Srijeda, Rujan 20, 2017

H18

Poruka
 • EU e-Privacy Directive

  Djurdjevac.eu koristi kolacice za pruzanje boljeg korisnickog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglasavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vasem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice djurdjevac.eu slazete se sa koristenjem kolacica. Za nastavak pregleda i koristenja web stranice kliknite na "Slazem se".

  View e-Privacy Directive Documents

PP Đurđevac

Pronađen počinitelj teške krađe

Obavijesti PP Đurđevac

Policijski službenici Policijske postaje Đurđevac dovršili su kriminalističko istraživanje nad 25 – godišnjakom, zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela teške krađe. Sumnja se da je osumnjičeni u razdoblju od 22. ožujka do 1. travnja, u vinogradima kod Mičetinca provalio u priručni prostor vikend objekt i otuđio motorni trimer, motorni agregat i električnu brusilicu.

 

Sastanak policije sa MK "Legenda"

Obavijesti PP Đurđevac

MK Legenda i MUPDana 30. ožujka 2015. godine Policijska postaja Đurđevac održala je sastanak sa Moto klubom „Legenda“ iz Đurđevca. Rukovodstvu kluba prezentirano je stanje sigurnosti prometa na cestama sa naglaskom na nesreće motociklista i mopedista te utjecaju alkohola na vozače tih kategorija vozila.

   

Otkrivena mlada kradljivica

Obavijesti PP Đurđevac

Policijski službenici Policijske postaje Đurđevac dovršili su kriminalističko istraživanje nad 21 – godišnjakinjom s područja Bjelovarsko – bilogorske županije zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela krađe. Sumnja se da je osumnjičena u utorak, 17. ožujka, u Virju iz nezaključane kuće otuđila novac, oštetivši vlasnicu rođenu 1940. godine za 3500 kuna.

 

Suradnja policije i svećenika

Obavijesti PP Đurđevac

Policija i svećenici 2015Jučer, 19. ožujka, u župnom dvoru u Novom Virju održan je sastanak policijskih službenika Policijske postaje Đurđevac i svećenika Đurđevačkog dekanata, Varaždinske biskupije kojeg vodi dekan vlč. Mladen Gorupić. Sastanku su bili nazočni župnici i redovnici Župe Đurđevac, Novo Virje, Ferdinandovac, Kalinovac, Budrovac, Kloštar Podravski, Podravske Sesvete, Kozarevac i Pitomača.

   

Vidi i klikni

Obavijesti PP Đurđevac

Vidi i klikni 12032015U četvrtak, 12. ožujka u u Novom Virju i Ferdinandovcu te danas u Kloštru Podravskom polaznici male škole i vrtića sudjelovali je u projektu Hrvatskog auto kluba „Vidi i klikni“, provedenom u suradnji sa Autoklubom Đurđevac i Policijskom postajom Đurđevac. Djelatnici HAK-a Zlatko i Mladen na zanimljiv način prezentirali su djeci sigurno kretanje u prometu uz pomoć lutka po imenu lutkom „Haki“ i malim vozilima u raznim prometnim situacijama.

 

Pojačani nadzor mladih vozača

Obavijesti PP Đurđevac

policijaKako bi se smanjio broj alkoholiziranih sudionika u prometu, a posebno mladih vozača na području PP Đurđevac će se dana 06./07. ožujka 2015. god. u vremenu od 21,00 do 05,00 sati provesti pojačani nadzor upravljanja vozilima pod utjecajem alkohola i nadzor mladih vozača odnosno prekršaja koji se odnose na tu kategoriju vozača.

   

Otkriveni kradljivci

Obavijesti PP Đurđevac

policijaPolicijski službenici Policijske postaje Đurđevac proveli su kriminalističko istraživanje kaznenih djela krađa za koje se sumnja da su ih počinili hrvatski državljani rođeni 1993., 1979., 1994., 1961. i 1984. godine, sa šireg đurđevačkog i bjelovarskog područja. Sumnja se da su osumnjičenici u Suhoj Kataleni, u razdoblju između 16. i 20. veljače 2013. godine, iz nezaključane kuće otuđili novac, oštetivši vlasnicu rođenu 1927. godine za 45.000 kuna.

 

Sekunda koja život znači

Obavijesti PP Đurđevac

Policijska postaja Đurđevac u suradnji s Auto-klubom Đurđevac, u četvrtak, 18. i petak, 19. prosinca održala je edukaciju pod nazivom „Sekunda koja život znači“. Edukacija je održana za devet trećih razreda Strukovne škole Đurđevac te dva razreda gimnazije „Dr. Ivan Kranjčeva“ iz Đurđevca.

