Petak, Rujan 22, 2017

H18

Poruka
 • EU e-Privacy Directive

  Djurdjevac.eu koristi kolacice za pruzanje boljeg korisnickog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglasavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vasem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice djurdjevac.eu slazete se sa koristenjem kolacica. Za nastavak pregleda i koristenja web stranice kliknite na "Slazem se".

  View e-Privacy Directive Documents

Podravina

Likovna kolonija Vinogradec 2015.

Razno

Likovna kolonija Vinogradec 2015 0001Održana je sada već tradicionalna 3. likovna kolonija u vinogradarskom predjelu Vinogradec u Prugovcu. Sudjelovalo je 13 umjetnika koji su oslikavali podravske motive i pejzaže u klijetima dožupana Darka Sobote, Ivana Golubića i Silvia Njirića. Organizatori i sponzori kolonije bili su: Koprivničko-križevačka županija, Općina Kloštar Podravski, Općina Podravske Sesvete, Općina Kalinovac, Općina Virje i Općina Novigrad Podravski.

 

Vidovski likofest u Pitomači

Razno

Vidovski likofest Pitomača 2015 Održana je 4. likovna kolonija "Vidovski likofest" u organizaciji Likovnog kluba "Duga" u Pitomači. Uz prigodni govor predsjednice LK "Duga" Lojzke Rukavina, koloniju je otvorio načelnik Općine Pitomača Željko Grgačić. Sudjelovalo je 15 slikara iz Kloštra Podravskog, Virovitice, Slatine i Pitomače, a radovi će biti izloženi u srednjoj školi Stjepana Sulimanca u Pitomači.

   

Proslava Dana škole u OŠ Molve

Razno

OŠ Molve Završna predstava 2015.I ove školske godine Osnovna škola Molve prigodno je proslavila svoj dan. Već sedmu godinu zaredom Dan škole se obilježava u nekoliko dana, a kreće obilježavanjem Obiteljske olimpijade koja je bila 3. lipnja. Taj je dan obilježen sportski, dok se sljedeća dva dana obilježavaju kulturno-umjetničkim i glazbeno-scenskim večerima.

 

25. rođendan tvrtke Rasco

Razno

Rasco 25 godinaU sjedištu tvrtke u Kalinovcu jučer, 10. lipnja proslavljena je 25. godišnjica od osnutka tvrtke Rasco d.o.o. koju su osnovali članovi Uprave Frane Franičević i Darko PavišaBogatom programu proslave koji su uveličali kupci, partneri i suradnici tvrtke pridružili su se i župan Darko Koren, zamjenik župana Darko Sobota, načelnik Općine Kalinovac Branko Sobota, ravnateljica PORE Melita Birčić te predstavnici županijske Obrtničke i Gospodarske komore. 

   

Podravski umjetnici na 10. humanitarnoj koloniji u "Ludbreškom Suncu"

Razno

Ludbreško sunce 30.05.2015.U subotu 30. svibnja 2015. godine pod pokroviteljstvom Grada Ludbrega održana je 10. likovna kolonija “SUNCE 2015″ na kojoj je sudjelovalo 60-ak umjetnika koji svojim djelima podržavaju rad udruge. Stvaralačke teme bile su pejsaž, cvijeće i motivi Ludbrega. Nastalo je 65 prekrasnih djela rađenih u raznim tehnikama i stilovima.

 

Škola Ivana Lackovića Croate iz Kalinovca proslavila svoj Dan škole

Razno

Dan škole Kalinovac 2015I ove školske godine Osnovna škola Ivana Lackovića Croate iz Kalinovca prigodno je proslavila svoj rođendan 3. lipnja, 2015. godine. Škola koja broji tek oko 130 učenika može se pohvaliti izvrsnim rezultatima na mnogobrojnim natjecanjima u kojima sudjeluje svake godine, te svake godine sa svojim učenicima i nadasve izvrsnim učiteljima mentorima postiže izrazito visoke rezultate na općinskim, županijskim, međužupanijskim ali i državnim natjecanjima.

   

Dan Općine Novo Virje

Razno

bregunicaslava Dana Općine Novo Virje započela je u četvrtak 26. travnja gostovanjem dramske sekcije HKUD-a Frankopan iz Ferdinandovca u društvenom domu u Drenovici dok je u četvrtak, 30. travnja održan susret područnih škola Općine Novo Virje-PRO Drenovica. Središnji događaj manifestacije 1. svibnja bila je svečana sjednica Općinskog vijeća Općine Novo Virje kojoj je uz brojne goste i uzvanike prisustvovao župan Darko Koren.

 

Likovna kolonija Kloštranske palete

Razno

Likovna kolonijaUdruga " Kloštranska paleta" iz Kloštra Podravskog nastavlja i dalje s promicanjem likovne umjetnosti putem organiziranja likovnih kolonija. Za predstavljanje ovog projekta odabran je mjesec travanj, točnije 25. travanj 2015. budući da je to vrijeme kada vremenske prilike dozvoljavaju umjetnicima - slikarima, rad na otvorenom prostoru. Pozvani su likovni autori različitih slikarskih koncepcija ali jednake kreativne snage kako bi se predstavili Hrvatskom lovačkom savezu u što intrigantnijem izdanju.

   

RASCO d.o.o. i Max Holder GmbH pokreću strateško partnerstvo

Razno

MUVORASCO d.o.o. i Max Holder GmbH pokreću strateško partnerstvo s ciljem zajedničkog razvoja i proizvodnje malih komunalnih vozila. RASCO u suradnju unosi svoj proizvod, MUVO, koji će se prodavati kroz Holderovu distribucijsku mrežu pod markom HOLDER MUVO. Svojim dizajnom i funkcionalnim karakteristikama MUVO idealno nadopunjava Holderovu ponudu vozila, čime ova njemačka kompanija s dugogodišnjom tradicijom širi svoj proizvodni portfelj u segmentu multifunkcionalnih komunalnih vozila.

 

Završilo 22. državno natjecanje iz geografije u Kalinovcu

Razno

22. državno natjecanje iz geografija Kalinovac 2015. srijedu, 15. travnja 2015. godine, započelo je 22. državno natjecanje iz geografije, kojem je domaćin bila Osnovna škola Ivana Lackovića Croate iz Kalinovca i trajalo je do 17. travnja. Na natjecanju su sudjelovala 123 učenika sa 101 mentorom, a započelo je svečanim dočekom gostiju uz prigodni program otvaranja koji se održao u Domu kulture u Đurđevcu.

   

Stranica 7 od 33

Povijesno-kulturni sadržaj

Podravske širine

Župa svetog Jurja mučenika u Đurđevcu

 • Svete mise od 09.07.2017. - 16.07.2017. Nedjelja, 09. 07. 2017. – 14. NEDJELJA KROZ GODINU           10:00 – ŽUPNA; Marija i Đuro, Marija i Ivan Janči           10:00 – KRŠTENJE...
 • Glasnik župe svetog Jurja br. 201/17 Br. 201/17*09.07.2017.*14. NEDJELJA KROZ GODINU     „U ono vrijeme reče Isus: Slavim te, Oče, Gospodaru neba i zemlje, što si ovo sakrio od mudrih i umnih, a objavio malenima. Da,...
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15

Oglašavanje na portalu

Oglasavanje2013

Na stranicama je

Trenutno aktivnih Gostiju: 425 
 
Copyright © 2017 Đurđevac - Rooster.City. Sva prava pridržana.
Joomla! je Free Software objavljen pod GNU/GPL Licencom..