Nedjelja, Rujan 24, 2017

H18

Poruka
 • EU e-Privacy Directive

  Djurdjevac.eu koristi kolacice za pruzanje boljeg korisnickog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglasavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vasem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice djurdjevac.eu slazete se sa koristenjem kolacica. Za nastavak pregleda i koristenja web stranice kliknite na "Slazem se".

  View e-Privacy Directive Documents

Razno

U Đurđevcu održana 14. Županijska izložba vina Koprivničko-križevačke županije

Đurđevac - Razno

14. županijska izložba vina 2016.U organizaciji Zajednice udruge vinogradara, vinara i voćara Koprivničko-križevačke županije i Klastera vinara Đurđevac, a pod pokroviteljstvom Koprivničko-križevačke županije održana je 14. Županijska izložba vina Koprivničko-križevačke županije u prostorijama Hotela Picok te obilježena 10. godišnjica rada županijske Zajednice udruga vinogradara, vinara i voćara.

 

Glasajte za Đurđevac: Coca-Cola poklanja zajednici vježbališta na otvorenome

Đurđevac - Razno

Coca-cola igrališteCoca-Cola je predstavila inicijativu otvaranja vježbališta na otvorenome i najavila da će do kraja 2017. godine otvoriti 20 takvih vježbališta diljem Hrvatske, a upravo građani imaju priliku odlučiti koji će gradovi dobiti vježbališta na otvorenome. Uređenje vježbališta na otvorenome nova je aktivnost u okviru višegodišnjega Coca-Colina projekta Pokret za radost, kojim se građane potiče na kretanje te educira o važnosti uravnotežene prehrane i redovite tjelesne aktivnosti za zdravlje.

 

Lijepe tradicije treba podržati

Đurđevac - Razno

Caffe bar Osmica 22042016 U vrijeme raznih blagdana đurđevački kafići nas godinama maze i paze uvrštavajući u svoju ponudu besplatne degustacije raznih jela. Ovaj puta je to bilo uoči Đurđeva, u petak 22. travnja, kada smo se osladili  pečenom ribom i gulašom. Svakako treba zadržati ovu tradiciju, a mi bi ih podsjetili da je idući vikend Praznik rada kada smo spremni isprobati vojnički grah ;)

   

Đurđevo v Đurđevcu - Cvetni festival

Đurđevac - Razno

Djurdjevo 23042016 032Povodom obilježavanja Dana grada, u subotu, 23. travnja na Trgu sv. Jurja, održan je Đurđevečki cvetni festival i gastro priredba Đurđevečka ribičija na kojoj ste se mogli okušati u pecanju šarana iz 12 metarskog bazena, a u sklopu Đurđevečke ribičije organizirana je i prodaja fiš paprikaša, kao i ribe pečene na rašljama. U 11 sati održana je Sveta misa u čast svetog Jurja zaštitnika, a polaznici Dječjeg vrtića Maslačak, učenici Osnovne škole Grgura Karlovčana i mlada tamburaška sekcija KUD-a Petra Preradovića nastupili su na trgu s nekoliko točaka povodom imendana svojega grada.

 

Dan drugačije nastave

Đurđevac - Razno

Dan drugacije nastave 22042016 039U petak, 22.4. 2016. godine Dan drugačije nastave Gimnazije Đurđevac održao se jubilarni 15. puta. To je Dan kad se na drugačiji način pristupa nastavi i poučavanju. Cilj nije samo stjecanje znanja već i bolje upoznavanje učenika i nastavnika, pokazivanje različitih talenata, interesa, načina provođenja slobodnog vremena i naravno dobra zabava.

   

Dario Đurišević osvojio 2. mjesto na Državnom natjecanju

Đurđevac - Razno

Dario Đurišević - natjecanje Šibenik 2016.U Šibeniku je, od 13. do 15. travnja, održano državno natjecanje učenika u obrazovnom sektoru promet i logistika. Učenik Srednje strukovne škole Đurđevac, Dario Đurišević , učenik 3.g razreda, pod vodstvom mentora Milke Potkonjak osvojio je 2. mjesto na državnom natjecanju učenika/ca iz Obrazovnog sektora promet i logistika u natjecaljskoj disciplini vozač motornog vozila.

