Nedjelja, Rujan 24, 2017

H18

Poruka
 • EU e-Privacy Directive

  Djurdjevac.eu koristi kolacice za pruzanje boljeg korisnickog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglasavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vasem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice djurdjevac.eu slazete se sa koristenjem kolacica. Za nastavak pregleda i koristenja web stranice kliknite na "Slazem se".

  View e-Privacy Directive Documents

Hrvatska

Virka's Wicked Festival

Razno

cPKdZ

Ako želite malo zagrijavanja pred novogodišnju feštu, svakako svratite. S ciljem promicanja house i dance scene u regiji predstavljamo vam drugi po redu Virka's Wicked Festival, ovoga puta u zatvorenom prostoru velikog kapaciteta. Kako je scena slabo razvijena u Virovitici i okolici odlučili smo stati sa time na kraj i promjeniti nešto, tako je nastao Wicked Festival koji se odmah u svom prvom predstavljanju pokazao kao odličan pogodak. Dobre glazbe i odlične atmosfere ne nedostaje, a za to se brinu različiti DJ-i koji drže plesni podij zagrijan. Ulaz je besplatan sa ciljem da poveća interes ljudi.

 

Vaša pošta za dobra djela

Razno

vpzd_2011Hrvatska pošta ponosno je objavila rezultate natječaja „Vaša pošta za dobra djela“. Na Natječaj je pristiglo 278 prijava sa zahtjevom za donacijom 735 426 omotnica s plaćenom poštarinom. Budući da je vrijednost donacije jedan milijun kuna u omotnicama s plaćenom poštarinom, odnosno 322 580 omotnica, Hrvatska pošta je u skladu s uvjetima natječaja odlučila pomoći što većem broju prijavljenih udruga, ustanova, klubova i institucija.

   

Dvadeset razloga za NE u EU!

Komentari

ne_u_eu1. Hrvatskoj vladi je naređeno da se svih 35 potpisanih poglavlja drže u tajnosti i da Vam nastave prodavati maglu do konačnog ulaska, pa sad pročitajte ISTINE koje su se Hrvatskoj dogodile, ili bi se dogodile ulaskom u Eu, pa će Vam biti jasno zašto ih hrvatska vlada i hrvatski predsjednik skrivaju od Vas.

2. Ulaskom u EU gubi se Suverenitet, Neovisnost i Pravo na Slobodu odlučivanja. Sve daljnje odluke su ustvari naredbe po volji Bruxellesa koje moraju biti izvršene, inače slijede kazne i sankcije!

 

Hrvatski ratni veterani

Razno

hrv_07122011_07U Bjelovaru je 07. prosinca održana sjednica Skupštine bjelovarske udruge Hrvatski ratni veterani BBŽ. U prostorijama Bjelovarskog sajma više od dvadeset članova iz županijskih Klubova Bjelovar, Daruvar, Veliki Grđevac, Štefanje, Kapela i Garešnica te predstavnik kluba Zagrebačkog okruga u osnivanju izabralo je nova radna tijela Udruge.Osim radnih tijela članovi Skupštine odlučili su promijeniti i Statut Udruge, znak i zastavu pa se nakon ove sjednice Skupštine Udruga zove jednostavno Hrvatski ratni veterani.

   

Palite žmigavce ako ne želite u zatvor

Razno

 

zmigavciUvaženi kolege, dragi prijatelji i svi ostali. Nedavno sam preuzeo kazneni predmet koji je interesantan svim vozačima. Zakon o sigurnosti prometa na cestama propisuje naime da je vozač koji smanjuje brzinu dužan upaliti 4 žmigavca i na taj način upozoriti ostale sudionike u prometu na svoje smanjenje brzine. NO NE SAMO TO, vozač koji cestom vozi brzinom koja je niža za više od polovice najveće dozvoljene brzine, vozač MORA uključiti SVE POKAZIVAĆE SMJERA!!!

 

20 svijeća za Hrabre ljude u Vukovaru

Razno

svijeca_animiranosvijeca_animiranosvijeca_animiranosvijeca_animiranosvijeca_animiranosvijeca_animiranosvijeca_animiranosvijeca_animiranosvijeca_animirano

svijeca_animirano

 

 

 

 

 

 

svijeca_animiranosvijeca_animirano

svijeca_animiranosvijeca_animiranosvijeca_animiranosvijeca_animiranosvijeca_animiranosvijeca_animiranosvijeca_animirano

svijeca_animirano

   

