Petak, Rujan 22, 2017

H18

Poruka
 • EU e-Privacy Directive

  Djurdjevac.eu koristi kolacice za pruzanje boljeg korisnickog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglasavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vasem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice djurdjevac.eu slazete se sa koristenjem kolacica. Za nastavak pregleda i koristenja web stranice kliknite na "Slazem se".

  View e-Privacy Directive Documents

Tjedna informacija za 9.-15.02.2015.

Policijske

STANJE KRIMINALITETA - U proteklom tjednu zabilježeno je 16 kaznenih djela, od čega četiri kaznena djela općeg kriminaliteta, dva kaznenih djela iz područja organiziranog kriminaliteta, kazneno djelo iz područja sigurnosti cestovnog prometa i osam kaznenih djela iz područja maloljetničke delikvencije. Kazneno je prijavljeno 10 osoba. Razriješeno je kazneno djelo općeg kriminaliteta iz ranijih razdoblja, za koje je prijavljena jedna osoba.

 

Rezultati nadzora prometa tijekom vikenda

Policijske

Tijekom vikenda, 6. do 9. veljače, na području Policijske uprave koprivničko – križevačke, zabilježene su dvije prometne nesreće s materijalnom štetom. Uzroci događanja ovih nesreća bili su neprilagođena brzina i nepropisno mimoilaženje. Jednu prometnu nesreću prouzročila je vozačica osobnog automobila pod utjecajem alkohola.

   

Tjedna informacija za 02.02.-08.02.2015.

Policijske

STANJE KRIMINALITETA - U proteklom tjednu zabilježeno je 20 kaznenih djela, od čega 12 kaznenih djela općeg kriminaliteta, šest kaznenih djela iz područja gospodarskog kriminaliteta i dva kaznena djela iz područja maloljetničke delikvencije. Kazneno je prijavljeno 15 osoba. Razriješeno je pet kaznenih djela općeg kriminaliteta iz ranijih razdoblja, za koja su prijavljene dvije osobe.

 

Pojačani nadzor teretnih automobila i autobusa

Policijske

U siječnju ove godine vozači teretnih vozila prouzročili su četiri prometne nesreće od čega jednu prometnu nesreću u kojoj su dvije osobe lakše ozlijeđene, te tri prometne nesreće s materijalnom štetom. Od 12 vozača teretnih vozila, koliko ih je sudjelovalo u prometnim nesrećama, pod utjecajem alkohola bilo je pet vozača.

   

Tjedna informacija za 26.01.-01.02.2015.

Policijske

STANJE KRIMINALITETA -  U proteklom tjednu zabilježeno je 16 kaznenih djela, od čega četiri kaznena djela općeg kriminaliteta, dva kaznena djela iz područja organiziranog kriminaliteta, osam kaznenih djela iz područja maloljetničke delikvencije i dva kaznena djela iz područja sigurnosti cestovnog prometa. Kazneno je prijavljeno 13 osoba. Razriješena su tri kaznena djela općeg kriminaliteta iz ranijih razdoblja, za koja su prijavljene dvije osobe.

 

Stanje sigurnosti za 2014.

Policijske

29012015Na redovnoj konferenciji za novinare, danas je, 29. siječnja, rukovodstvo Policijske uprave predočilo pokazatelje stanja sigurnosti na području naše županije tijekom 2014. godine. Osnovne odrednice stanja kriminaliteta iznio je voditelj Službe kriminalističke policije Romano Vaupotić. Nastavlja se višegodišnja pozitivna tendencija poboljšanja strukture zabilježenih kaznenih djela.

   

Rezultati nadzora prometa vikendom

Policijske

Tijekom vikenda, od 23. do 25. siječnja, na području Policijske uprave koprivničko -križevačke zabilježena je prometna nesreća s jednom lakše ozlijeđenom osobom, te četiri nesreće s materijalnom štetom kao jedinom posljedicom. Okolnosti uslijed kojih je došlo do prometnih nesreća bile su nepoštivanje prednosti prolaska, neprilagođena brzina i vožnja na nedovoljnoj udaljenosti. Vozači pod utjecajem alkohola prouzročili su tri prometne nesreće.

 

Tjedna informacija za 19.-25.01. 2015.

Policijske

STANJE KRIMINALITETA 

U proteklom tjednu zabilježeno je 15 kaznenih djela, od čega 13 kaznenih djela općeg kriminaliteta i dva kaznena djela iz područja maloljetničke delikvencije.

Kazneno je prijavljeno devet osoba.

   

Dnevna informacija za 14./25.01.2015.

Policijske

Jučer, 24. siječnja oko 19.55 sati na cesti Virje – Đurđevac zbog nepropisnog kretanja osobni automobil sletio je u odvodni kanal. Vozač je upravljao pod utjecajem alkohola od 1.20 promila i zadržan je do otrježnjenja.

 Noćas, 25. siječnja oko 4.15 sati u Đurđevcu na raskrižju Ulica Ivana Mažuranića i Đure Basaričeka zbog neprilagođene brzine teretni automobil sletio je van kolnika i udario u betonsku žardinjeru. Vozač je upravljao bez položenog vozačkog ispita i pod utjecajem alkohola od 1,20 promila.

 

Razbojništvo u poslovnici pošte

Policijske

fotorobotU ponedjeljak, 12. siječnja, oko 10.48 sati u Svetom Ivanu Žabnu nepoznati počinitelj je, uz prijetnju oružjem zaposlenici, iz poštanskog ureda otuđio više tisuća kuna. Policija provodi intenzivne mjere traganja za nepoznatim počiniteljem i otuđenim novcem. Na priloženoj fotografiji je foto–robot nepoznatog počinitelja. Muškarac je visine oko 180 - 190 centimetara, bio je obučen u crvenu majicu dugih rukava, donji dio trenirke tamnije boje, sive tenisice, a na glavi je imao šilt kapu tamne boje. Govorio je književnim govorom.

   

Stranica 20 od 20

Povijesno-kulturni sadržaj

Podravske širine

Župa svetog Jurja mučenika u Đurđevcu

 • Svete mise od 09.07.2017. - 16.07.2017. Nedjelja, 09. 07. 2017. – 14. NEDJELJA KROZ GODINU           10:00 – ŽUPNA; Marija i Đuro, Marija i Ivan Janči           10:00 – KRŠTENJE...
 • Glasnik župe svetog Jurja br. 201/17 Br. 201/17*09.07.2017.*14. NEDJELJA KROZ GODINU     „U ono vrijeme reče Isus: Slavim te, Oče, Gospodaru neba i zemlje, što si ovo sakrio od mudrih i umnih, a objavio malenima. Da,...
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15

Oglašavanje na portalu

Oglasavanje2013

 
Copyright © 2017 Đurđevac - Rooster.City. Sva prava pridržana.
Joomla! je Free Software objavljen pod GNU/GPL Licencom..