda 2015. - ĐurđevacU subotu, 10. listopada 2015. na Trgu svetog Jurja, Pčelarska udruga Bagrem iz Đurđevca organizirala je manifestaciju Medveni den 2015. Ove godine svoje je proizvode izlagalo preko 30 izlagača, a održana je i radionica na temu „Od pčele do meda“ u sklopu koje je predstavljeno sastavljanje i žicanje okvira, postavljanje satne osnove i vrcanje meda te promocija i prezentiranje medonosnog bilja i drveća.

 

Likovna radionica „Peski – ART 2015. Đurđevac“

Đurđevac - Udruge

Likovna kolonija Peski Art 2015 003Povodom 8. listopada, Dana neovisnosti i oslobađajuće presude hrvatskim generalima pod pokroviteljstvom Koprivničko – križevačke županije i Grada Đurđevca u Domu „Mladen Markač“ na Peskima u Đurđevcu održana je likovna radionica „Peski-ART 2015.“. Likovnu radionicu otvorio je župan Darko Koren pohvalivši zalaganje predsjednika Udruge „Peski-Art Đurđevac“ Franje Mihočke i svih organizatora na organizaciji ovog događanja, koje je ove godine okupilo četrdesetak slikara iz osam županija.

   

Podravski pčelari najbolji u Slavoniji

Đurđevac - Udruge

medveni den 2011 007I ove godine pčelarice i pčelari Pčelarske udruge "BAGREM" sudjelovali su na 20. ocjenjivanju kvalitete sortnih vrsta meda u Hrvatskoj. Ocjenjivanje je bilo 3. listopada 2015. u Osijeku u organizaciji Hrvatske gospodarske komore i Županijske komore Osijek, a u sklopu ocjenjivanja medova bilo je i 14. ocjenjivanje pakovina meda i pića, proizvoda za poboljšanje zdravlja na bazi meda i suvenira te 9. ocjenjivanje kvalitete pića od meda i na bazi meda.

 

Počele pripreme za 12. Medveni den

Đurđevac - Udruge

pcelaPčelarska udruga "BAGREM" Đurđevac priprema tradicionalni 12. Medveni den u Đurđevcu. U sklopu manifestacije Dana meda u petak 27. rujna 2015. g. održano je predavanje za pčelare na temu Zakonske regulative koja je vezana uz obaveze, pravilnike, sankcije, ali i prava pčelara obzirom na pčelarenje i prodaju meda i pčelinjih proizvoda. Predavanje je, za okupljenih pedesetak pčelara i pčelarica, održao Tomislav Gerić, tajnik Hrvatskog pčelarskog saveza. Time su pčelari dobili nove i za njih veoma korisne informacije. Manifestacija se nastavlja "Medvenim denom" koji će se održati 10. listopada 2015. u 10 sati na Trgu svetog Jurja u Đurđevcu.

   

Stranica 10 od 22

Povijesno-kulturni sadržaj

Podravske širine

Župa svetog Jurja mučenika u Đurđevcu

 • Svete mise od 09.07.2017. - 16.07.2017. Nedjelja, 09. 07. 2017. – 14. NEDJELJA KROZ GODINU           10:00 – ŽUPNA; Marija i Đuro, Marija i Ivan Janči           10:00 – KRŠTENJE...
 • Glasnik župe svetog Jurja br. 201/17 Br. 201/17*09.07.2017.*14. NEDJELJA KROZ GODINU     „U ono vrijeme reče Isus: Slavim te, Oče, Gospodaru neba i zemlje, što si ovo sakrio od mudrih i umnih, a objavio malenima. Da,...
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15

Oglašavanje na portalu

Oglasavanje2013

Na stranicama je

Trenutno aktivnih Gostiju: 384 
 
Copyright © 2017 Đurđevac - Rooster.City. Sva prava pridržana.
Joomla! je Free Software objavljen pod GNU/GPL Licencom..