Nagrađene turističke fotografije

Kultura

Bizovacke_ljepotice

Na 7. Međunarodnu reviju turističke fotografije kontinetalne Hrvatske prijavljeno je 289 radova od 76 autora iz Bosne i Hercegovine, Slovenije, Mađarske i Hrvatske, a selektor Kruno Heidler predložio je žiriju 200 radova za ocjenjivanje. Žiri u sastavu: Darinka Mladenović, fotograf, majstor fotografije FZS, Ljubljana - Elizabeta Milanović Glavica, Turistička zajednica, Đurđevac - Darko Mohar, fotograf, član Fotokluba Color, Rijeka - Mladen Kvočka, fotograf, član Foto kluba Color, Rijeka, te Tomislav Buza i Milivoj Kuhar, urednici portala fotografija.hr, odlučio je:

 

Šokirani seljaci

Razno

poljoprivreda_susaVijest da država kani isplatiti naknadu za sušu samo poljoprivrednicima s 80 i više posto procijenjenih šteta, šokirala je jučer seljake koji kao ozebli sunce čekaju taj novac jer su ove jeseni zbog usklađivanja Zakona o poljoprivrednim potporama ostali i bez poticaja. Naime, Ministarstvo poljoprivrede poslalo je 8. studenoga dopis županijskim povjerenstvima kojim traže da im se dostave podaci samo onih poljoprivrednika koji su pretrpjeli 80 i više posto šteta do 16. studenoga kako bi im isplatilo odštete.

   

HAK časti

Razno

dani_tehnicke_ispravnosti_2011Pozivamo vozače da sa svojim vozilima pristupe preventivno-sigurnosnoj akciji Dani tehničke ispravnosti vozila pod pokroviteljstvom Nacionalnog programa za sigurnost cestovnog prometa, a koju provode HAK, CVH i STP, u sklopu koje će u razdoblju od 21. do 26. studenog ove godine biti omogućen besplatni tehnički pregled svim vlasnicima vozila koji se sa svojim vozilima pojave u bilo kojoj stanici za tehnički pregled u RH (osim onim vlasnicima čija su vozila u terminu redovnog tehničkog pregleda u tom razdoblju).

 

Završio je 9. Eko Etno Hrvatska

Razno

eko_etno3U nedejlju je završio deveti Međunarodni sajam proizvoda i usluga ruralnih područja Eko Etno Hrvatska Europ Tour, koji se od 26. – 30. listopada održavao u novom poslovno – trgovačkom centru Green Gold.  Ovogodišnji sajam uspio je u svojoj namjeri da spoji urbano i ruralno i na najbolji način prezentira kulturu, tradiciju i baštinu i tako još jednom potrdio svoj status najljepšeg i najposjećenijeg sajma proizvod i usluga ruralnih područja.

   

Eko Etno Modna platforma

Razno

revijaKada je u pitanju moda, Hrvatska prati svjetske trendove, a u posljednje vrijeme to je dizajniranje odjeće koja ima obilježja etnološkog nasljeđa. Ovaj svjetski modni trend predstavljen je na prvoj Eko Etno Modnoj platformi koja se održala u sklopu Međunarodnog sajma proizvoda i usluga ruralnih područja Eko Etno Hrvatska Europa Tour. U modernom poslovno – trgovačkom centru Green Gold, gdje se održava ovaj sajam tradicije i baštine ruralnih područja, koji na jedinstven način spaja ruralno i urbano Eko Etno Modna platforma kruna je ovog zanimljivog spoja.

 

Predsjednik Josipović na Eko Etno sajmu

Razno

ekoetno_josipovic_2011_03U petak, 28. listopada predsjednik RH Ivo Josipović posjetio je deveti Međunarodni sajam proizvoda i usluga ruralnih područja Eko Etno Hrvatska Eutopa Tour kojem je i generalni pokrovitelj. U pratnji predsjednice organizacijskog odbora sajma Dijane Katice i vlasnika Green Gold centra, gdje se sajam i održava, Branka Perkovića Predsjednik je sa zanimanjem razgledao tradicijske proizvode i bogatu gastronomsku ponudu.

   

Stranica 6 od 15

Povijesno-kulturni sadržaj

Podravske širine

Župa svetog Jurja mučenika u Đurđevcu

 • Svete mise od 09.07.2017. - 16.07.2017. Nedjelja, 09. 07. 2017. – 14. NEDJELJA KROZ GODINU           10:00 – ŽUPNA; Marija i Đuro, Marija i Ivan Janči           10:00 – KRŠTENJE...
 • Glasnik župe svetog Jurja br. 201/17 Br. 201/17*09.07.2017.*14. NEDJELJA KROZ GODINU     „U ono vrijeme reče Isus: Slavim te, Oče, Gospodaru neba i zemlje, što si ovo sakrio od mudrih i umnih, a objavio malenima. Da,...
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15

Oglašavanje na portalu

Oglasavanje2013

Na stranicama je

Trenutno aktivnih Gostiju: 387 
 
Copyright © 2017 Đurđevac - Rooster.City. Sva prava pridržana.
Joomla! je Free Software objavljen pod GNU/GPL Licencom..