   

Otkriven maloljetni kradljivac

Obavijesti PP Đurđevac

Policija oznakaPolicijski službenici Policijske postaje Đurđevac dovršili su kriminalističko istraživanje nad hrvatskim državljaninom rođenim 1997. godine zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela teške krađe. Sumnja se da je osumnjičeni tijekom 12. prosinca u Đurđevcu provalilo u prostorije trgovačkog društva i otuđio računalo, a koje je oduzeto od osumnjičenog.

 

Kaznena prijava zbog prijevare

Obavijesti PP Đurđevac

PolicijaPolicijski službenici Policijske postaje Đurđevac dovršili su kriminalističko istraživanje nad 39 – godišnjakom sa šireg đurđevačkog područja, zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela nedozvoljene uporabe osobnih podataka i prijevare. Sumnja se da je osumnjičeni u ožujku ove godine korištenjem osobnih podataka oštećenog 53 - godišnjaka, bez njegovog znanja i dovođenjem u zabludu telekomunikacijskog operatera lažnim prikazivanjem činjenica, sklopio dva ugovora za korištenje usluga i kupio dva mobilna telefona.

   

Edukacijski obilazak dječjih vrtića

Savjeti PP Đurđevac

Predskola PrugovacPolicijska postaja Đurđevac u suradnji s Auto-klubom Đurđevac, započela je edukacijski obilazak svih dječjih vrtića i malih škola na području policijske postaje koji bi trebao završiti do kraja mjeseca studenog. Cilj obilaska je najstarije dobne skupine djece kroz predavanja i razgovor što bolje pripremiti za buduće aktivno sudjelovanje u prometu.

 

Predavanje "Zdrav za 5"

Obavijesti PP Đurđevac

Zdrav za 5 U utorak, 18. studenoga, policijske službenice za nadzor i planiranje - za prevenciju Ureda načelnika održale su predavanja za 72 učenika 8.a, 8.b., 8.c. i 8.d. razreda OŠ „Grgura Karlovčana“ Đurđevac. Predavanju su bili nazočni djelatnici osnovne škole. I ove školske godine, Policijska uprava provodi projekt „Zdrav za pet“ - projekt prevencije ovisnosti i zlouporabe droga, alkohola i igara na sreću te očuvanja i zaštite okoliša, kojemu je cilj educirati učenike osmih razreda osnovne te prvih i drugih razreda srednje škole o zdravom načinu života. 

   

Smotra zimske službe u Đurđevcu

Obavijesti PP Đurđevac

Smotra zimske službe U cestariji Đurđevac danas u 09,00 sati je održan pregled vozila i opreme koja će se angažirati u zimskom razdoblju 2014./2015. godine. Pregledu su  prisustvovali predstavnik Hrvatskih cesta Varaždin, Županijske uprave za ceste Križevci, Policijske postaje Đurđevac i predstavnici Cesta d.d. Bjelovar. Pregledom je utvrđena ispravnost vozila izvoditelja zimske službe te njihovih kooperanata te su utvrđene osigurane količine posipala za ceste.

 

Razbojništvo u Đurđevcu

Obavijesti PP Đurđevac

Policija oznakaJučer, 10. studenoga, u razdoblju od 17.30 do 18 sati u Đurđevcu dva nepoznata počinitelja su uz upotrebu fizičke snage i prijetnju izvršili razbojništvo u kući nad 57 i 73 – godišnjakinjom. Otuđili su nakit, mobitel i novac, oštetivši vlasnice za više tisuća kuna. Od oštećenih su zaprimljene kaznene prijave, a policija intenzivno traga za počiniteljima i otuđenim predmetima.

   

Policijska info-točka u Virju

Obavijesti PP Đurđevac

Info točka Virje 2014 Dana 07. studenog 2014. god. u vremenu od 12,00 do 13,00 sati u Virju, na obilježavanju „Martinjskih dana 2014.“ koje organizira općina Vije, Policijska postaja Đurđevac postavila je info-točku. Na info-točci su dijeljeni promotivni leci i davani savjeti vozačima koji su mogli informativno provjeriti alkoholiziranost uređajima za ispitivanje alkoholiziranosti.

 

Uhićen pljačkaš trgovine u P. Sesvetama

Obavijesti PP Đurđevac

Policija oznakaPolicijski službenici Policijske postaje Đurđevac dovršili su kriminalističko istraživanje nad muškarcem rođenim 1989. godine sa šireg đurđevačkog područja, zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela razbojništva. Sumnja se da je osumnjičeniu petak, 31. listopada, u vremenu između 18 i 18.15 sati u Podravskim Sesvetama na Trgu bana Jelačića, uz prijetnju nožem prodavačici (1991.) iz trgovine otuđio novac.