 

Edukativno predavanje na temu prijevara i zloporabe osobnih podataka

Đurđevac - Razno

Predavanje Dan kao san 2016 004Županijsko Povjerenstvo za ravnopravnost spolova u suradnji s Policijskom upravom Koprivničko-križevačkom, a u dogovoru s Udrugom matice umirovljenika Grada Đurđevca je organiziralo Edukativno predavanje u okviru kampanje "Dan kao san". Predavanje, koje je obuhvatilo teme prijevara uz otuđenje novca i raznih vrijednosti, zloporabe osobnih podataka, sigurnosti doma i sve vezano uz to, što je vrlo učestalo na terenu, održale su Maja Vrbek i Tatjana Židov, djelatnice Policijske uprave KKŽ u Uredu načelnika zadužene za prevenciju.

   

Program "Đurđevo v Đurđevcu 2016."

Đurđevac - Razno

Program Djurdjevo v Djurdjevcu 2016Obilježavanje ovogodišnjeg Dana grada Đurđevca započinje manifestacijom "Đurđevo v Đurđevcu" već ovaj petak, 15. travnja, i traje do 24. travnja. U program su uključene gradske ustanove i mnoge udruge sa područja grada, a sve u organizacijij Turističke zajednice grada. Dobro proučite priloženi program, odaberite što vam se sviđa i svakako budite prisutni.

 

Da li ćemo sanirati ulice ili ćemo graditi mostove?

Đurđevac - Razno

Rupa na cesti - MažuranićevaSudeći prema stanju cesta u Đurđevcu izgleda da ćemo ipak morati graditi mostove kako bi savladali rupe na njima. Na slici se nalazi rupa u Mažuranićevoj ulici u samom središtu grada i tamo se nalazi jedan duži period. Ako je kojim slučajem previdite ili pak ju ne možete zaobići, zbog vozila iz suprotnog smjera, najmanja šteta će biti probušena guma, ako ne i oštećeni naplatak (felga) na vozilu (o većem zlu nećemo niti razmišljati). Ako ste te zle sreće ne preostaje vam ništa drugo već da nastalu štetu tužbom naplatite od grada. Neka vam ne bude neugodno, ne bi to bila prva odšteta zbog oštećenih javnih površina u gradu ;)

   

Svjetski dan Roma

Đurđevac - Razno

Romi StiskaSvjetski dan Roma, 8. travnja obilježava se čast prvog Svjetskog kongresa Roma, održanog od 8. do 12. travnja 1971. godine u Londonu, jednog od najvažnijih događaja u povijesti Roma. Na tom kongresu usvojene su odluke o romskoj zastavi i službenoj himni. Romska zastava je u donjem dijelu zelene boje koja simbolizira zemlju, a u gornjem dijelu je plave boje koja simbolizira nebo. Crveni kotač, koji se nalazi u sredini zastave, predstavlja putovanja i migracije Roma. Službena romska himna temelji se na staroj romskoj pjesmi Gyelem, gyelem (˝idem, idem˝).

 

Sajam učeničkih zadruga u Strukovnoj školi Đurđevac

Đurđevac - Razno

Poduzetnik za petU okviru projekta „Poduzetnik za pet“ koji se financira iz Europskog socijalnog fonda u subotu, 19. ožujka 2016. godine održat će se Sajam učeničkih zadruga u Strukovnoj školi Đurđevac s početkom u 10,00 sati. Na sajmu će se sa svojim proizvodima i uslugama predstaviti učeničke zadruge osnovnih i srednjih škola s područja Koprivničko-križevačke županije i susjednih županija. Ukupna vrijednost projekta „Poduzetnik za pet“ koji traje do srpnja ove godine je 288.087,71 kuna, a nositelj projekta je Strukovna škola Đurđevac dok su partneri PORA Razvojna agencija Podravine i Prigorja i Obrtnička komora Koprivničko-križevačke županije.

   

Stranica 6 od 11

Povijesno-kulturni sadržaj

Podravske širine

Župa svetog Jurja mučenika u Đurđevcu

 • Svete mise od 09.07.2017. - 16.07.2017. Nedjelja, 09. 07. 2017. – 14. NEDJELJA KROZ GODINU           10:00 – ŽUPNA; Marija i Đuro, Marija i Ivan Janči           10:00 – KRŠTENJE...
 • Glasnik župe svetog Jurja br. 201/17 Br. 201/17*09.07.2017.*14. NEDJELJA KROZ GODINU     „U ono vrijeme reče Isus: Slavim te, Oče, Gospodaru neba i zemlje, što si ovo sakrio od mudrih i umnih, a objavio malenima. Da,...
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15

Oglašavanje na portalu

Oglasavanje2013

Na stranicama je

Trenutno aktivnih Gostiju: 385 
 
Copyright © 2017 Đurđevac - Rooster.City. Sva prava pridržana.
Joomla! je Free Software objavljen pod GNU/GPL Licencom..