   

Područne škole u posjetu policiji

Obavijesti PP Đurđevac

Policija Podrucne skole 2014U sklopu terenske nastave, odnosno posjeta ustanovama u petak 31. listopada 2014. god. Policijska postaja Đurđevac ugostila je djecu iz Područnih škola Šemovci, Hampovica i Miholjanec, kojom prilikom su djeca upoznata s tehnikom i uređajima koje koristi policija te načinom rada policijske postaje.

 

Velika zapljena duhana

Obavijesti PP Đurđevac

Duhan2014Policijski službenici Policijske postaje Đurđevac dovršili su kriminalističko istraživanje nad hrvatskim državljanima rođenim 1985., 1974., 1989., 1961., 1988., 1986. i 1969. godine, s područja Koprivničko – križevačke i Virovitičko – Podravske županije zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela nedozvoljene trgovine i nedozvoljenog posjedovanja, izrade i nabavljanje oružja i eksplozivnih tvari.

   

Petorica na otrežnjenju

Obavijesti PP Đurđevac

Dana 17/18. listopada, od 22,00 do 06,00 sata, na području Policijske postaje Đurđevac provedena je preventivno - represivna akcija „Nadzor vožnje pod utjecajem alkohola”. 

 

Teške krađe i oštećenje tuđe stvari

Obavijesti PP Đurđevac

PP DjurdjevacPolicijski službenici Policijske postaje Đurđevac dovršili su kriminalističko istraživanje nad dvojicom hrvatskih državljana rođenih 1997. i 1998. godine sa šireg đurđevačkog područja zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela teških krađa provaljivanjem i oštećenja tuđe stvari. Sumnja se da su osumnjičenici tijekom noći 20./21. lipnja u Kloštru Podravskom oštetili betonski cvjetnjak, koš za smeće i klupu, oštetivši vlasnika za oko 5000 kuna.

   

Dan policije u PP Đurđevac

Obavijesti PP Đurđevac

PP Djurdjevac 29092014 005Danas je u Đurđevcu ispred policijske postaje povodom obilježavanja Dana policije, Policijska postaja Đurđevac ugostila dječje vrtiće „Bubamara“ Kalinovac, „Košutica“ Ferdinandovac, „Pčelica“ Molve, „Bregunica“ Novo Virje, „Maslačak“ Đurđevac, zatim štićenike udruge za pomoć osobama s mentalnom retardacijom i učenike prvog razreda iz OŠ „Grgura Karlovčana“ iz Đurđevac.

 

Poštujte naše znakove

Obavijesti PP Đurđevac

photo 4U sklopu preventivne akcije “Poštujte naše znakove” u četvrtak 18. rujna započela su predavanja za učenike prvih razreda osnovnih i područnih škola na području Policijske postaje Đurđevac. Prvi dan predavanja, između ostalih škola, posjećena je i Područna škola za djecu s teškoćama u razvoju, a djeci su date osnovne upute za sigurno sudjelovanje u prometu, podijeljeni su im reflektirajući ovratnici te edukativne slikovnice.

   

Savjeti - Za bicikliste

Savjeti PP Đurđevac

Člankom 101. Zakona o sigurnosti prometa na cestama, propisano je da od prvog sumraka (noću), a i danju u slučaju smanjene vidljivosti, na biciklu mora biti upaljeno jedno svjetlo bijele boje na prednjoj strani i jedno crveno svjetlo na stražnjoj strani. Za takav prekršaj predviđena je novčana kazna u iznosu od tristo kuna.

 

Savjeti - Što kad izgubim dokumente?

Savjeti PP Đurđevac

Gubitak ili nestanak osobne iskaznice - Građanin je dužan bez odgode prijaviti nestanak osobne iskaznice najbližoj policijskoj upravi ili postaji te podnijeti zahtjev za izdavanje nove osobne iskaznice. Ukoliko je osobna iskaznica nestala u inozemstvu, građanin je dužan njezin nestanak prijaviti najbližoj diplomatskoj misiji ili konzularnom uredu Republike Hrvatske u inozemstvu.

   

Stranica 2 od 3

Povijesno-kulturni sadržaj

Podravske širine

POLICIJSKA POSTAJA ĐURĐEVAC

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
Copyright © 2017 Đurđevac - Rooster.City. Sva prava pridržana.
Joomla! je Free Software objavljen pod GNU/GPL Licencom..